Träningsresa till Miami | Go Active Travel
08 409 106 87 info@goactivetravel.se

Ready set go Miami!

Följ med på denna unika träningsresa till vackra Miami! Resan leds av två av våra inspirerande tränare Shirin Djavidi och Tanja Djelevic. Under veckan kommer de att motivera och utmana dig genom olika träningspass, som SKY träning, yoga, funktionell träning, löpning, rörlighetsträning, strandträning, meditation och cirkelträning. Du får möjlighet att utveckla din träningsteknik och även bli inspirerad till att nå dina träningsmål samt få den ovärderliga individuella coachningen! Mellan klasserna får du tid att njuta av Miami-solen, det vackra havet, god mat och atmosfären.

For information in English please click here
Läs mer om Shirin i vår blogg.
Läs här om Shirins bästa yogatips.

Avgång

17 november 2019
Boka senast 17 september

Reslängd

8 dagar

Resenärer

20 platser

Pris

23 990 SEK

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Flyg från Stockholm - Miami, via Paris
  (Det är möjligt att boka flyg från annan ort än Stockholm)
 • Del i dubbelrum i 7 nätter
 • Daglig frukost & 3 middagar
 • Transfer till hotellet från flygplatsen i Miami
  (Gäller gruppflyget från Stockholm)
 • Alla träningspass enligt schemat
 • Klasserna hålls på engelska på grund av många internationella deltagare
 • En klass på SoulCycle
 • En klass på Barrys Bootcamp
 • Biohack-föreläsning med Tanja
 • Inspirerande föreläsning med Shirin

  Vi reserverar oss för eventuella pris / program / valutaförändringar utanför vår kontroll

Tillval:

 • Enkelrumstillägg: 4700 SEK

Viktig information:

Specialerbjudande - Unikt inlogg till Sport Competence

En digital samlingsplats för online föreläsningar och seminarier med några av landets främsta kompetenser inom Idrott och Wellness. Här får du ta del av allt de erbjuder oavsett om du vill lära dig mer om föryngrande träning, vässa ditt löpsteg, meditera, ledarskapsutveckling, hantera stress eller lära dig mer om kost och näring.

Ett fantastiskt sätt att förbereda din träningsresa, fördjupa dig inom det du brinner för och hitta inspirationen till hållbar träning och hälsa!

Läs mer om Sport Competence här https://www.sportcompetence.se/

Pris utan flyg och transfer: 19 990 SEK

Detta gäller för dig som vill flyga från en annan ort, förlänga din vistelse eller resa med annat färdmedel. Hör gärna av dig till oss på info@goactivetravel.se om du har några frågor! *Vi hänvisar till våra resevillkor för mer information om fullständiga villkor.

Flyginformation:

Flyg med Air France via Paris

17 november Stockholm - Paris 06.00 - 08.55
17 november Paris - Miami 10.10 - 14.10
 
24 november Miami – Paris 16.40 - 07.15
25 november Paris - Stockholm 09.15 - 11.50

Program

Vår träningsresa till Miami är en härlig kombination av olika träningspass i en inspirerande atmosfär. Under veckan erbjuder vi ett träningsschema med varierande träningspass som passar för alla, oavsett träningsnivå. Under resan kommer det att finnas 2-3 träningstillfällen varje dag och givetvis kommer egen tid för avkoppling och utforskning av staden att finnas tillgängligt.

Vi får chansen att prova på den revolutionerade inomhuscykeln SoulCycle på South Beach, som har tagit fitnessvärlden med storm. Vi kommer också att få ta del av den populära klassen på Barrys Bootcamp, som bjuder på högintensiv träning, där varje pass inkluderar en blandning av löpning och vikter, för att maximera viktminskning. Våra tränare Shirin Djavidi och Tanja Djelevic kommer att inspirera, motivera och utmana dig genom sina olika klasser, några av dem du kan läsa mer om nedan.

