Träningsresa till Malaga | Go Active Travel
08 522 54 113 info@goactivetravel.se

Mikes gym med Pischa

Häng på supertränaren Pischa Strindstedt som coachar deltagarna i Biggest Loser till Marbella. Vi lovar en fullspäckad resa med tuff och allsidig träning, gemenskap, utmaningar, sol och bad på en av de bästa träningsanläggningarna i världen!

Platser finns på förfrågan! Kontakta oss på info@goactivetravel.se

Avgångar

18 maj 2020

/ 6 dagar

Inget flyg

14 300 SEK 6 kvar Boka

Stockholm

Stockholm - Malaga 18 maj 11:05 - 15:30
Malaga - Stockholm 23 maj 11:40 - 15:50
16 300 SEK 6 kvar Boka

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Flyg t/r Stockholm/Arlanda - Malaga
 • Flygskatter
 • Transfer t/r flygplatsen i Malaga
 • Boende på träningsläger i 5 nätter i 2 eller 4 fyrbäddsrum
 • Helpension, frukost, lunch & middag
 • Alla träningspass enligt program
 • 2-3 pass om dagen med Pischa eller tränare från Mikes gym
 • Halvdagsutflykt
 • 110% CO2-kompensation, det innebär att hela din resa är klimatkompenserad, inkl. alla transporter, boende & mat. 

Vi reserverar oss för eventuella pris / program / valutaförändringar utanför vår kontroll

Tillkommer:

 • Dryck till maten

Betalningsinformation:

 • När du bokar din resa betalar du 3000 kr i anmälningsavgift för att säkra din plats inom 7 dagar från bokningsdatumet.
 • Du kan därefter välja att del betala din resa fram till 60 dagar före avresa, maila till info@goactivetravel.se för mer info.
 • Senast 60 dagar före avresa betalar du resterande belopp.

Fullständiga resevillkor

Resa utan flyg:

Detta alternativ passar för dig som antingen vill flyga från en annan ort, förlänga din vistelse eller resa med annat färdmedel. Önskar du resa från en annan flygplats kan du antingen boka dina flygbiljetter på egen hand eller kontakta oss för hjälp. Individuella flygbokningar kan i vissa fall innebära en extra tilläggskostnad. Hör gärna av dig till oss på info@goactivetravel.se om du har några frågor! *Vi hänvisar till våra resevillkor för mer information om fullständiga villkor.

Specialerbjudande!

Unikt inlogg till Sport Competence både privat och på jobbet i 6 månader (värde ca: 9 375kr).

Sport Competence är en digital samlingsplats för online föreläsningar och seminarier med några av landets främsta kompetenser inom Idrott, motion, Wellness och ledarskap mm. Här får du ta del av allt de erbjuder oavsett om du vill lära dig mer om föryngrande träning, vässa ditt löpsteg, meditera, ledarskapsutveckling, hantera stress eller lära dig mer om kost och näring.

Ett fantastiskt sätt att förbereda din träningsresa, fördjupa dig inom det du brinner för och hitta inspirationen till hållbar träning och hälsa!

Läs mer här https://www.sportcompetence.se/

GO TRAINING - Klassiska träningsresor. Våra träningsresor riktar sig till den aktiva som vill optimera sin träning, utvecklas, utmanas och ha roligt men också till den som vill komma igång, få en nystart och fördjupa sitt intresse inom vissa träningskoncept. Här har vi med oss våra egna coacher som är experter inom sitt område. Träningen är varierad och intensiv med olika träningsinriktningar. Under resan är coachen där för deltagarna, motiverar till utveckling och inspirerar till ett aktivt hälsosamt liv. Träningsresorna blandas upp med avkoppling mellan passen och många gemensamma måltider.

Fler Training-resor

Program

Vi bor på Mike’s Gym som är en träningsanläggning med bland annat ett förstklassigt gym, utomhuspool, en otrolig hinderbana och även en välförsedd crossfitbox. Det blir allsidig och tuff träning på ett riktigt Bootcamp där alla muskelgrupper garanterat kommer få jobba och du kommer få utmana dig själv! Här finns ett stort inomhusgym med romerska ringar, Kettle bells, Body pump vikter, medicinbollar, klättervägg, monkey bars, boxningsring och mer avancerad teknik som Watt bikes, Versa climbers, Concept 2 Rowers, RX Straps och mycket mer! 

Under veckan så kommer vi att varva olika typer av träning förslagsvis som nedan. Ett fast program med detaljer och fastställda träningspass skickas ut närmre avresa.

- Hinderbana (uppdelat på tre dagar för de olika momenten i hinderbanan) 

- Workshop i de olika lyften marklyft & knäböj 

- Wörkoutpass (högintensiva pass med enklare redskap & varandras kroppsvikt) 

- Styrkepass (inget flås) 

Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Coacher

 • Pischa Strindstedt

  Träningscoach

  Pischa Strindstedt är personlig tränare och grundaren bakom det populära konceptet WÖRKOUT som växte från en av Stockholms mest populära bootcamps till två gym. Där lär Pischa ut allt från boxning till styrketräning och hennes egna populära högintensiva pass! Ni kan också ha sett henne i tv-programmet Biggest Loser där hon är en av coacherna som drillar deltagarna med järnhand! 


  Mer info om Pischa hittar ni på hennes instagramkonto @pischas

Boende och mat

Marbella är en stad och kommun som ligger i södra Spanien och tillhör provinsen Málaga. Staden ligger vackert omgiven av Medelhavet, positionerad mellan Malaga och Gibraltar sund och vid foten av Sierra Blanca. Vi bor i mysiga stugor på träningsanläggningen Mike's Gym, i rum med plats för 2-4 personer. Alla rum är utrustade med wifi, AC, kylskåp och privat badrum. I resans pris ingår del i 2 eller fyrbäddsrum, helpension och vi äter frukost, lunch och middag tillsammans och minglar på kvällarna. 

Här finns allt du kan tänka dig vilja ha på en träningsresa väl anpassad för dig som vill utmanas i både styrka och mod med stora möjligheter att kunna nå dina mål i en motiverande atmosfär med likasinnade. Mellan träningspassen finns det tid för återhämtning och tid att njuta av solen, äta god mat och koppla av!

Läs mer om träningsanläggningen här: https://www.mikesgymmarbella.com/ 

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Söker du nya utmaningar och har kommit lite längre i din träning och är redo att avancera till nästa nivå? Då är detta den perfekta resan för dig! Träningen kommer att ske på anläggningen för Mikes gym och främst med vår coach Pischa som är personlig tränare och grundare till konceptet Wörkout.

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, alla tränar utefter sin egen förmåga.

Vad behöver jag ha med mig?
Är det full beläggning på Mikes gym under er vistelse så kommer det inte finnas tvättmöjligheter, så vi rekommenderar att du tar med dig flera par klädombyten för träning och extra handdukar. Du behöver även ta med dig extra par skor lämpade för träning då vi kommer träna på olika underlag och byte av skor kommer behövas. Eftersom det finns en utomhuspool så bör du givetvis ta med både badkläder och badhandduk för ett svalkande dopp. Mikes Gym är ett äkta träningsläger för dig som inte är rädd att få smuts under naglarna!

Avgångar

18 maj 2020

/ 6 dagar

Inget flyg

14 300 SEK 6 kvar Boka

Stockholm

Stockholm - Malaga 18 maj 11:05 - 15:30
Malaga - Stockholm 23 maj 11:40 - 15:50
16 300 SEK 6 kvar Boka