Magnus Hagström - träningscoach på träningsresan | GoActiveTravel
0771 14 30 30 info@goactivetravel.se

Magnus Hagström

Magnus har jobbat med träning i 25 år, mer eller mindre i perioder. Sedan 10 år driver han sitt eget företag där han jobbar med allt från personlig träning, medicinsk träning, gruppträning, företagsfriskvård, coachning, terapisamtal och par/relationssamtal, föreläsningar. Dessutom är han en del av The Academys lärarteam och utbildar nya och vidareutbildar personliga tränare.

Att skriva har även det varit en del av jobbet, både artiklar för flera olika tidningar och två böcker har det blivit, ofta har dessa handlat om konditionsträning och löpning som är en av hans hörnstenar. Han leder flera olika typer av träningsformer, allt från Crossfit till Soma Move och yoga, meditation och älskar all typ av rörelse.


Under åren har han tränat allt från elitidrottare i konditionsidrotter och kampsport till människor med kroniska sjukdomar. Idag jobbar han till största delen med hälsa, både fysisk och psykisk. När han arbetar väger han in alla de delar som han ser att en människa består av, kropp, huvud och själ. Han älskar att se människor utvecklas och bryta sina egna begränsningar. Efter många års erfarenhet som tränare och idrottare vet han hur viktigt det är med balansen i livet för att utvecklingen både fysiskt och mentalt ska komma.

Mer info om Magnus hittar ni på hemsida www.runyourhealth.se och hans instagramkonto @runyourhealth.se