Så tränar vi

Glöm gigantiska grupper, stora hotellkomplex och bullriga matsalar. När du åker på en träningsresa med oss  tränar du i små grupper, bor på personliga hotell och njuter av goda middagar. Våra coacher är några av Sveriges mest meriterade och experter på att motivera och inspirera. Det finns gott om tillfällen för individuell feedback och mellan träningspassen kan du ägna dig åt återhämtning i form av soltimmar vid poolen, spa-behandlingar och spännande utflykter.

Vem kan träna med Go Active Travel?

Alla är välkomna att delta på våra resor. Vilka träningsformer och exakt hur träningsprogrammet ser ut kan variera, och våra proffsiga coacher lägger upp träningen utifrån sin expertis. Passen hålls ofta utomhus, så anpassningar pga väder och vind kan behöva göras. Ibland ingår även någon dag vandring eller annan aktivitet i programmet. Mer om innehåll och nivå finner du i programmet för respektive resa. Fråga oss gärna om du vill ha tips för att välja rätt resa!

Kan jag åka ensam?

Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?

Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen är anpassad så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?

Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning då vi kommer träna flera pass om dagen. Det finns tyvärr inga tvättmöjligheter på hotellet. Du behöver även ta med skor lämpade för träning. Om det finns en pool på hotellet, eller om vi bor nära havet bör du givetvis ta med både badkläder och badhandduk. Vi rekommenderar även att du har med dig din egen vattenflaska.

Läs mer om utrustning för träning