Training week Mallorca 14-20/5 2023 – Go Active Travel

Välkommen på träningsresa!

Training week Mallorca 14-20/5 2023

Vi på Go Active Travel hoppas att ni får en riktigt härlig resa med många fina upplevelser och minnen med er hem i bagaget! 

AVRESA / FLYGBILJETT (för er som bokat flyg med oss)

Dina flygbiljetter med SAS bifogas med detta avresemeddelande. Där ser du flygtider och bokningsnummer. Denna visas tillsammans med passet vid incheckningen. Checka in online eller på flygplatsen. https://www.sas.se/reseinfo/incheckning-ombordstigning/

(Följande text i er biljett kan ni bortse från: Please ticket before xxx, overdue will cancel the itinerary without notice, thankyou.)

Vi rekommenderar att man är på flygplatsen ca 2,5 timmar innan avresan. Observera att incheckningen stänger 60 min innan avgång.

BAGAGE

Ni får ha med er max 23 kg incheckat bagage (1 väska) per person. Handbagaget får väga max 8 kg (max mått 55 x 40 x 23 cm). Tänk på att förvara allt som du behöver under dagen i handbagaget. Observera att det är särskilda regler för att ha vätskor i handbagaget. Tänk också på att packa ned vassa föremål som t ex nagelsax i det bagage som du checkar in.

MAT OMBORD

På dessa flygningar finns dryck och lättare förtäring att köpa ombord. Om man vill förbeställa mat på flyget går det att göra fram till 18 timmar före avresa. Ni bokar och betalar detta med kreditkort på SAS hemsida: https://www.sas.se/reseinfo/ombord/mat-dryck/

ANKOMST/TRANSFER

Efter landning följer du skyltarna till "Baggage Claim/Recogida de Equipajes" för att komma till ankomsthallen dit bagaget kommer. Magnus möter upp efter att du har hämtat ut bagaget och passerat tullkontrollen, så håll utkik efter en skylt med texten Go Active Travel. ​Transfern till ert hotell tar ca 45 minuter.

COVID OCH MUNSKYDD

Den 2 juni 2022 hävdes alla inreserestriktioner till Spanien. Inget vaccinbevis, negativt test eller hälsodeklaration krävs för inresande från Sverige. Munskydd krävs endast på apotek och vårdcentral.

RESEFÖRSÄKRING & SJUKFÖRSÄKRINGSINTYG

Obs! Som resenär gäller det alltid att se över sitt reseskydd innan avresa. 
Om man behöver uppsöka läkare eller apotek ska man ha med sig Europeiskt Sjukförsäkringskort. EU-kortet kan beställas via Försäkringskassan (www.forsakringskassan.se). Se till att bära det med dig under dagarna och lägg det inte kvar på hotellrummet. 
Vi rekommenderar också att man alltid har med sig reseförsäkringsbevis (för sin privata reseförsäkring) samt kontaktuppgifter till försäkringsbolaget under hela resan.

Håll koll på er reseförsäkring

Skulle du bli sjuk under resan så är det viktigt att du har en fullgod försäkring som täcker t.ex. hotellkostnader under karantän, sjukvård och hemtransport. Det är ditt ansvar som resenär att ta reda på exakt vad som ingår i din försäkring.

Vad behöver jag ha med mig?

Du behöver ha med dig flera klädombyten för träning då vi kommer träna flera pass om dagen. Det finns tyvärr inga tvättmöjligheter på hotellet.

Du behöver även ta med skor lämpade för träning, vandring och löpning. Vi rekommenderar att ni har med er minst 2 par tränings-/joggingskor. För vandringen rekommenderar vi vandringskängor eller vandringsskor, annars väldigt stabila träningsskor.

En mindre dagryggsäck är också bra att ha på vandring och utflykter.

Eftersom det finns en pool på hotellet och vi har nära till havet bör du givetvis ta med både badkläder och pool/-strandhandduk (finns att hyra om ni inte vill ta med egen) samt solskydd. 

Checklista för packning:

Pass (giltigt tom hemkomstdatum)
Betalkort
Kontanter
EU-försäkringskort 
Träningskläder, flera ombyten
Yogamatta
Tröja/jacka för svala morgnar och kvällar
Bra skor för träning/löpning
Kängor/skor för vandring
Liten ryggsäck att bära picknick i under vandringen
Badkläder
Solkräm
Solglasögon
Keps eller annat solskydd för huvudet
Ombyte till middagen

BOENDE

Universal Hotel Marqués
Adress: Plaça Molí de sa Sal, s/n, 07638 Colònia de Sant Jordi, Illes Balears, Spanien
Telefon: +34 971 65 51 00

KONTAKTUPPGIFTER

Go Active Travel kontor +46 (0)771 14 30 30
Träningscoacher: Magnus Hagström +46 (0)708 148842, Niina Eriksson +46(0)70713 96 99
Jourtelefon: (om du inte får tag på färdledaren) i samband med avresa +46 (0)724470034

DELTAGARLISTA

Till följd av personuppgiftslagen, GDPR, har vi inte möjlighet att lämna ut deltagarlista i förväg. Förutsatt att alla i gruppen godkänner att deras namn lämnas ut, så får ni deltagarlista på plats.

