Träningsresa till Malaga | Go Active Travel
08 522 54 113 info@goactivetravel.se

Mikes gym med Pischa

Följ med till Malaga med supertränaren Pischa Strindstedt som coachar deltagarna i Biggest Loser. Vi spenderar några fartfyllda dagar i Marbella som ligger vid den spanska solkusten, det blir en fullspäckad resa med träning, gemenskap, utmaningar, sol och bad på en av de bästa träningsanläggningarna i världen! Vi lovar att detta kommer bli en resa du sent kommer glömma!

 

Kommande avgångar

Avgång

18 maj 2020

Reslängd

6 dagar

Från

Utan flyg

Pris Utan flyg

14 300 SEK

Lediga platser

Fler än 10

Från

Stockholm

Pris Med flyg

16 300 SEK
Boka före 17 mar

Lediga platser

Fler än 10

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Flyg t/r Stockholm/Arlanda - Malaga
 • Transfer t/r flygplatsen i Malaga
 • Klimatkompensation
 • Boende på träningsläger i 5 nätter i 2 eller 4 fyrbäddsrum
 • Helpension, frukost, lunch & middag
 • Alla träningspass enligt program
 • 2-3 pass om dagen med Pischa eller tränare från Mikes gym
 • Halvdagsutflykt

Vi reserverar oss för eventuella pris / program / valutaförändringar utanför vår kontroll

Betalningsinformation:

 • När du bokar din resa betalar du 3000 kr (1500 kr för resor i Sverige) i anmälningsavgift för att säkra din plats inom 7 dagar från bokningsdatumet.
 • Du kan därefter välja att del betala din resa fram till 60 dagar före avresa, maila till info@goactivetravel.se för mer info.
 • Senast 60 dagar före avresa betalar du resterande belopp.

Fullständiga resevillkor

Specialerbjudande - Unikt inlogg till Sport Competence

En digital samlingsplats för online föreläsningar och seminarier med några av landets främsta kompetenser inom Idrott och Wellness. Här får du ta del av allt de erbjuder oavsett om du vill lära dig mer om föryngrande träning, vässa ditt löpsteg, meditera, ledarskapsutveckling, hantera stress eller lära dig mer om kost och näring.

Ett fantastiskt sätt att förbereda din träningsresa, fördjupa dig inom det du brinner för och hitta inspirationen till hållbar träning och hälsa!

Läs mer om Sport Competence här https://www.sportcompetence.se/

Resans pris utan flyg & transfer: 14 300 kr

Detta gäller för dig som antingen vill flyga från en annan ort, förlänga din vistelse eller resa med annat färdmedel. Hör gärna av dig till oss på info@goactivetravel.se om du har några frågor! *Vi hänvisar till våra resevillkor för mer information om fullständiga villkor.

Flyginformation:

Direktflyg med SAS.

18 maj Stockholm/Arlanda - Malaga 11:05 - 15:30
23 maj Malaga - Stockholm/Arlanda 11:40 - 15:50

Program

Vi bor på Mike’s Gym som är en träningsanläggning med bland annat ett förstklassigt gym, utomhuspool, en otrolig hinderbana och även en välförsedd crossfitbox. Det blir allsidig och tuff träning på ett riktigt Bootcamp där alla muskelgrupper garanterat kommer få jobba och du kommer få utmana dig själv! Här finns ett stort inomhusgym med romerska ringar, Kettle bells, Body pump vikter, medicinbollar, klättervägg, monkey bars, boxningsring och mer avancerad teknik som Watt bikes, Versa climbers, Concept 2 Rowers, RX Straps och mycket mer! 

Under veckan så kommer vi att varva olika typer av träning förslagsvis som nedan. Ett fast program med detaljer och fastställda träningspass skickas ut närmre avresa.

- Hinderbana (uppdelat på tre dagar för de olika momenten i hinderbanan) 

- Workshop i de olika lyften marklyft & knäböj 

- Wörkoutpass (högintensiva pass med enklare redskap & varandras kroppsvikt) 

- Styrkepass (inget flås) 

Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Coacher

 • Pischa Strindstedt

  Träningscoach

  Pischa Strindstedt är personlig tränare och grundaren bakom det populära konceptet WÖRKOUT som växte från en av Stockholms mest populära bootcamps till två gym. Där lär Pischa ut allt från boxning till styrketräning och hennes egna populära högintensiva pass! Ni kan också ha sett henne i tv-programmet Biggest Loser där hon är en av coacherna som drillar deltagarna med järnhand! 

Boende och mat

Marbella är en stad och kommun som ligger i södra Spanien och tillhör provinsen Málaga. Staden ligger vackert omgiven av Medelhavet, positionerad mellan Malaga och Gibraltar sund och vid foten av Sierra Blanca. Vi bor i mysiga stugor på träningsanläggningen Mike's Gym, i rum med plats för 2-4 personer. Alla rum är utrustade med wifi, AC, kylskåp och privat badrum. I resans pris ingår del i 2 eller fyrbäddsrum, helpension och vi äter frukost, lunch och middag tillsammans och minglar på kvällarna. 

Här finns allt du kan tänka dig vilja ha på en träningsresa väl anpassad för dig som vill utmanas i både styrka och mod med stora möjligheter att kunna nå dina mål i en motiverande atmosfär med likasinnade. Mellan träningspassen finns det tid för återhämtning och tid att njuta av solen, äta god mat och koppla av!

Läs mer om träningsanläggningen här: https://www.mikesgymmarbella.com/ 

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Söker du nya utmaningar och har kommit lite längre i din träning och är redo att avancera till nästa nivå? Då är detta den perfekta resan för dig! Träningen kommer att ske på anläggningen för Mikes gym och främst med vår coach Pischa som är personlig tränare och grundare till konceptet Wörkout.

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, alla tränar utefter sin egen förmåga.

Vad behöver jag ha med mig?
Är det full beläggning på Mikes gym under er vistelse så kommer det inte finnas tvättmöjligheter, så vi rekommenderar att du tar med dig flera par klädombyten för träning och extra handdukar. Du behöver även ta med dig extra par skor lämpade för träning då vi kommer träna på olika underlag och byte av skor kommer behövas. Eftersom det finns en utomhuspool så bör du givetvis ta med både badkläder och badhandduk för ett svalkande dopp. Mikes Gym är ett äkta träningsläger för dig som inte är rädd att få smuts under naglarna!

Kommande avgångar

Avgång

18 maj 2020

Reslängd

6 dagar

Från

Utan flyg

Pris Utan flyg

14 300 SEK

Lediga platser

Fler än 10

Från

Stockholm

Pris Med flyg

16 300 SEK
Boka före 17 mar

Lediga platser

Fler än 10