Livsstilsresor Resor för dig med ett specialintresse

Våra livsstilsresor handlar oftast om energigivande aktiviteter, kost, hälsa och välmående i olika former. Under resan fördjupar vi oss i ett ämne under ledning av experter inom området och passar samtidigt på att njuta av god mat, social samvaro, bra boende och spännande utflykter på den plats vi befinner oss. Vi reser alltid i små grupper med svensk färdledning.

Hitta din Temaresa

 • Indonesien Bali Yogaretreat

  Välkomna på en spännande resa med yoga, äventyr, upplevelser och återhämtning i fokus! Investera i dig själv och följ med vår proffsiga yogalärare och färdledare  Naofal Ouazzani till Ubud, Balis yogamecka. Den här resan passar dig som vill yoga mycket och uppleva det genuina Bali med ett program framtaget av lokala experter.

  10 dagar från 36 550 SEK
 • ItalienSamarbete Cilento Blå Zon

  Följ med vetenskapsjournalisten och författaren Henrik Ennart och hälsoentreprenören Charlotte Fredriksson på vårens mest spännande hälsoresa till italienska Cilento. Under en vecka varvar vi intressanta föreläsningar om bl a Medelhavskostens ursprung, vacker vandring och yoga med autentiska måltider och upplevelser. 

  Kommande resa
 • Costa Rica Costa Rica Blå Zon

  Följ med vetenskapsjournalisten och författaren Henrik Ennart på vinterns spännande nyhet, vår temaresa till spektakulära Costa Rica. Under tio dagar varvar vi intressanta föreläsningar, unika naturupplevelser och yoga med autentiska måltider. 
  Denna resa planeras preliminärt till hösten 2025.

  Kommande resa
 • Kroatien Dalmatien Kajak

  Följ med till Kroatien och paddla i kristallklart vatten. Upplev lugnet och tystnaden av att glida fram ljudlöst i behagligt tempo. Kvällarna njuter vi av vackra solnedgångar och ett par kvällar ordnar vår guide med välsmakande barbecues. Räkna med att bli förälskad i Kroatien som bjuder på härliga stränder, otroliga paddelvatten och ett behagligt klimat. 

  7 dagar från 21 450 SEK
 • SverigeLätt & Lagom Gotland Vandring med dryckestema

  Gotland är inte bara en ö med rik historia och naturskönhet, det är även en plats med både vingårdar och små mikrobryggerier. Förutom omväxlande vandring kommer vi att få lära oss lite mer om dessa drycker under vår vistelse på Gotland.

  5 dagar från 13 950 SEK
 • SverigeLätt & Lagom Gotland Vandring med tryffeltema

  Visste du att det finns tryffel på Gotland? Den aromatiska läckerbiten är eftertraktad av många och hösten är en härlig tid inte bara för att njuta av tryffel men även för att hösten är den tid då värmen från Östersjöns vatten dröjer sig kvar och skapar en särskild atmosfär. Följ med på höstvandring med tryffeltema.

  5 dagar från 12 950 SEK
 • GreklandSamarbete Ikaria Blå zon

  Följ med vetenskapsjournalisten och författaren Henrik Ennart på höstens spännande livsstilsresa till den blå zonen Ikaria. Under en vecka varvar vi intressanta föreläsningar, vacker vandring och yoga med autentiska måltider och möten med lokalbefolkningen.

  8 dagar från 35 000 SEK
 • Italien Kampanien Klättringsresa

  Detta oförglömliga äventyr tar dig med på en resa till enastående klippformationer, pittoreska byar och naturens skönhet i hjärtat av Kampanien i södra Italien. Denna resa är inte bara en fysisk utmaning i naturens famn utan också en möjlighet att njuta av lokal mat och fördjupa sig i den rika kulturen samt det mångfacetterade landskapet av Kampanien.

  6 dagar från 10 750 SEK
 • ItalienLätt & Lagom Piemonte Vandring med tryffelsök

  Det här är vandringsresan för dig som älskar italiensk mat och gärna går till fots i behagligt tempo bland Piemontes kullar, vingårdar, vinfält och hasselnötsskogar. På programmet står allt från vin- och ostprovning till tryffeljakt. Vi bor fyrstjärnigt bland vinkullarna utanför Alba.

  5 dagar från 17 950 SEK
 • Costa Rica Santa Teresa Yogaretreat

  Välkommen att följa med vår mycket uppskattade yogalärare Siiri Soveri på livets resa till yogameckat Santa Teresa i Costa Rica. Ett av världens mest hisnande vackra destinationer där djungeln möter den vida, vita och orörda stranden. Den ultimata resan för dig som vill uppleva, utvecklas och stressa ner. En resa du sent kommer glömma med yoga, surf, vegetarisk mat och maximal återhämtning.

  8 dagar från 21 550 SEK
 • NorgeSamarbete Svalbard expeditionskryssning med yoga

  Letar du efter en unik resa där du kan kombinera storslagna naturupplevelser med yoga? Då kan detta äventyr vara något för dig! I maj har du chans att följa med Go Active Travels systerbolag PolarQuest och yogaläraren Isabel Holmquist på en oförglömlig expeditionskryssning genom midnattssolens och isbjörnens rike – Svalbard.

  Kommande resa
 • Sverige Tänndalen Turskidor

  Gå på tur i underbara svenska fjällen med kunnig guide. Vi gör dagsturer och bor bekvämt och äter av vad det lokala köket erbjuder. En klimatsmart resa där vi tar buss från Stockholm.
  Denna resa planeras till 2025.

  Kommande resa