Behöver du övernatta på Arlanda? – Go Active Travel

Behöver du övernatta på Arlanda?

Har du tidig avresa på ditt flyg med Go Active, eller en sen hemkomst? Boka din övernattning på Arlanda hos vår samarbetspartner Nordic Choice Hotels. Denna rabattkod ger er 15% rabatt på ordinarie rumspris. Använd kod: 60583728

Ni bokar ert hotellrum på www.nordicchoicehotels.se eller direkt hos respektive hotell:
Comfort Hotel Arlanda Airport: 08-509 28 650, comfort.arlanda@choice.se
Quality Hotel Arlanda XPO: 08-595 111 00, q.arlanda@choice.se

Observera att denna koden bara fungerar när ni är inloggade på "min profil" på hemsidan. Ifall ni kontaktar hotellet direkt är det bara att uppge koden till bokningsavdelningen/receptionisten. 

Comfort Hotel Arlanda Airport

Comfort Hotel Arlanda Airport kommer att ändra din bild av flygplatshotell - och bevisa att budgetalternativ inte behöver vara med tråkigt! Comfort Hotel Arlanda Airport möter den moderna resenären, oavsett om du ute på din livs resa, ska besöka en kompis eller på ett viktigt möte. Med easy access till och från Arlanda flygplats tar det dig max 5 minuter att nå Terminal 4 och 5 via SkyCity. För dig som kommer med bil har vi ett varmgarage för ca 275 SEK /24 timmar.

Quality Hotel Arlanda XPO

Mitt i hjärtat av Scandinavian XPO, Skandinaviens nya internationella mässcenter, växer nu Arlandas ledande affärshotell fram. Vi står snart klara med ett helt nytt hotelltorn och en nyrenoverad anläggning som kommer inkludera 421 nya hotellrum, 2202 kvadratmeter stor mötesyta, restaurang, bar, gym och mycket mer. Oavsett om du är här på konferens eller vill bo bekvämt innan resa så är du på plats i en pulserande mötesdestination som kan erbjuda det mesta och som enkelt går att nå med flyg, tåg, buss och bil. För övernattande gäster och konferensgäster ingår kostnadsfri parkering under hotellvistelsen i mån av plats.