GO49 Aktiva resor för dig som är under 50

GO 49 – Go Active Travel utökar sitt utbud av resor med en ny kategori för dig som inte passerat 50. Skapa minnen för livet under en innehållsrik resa där du ges möjlighet att utforska magiska platser. Utmana dig själv med spännande aktiviteter tillsammans med gamla och nya vänner. Gå från hütte till hütte i Dolomiterna, testa via ferrata och vandring på hög höjd i Alagna eller Andorra, upplev Tyrolens mecka för sommaräventyr i Ischgl. Eller varför inte paddla kajak och vandra på Cypern? Fler nyheter är på gång.


 • ItalienGO49 Alagna GO 49

  I nordvästra Italien, nära gränsen till Schweiz, ligger genuina Alagna som erbjuder vandring utöver det vanliga. Alagna är känt som en av italienska Alpernas mysigaste byar. Under vår vandringsvecka upplever vi både det höga alpina landskapet på mäktiga Monte Rosas sluttningar samt de vackra dalarna med genuina små byar. 

  Kommande resa
 • ÖsterrikeGO49 Ischgl GO 49

  Go 49 till Ischgl - kombinera vandring med e-bike och yoga. Upplev de snötäckta Alperna både i vandringskängor och på cykelsadeln. Varva ner med yoga på hotellet eller starta dagen med uppiggande morgonyoga. I bergen möter vi haflinger, lyssnar efter murmeldjur och gör en toppbestigning. Alperna är som balsam för själen och skulle det inte vara tillräckligt så kan säkert Hotel Posts utmärkta spa-avdelning hjälpa till med resten.

  Kommande resa
 • AndorraGO49 Pyrenéerna GO 49

  Go 49 till Pyrenéerna och det lilla landet Andorra. Upplev ett dramatiskt landskap med berg, dalar och kristallklara bergssjöar. Testa via ferrata & zipline utöver vandring i ett oexploaterat landskap med snöklädda toppar på över 2 900 meter.

  Kommande resa
 • ItalienGO49 Val Gardena Hütte till hütte GO 49

  Vår hütte till hütte-vandring i Dolomiterna gör att du kommer extra nära Dolomiternas dramatiska landskap. Detta är en resa för dig som gillar lite tuffare utmaning på hög höjd, där du bär med dig din packning och övernattar på enklare boende. Denna vandringsresa ingår i vårt koncept Go 49.

  Kommande resa