 • Rörlig kropp - Dynamisk stretch- och rörelseträning med rytm, andning och flöde
 • Svettparty - Intervallklasser med eget tempo och kroppsvikt
 • Yoga för idrottare - Yoga för att återställa idrottarnas kropp
 • Hatha flow yoga - En dynamisk form av yoga
 • SKY fys - Cirkelträning
 • SKY flexflow - En typ av rörelseklass, som en enda lång uppvärmning
 • SKY-kärna - Fokus på core styrka
 • SKY Training

  SKY Training är ett träningskoncept som innehåller tre essentiella delar - Styrka, Kondition och Yoga.
  I SKY Training är det viktigt att kroppen, musklerna, hjärtat och flexibiliteten utmanas samtidigt som den mentala biten får ta stor plats. Vi tränar utan redskap, och använder bara oss själva som motstånd. Smygstarta gärna din träning redan nu genom att titta in på hennes hemsida www.skytrainingbyshirin.com

 • Cirkelträning

  Cirkelträning innefattar en rad olika träningspass som kombinerar både styrka och kondition, allt från parövningar till träning där kroppen utmanas med hjälp av redskap och egen kroppsvikt.

 • Funktionsträning

  Handlar dels om att träna styrka i rörelser snarare än i specifika muskler och dels om att genom en och samma övning träna styrka, rörlighet, balans och koordination för att klara av belastningar inom vardagen och under träningspass.

Coacher

 • Shirin Djavidi

  Träningscoach och Yoga teacher

  Shirin har arbetat med och skrivit om träning i snart 20 år. Hon har en gedigen meritlista som författare, yogalärare, personlig tränare, föreläsare och inspiratör. För Shirin handlar det om att försöka få alla bitar på plats i livet för att kunna bli en så lycklig, stark och frisk människa som möjligt. ”Hälsan är det viktigaste vi har. Har vi inte hälsan, både fysiskt och mentalt, har vi ingenting.”

 • Tanja Djelevic

  Träningscoach

  Tanja är en personlig tränare, internationell fitness expert och wellness coach. Hon har främjat ett kropp och sinne koncept genom sitt eget varumärke - Loud Fitness long. Tanja strävar efter att hjälpa sina kunder hur man lever ett fysiskt och psykiskt smärtfritt liv, genom balans mellan fitness, nutrition och positiv psykologi. Hon är också passionerad om att lära sig att skapa Lifeforce-retreater, på vackra inspirerande destinationer.

Boende och mat

South Beach är känt som det kulturella hjärtat av Miami där du hittar kända stränder, det trendigaste nattlivet och de bästa butikerna och restaurangerna, för att inte tala om Art Deco Historical District. Vi kommer att bo på Pestana South Beach, ett art deco boutiquehotell, belagt bara 5 minuter ifrån South Beach. Här kan du skämma bort dig själv och uppleva den mest sofistikerade sidan av arkitektur, kultur och stadsevenemang.

Hotellet erbjuder en innergård där du hittar en uppvärmd utomhuspool, en bistro och en bar. Vi kommer att bo i rymliga och ljusa dubbelrum eller enkelrum. Rummen inkluderar gratis internet, kabel-tv och cykeluthyrning, så att du kan lära känna staden i din egen takt.

*Deltagare som reser på egen hand och väljer del i dubbelrum utan angiven rumskamrat, kan komma att placeras i ett enkelrum vid ojämnt antal resenärer mot den angivna kostnaden för enkelrumstillägg.

Preparation

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa oavsett nivå. Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd. Den här resan är perfekt för dig som vill komma igång med din träning, ta din träning till nästa nivå eller för dig som vill hitta ny inspiration. Du väljer själv vad och hur mycket du vill träna under resans gång. 

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen!

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen är anpassad så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning och yoga samt även lämpade skor för träningen. Det finns tyvärr inga tvättmöjligheter på hotellet. Eftersom det finns en pool på hotellet och vi har nära till havet, bör du givetvis ta med badkläder, badhandduk och solskydd. Vi rekommenderar också att ni tar med en egen vattenflaska.

Avgång

17 november 2019
Boka senast 17 september

Reslängd

8 dagar

Resenärer

20 platser

Pris

23 990 SEK