Preliminärt program

Training week Mallorca är en träningsresa som passar för alla! Upplägget för veckan bjuder på en mångfald av roliga, tuffa och härlig svettiga träningspass och avkopplande yoga tillsammans med våra duktiga och erfarna coacher Magnus Hagström och Niina Eriksson. Mellan varven passar vi givetvis på att njuta av egen avkoppling, de vackra stränderna och god mat.

Löpning

De allra flesta kan ägna sig åt löpning. Allt du behöver är träningskläder, ett par löparskor och en sträcka att springa. Ett perfekt sätt att börja dagen för den som vill.

Träningspass

Magnus och Niina jobbar med allt från personlig träning, gruppträning, yoga, företagsfriskvård och coachning. När de arbetar väger de alltid in alla de delar som kropp, huvud och själ. Träningen är varierande, utvecklande och rolig. De älskar att se människor utvecklas. 

Yoga

Under veckan erbjuds avslappnade yoga och meditation. Aktiviteterna anpassas till övrigt träningsprogram.

Vandring på Mallorca

Vi tar oss även ut på en vacker vandring mellan Deia och Puerto de Sóller. Vandringen är en upplevelse och ett sätt att återhämta oss mellan passen. Vi stannar på vägen och tar bilder.

Olivoljeprovning

Vi besöker Mallorcas mest välkända olivoljeproducent som även levererar olja till Nobelfesten. Under besöket får lära oss mer om hur oljan produceras och får även provsmaka olika sorter. Provning av olivolja görs likadant som en vinprovning.

Preliminärt program med reservation för ändringar.

Söndag 14 maj
- 17:10 Flyg från Stockholm
- 20:50 Ankomst Palma Airport
- 21:30 Transfer till hotellet
- 22:30 Incheckning och litet snack/dryck på hotellet

Måndag 15 maj
- 07:30 löpning / powerwalk
- 08:00 Yoga/rörlighet (inne eller ute beroende på väder)
- 08:30 Frukost
- 10.00 Välkomstmöte
- 10:30 Cirkelfys
- 13:00 Lunch
- 16:00 Yoga
- 18:00 Föreläsning/Samtal – Stress och hälsa
- 19:30 Gemensam middag

Tisdag 16 maj
- 07:30 Löpning / powerwalk
- 08:00 Yoga/rörlighet
- 08:30 Frukost
- 09:30 Busstransfer till olivoljefarm, föreläsning, provsmakning mm. Liten matsäck medföljer.
- Busstransfer till Palma för egentid, lunch, shopping mm.
- 18:30 Busstransfer till hotellet.
- 19:30 Gemensam middag på hotellet

Onsdag 17 maj
- 07:30 Löpning / powerwalk
- 08:00 Yoga/Rörlighet
- 08:30 Frukost
- 10:30 Afro
- 13:00 Lunch
- 16:00 Löpskola med intervaller (alla kan vara med)
- 18:00 Föreläsning/Samtal – Leda sig själv
- 19:30 Gemensam middag

Torsdag 18 maj
- 08:00 Frukost
- 09:00 Transfer till Deia
- 10:30 Vandring Deia – Puerto de Sóller (ca 4-5 timmars vandring) lättare picknick medföljer samt stopp för fika i Son Mico och Sóller. I Puerto de Sóller finns tid för ett dopp innan bussen kör oss hem.
- 16:00 Transfer till baka till hotellet
- 18:00 Yin-yoga
- 19:30 Gemensam middag

Fredag 19 maj
- 07:30 Löpning / powerwalk
- 08:00 Yoga/rörlighet
- 08:30 Frukost
- 10:30 Crosstraining
- 13:00 Lunch
- 16:00 Soma Move
- 18:00 Föreläsning/Samtal - Överraskning
- 19:30 Gemensam avslutningsmiddag

Lördag 20 maj
- 07:30 Löpning / powerwalk
- 08:00 Yoga
- 08:30 Frukost
- Transfer till flygplatsen (exakt tid meddelas på plats)
- 12:10 Flyg hem