Peppe Ekmark – GoActiveTravel
0771 14 30 30 info@goactivetravel.se

Peppe Ekmark

Peppe är en unik person. Han är talare, författare och utbildare inom försäljning, ledarskap samt personlig utveckling. Hans föreläsningar och workshops handlar om hur man skapar resultat och framgång, både hos sig själv och hos företag, Både i medgång och motgång. Han lämnar ingen oberörd med sin kunskap.

Han växte upp som den blyga lilla killen som aldrig tog någon plats. Med dåligt självförtroende och självkänsla gick det så långt att han i unga år var nära självmord. Efter en skilsmässa var han tvungen att göra en vändning på 180 grader och hamnade tillslut på en kurs där allt vände. 

Det var där som han kom till insikt om vad livet verkligen handlar om och att du kan nå i princip hur långt du vill. Bara du verkligen vill det.​

Denna lärdom tog han sen med sig in i näringslivet och det tog inte lång tid innan Peppe lyckades skapade oanade resultat. Resultat, som både han själv, och hans omgivning blev både förundrade och imponerade över, flera gånger om.

Idag driver han tillsammans med sin fru en kursgård i Toscana när han inte är ute och föreläser och kör sina workshop för företag och organisationer.

Mer info om Peppe hittar ni på hemsida www.peppeekmark.se och på hans instagramkonto @peppeekmark