Vårboost Costa Brava, träningsweekend med Go Active Travel

Costa Brava Spanien Vårboost på Costa Brava

Ladda inför sommaren på denna träningsresa som erbjuder varierad och funktionell träning! Vi varvar stabiliserande styrke- och rörlighetspass med pulshöjande crossfit i sköna omgivningar på Costa Brava. För att på bästa sätt uppleva den vackra kusten har vi även lagt in en vandring i programmet. Ladda om och kom hem med ny energi och kroppen full av endorfiner! På den här resan tränar vi tillsammans med våra inspirerande coacher Helena och Sara. Det här är den perfekta resan för dig som söker en aktiv men ändå avkopplande semester!


Välkomna till Costa Brava, det vackra kustområdet som sträcker sig mellan Barcelona och Pyrenéerna. Kusten bjuder på charmiga fiskelägen, gammaldags badorter med mysiga restauranger och kaféer, gömda vikar och lugna stränder. I maj, början på den spanska sommaren, möts vi av färgstarka blommor och lummig grönska, allt i kombination med turkosblått hav.
Vi bor på fyrstjärnigt hotell vid strandpromenaden i genuina Palamós, i hjärtat av Costa Bravas dramatiska kustremsa.

Tre av middagarna äter vi på hotellets stiliga restaurang där typiska katalanska rätter står i fokus. En av kvällarna äter vi på stan och gör som lokalbefolkningen, en typisk tapasrunda med mumsiga pinchos och raciones.

Höjdpunkter på träningsresan

 • Havsutsikten från Hotel Trias
 • Varierad funktionell träning
 • Boost för kropp & knopp
 • Tid för återhämtning
 • Vandring längs havet
 • Träningsinspiration med nya vänner

Avgångar

11 – 15 maj

Stockholm Arlanda

Stockholm Arlanda - Barcelona 11 maj 06:40 - 10:15
Barcelona - Stockholm Arlanda 15 maj 19:20 - 22:55
12 950 SEK 5+ platser kvar Boka resa

Samtliga flygtider är lokala. Reservation för tidtabellsändringar.

Transfer i restid från Barcelona till hotellet ca 2 timmar exklusive rast.

Vid önskemål om avresa från annan flygplats, kontakta oss för individuella flyglösningar. Vill ni ta er till resmålet på egen hand kan vi i de flesta fall erbjuda ett flygavdrag. Kontakta oss för exakt information för just det avresedatum ni önskar. 

Ingår i resan

 • Flyg Arlanda – Barcelona tur och retur
 • Transfer flygplats – hotell tur och retur
 • Del i dubbelrum fyra nätter på fyrstjärnigt hotell
 • Frukostbuffé alla dagar
 • Tre flerrättersmiddagar exklusive dryck
 • En lunch exklusive dryck
 • Tillgång till utomhuspool
 • All träning enligt program
 • En halvdags vandring
 • Svensk färdledning
 • Flygskatter
 • 110% CO2-kompensation

Övrigt

 • Enkelrumstillägg (dubbelrum för eget bruk): 950 kronor
 • Eventuell dricks tillkommer

Boende

 • Hotel Trias i Palamós

  Hotel Trias är välkänt tack vare sitt toppenläge precis vid strandpromenaden i det trevliga och genuina samhället Palamós. Hotellet har en lång historia och under 1950-talet blev Trias mycket populärt bland Barcelonas elit och internationella stjärnor. Det sägs att Truman Capote skrev delar av Med kallt blod under sin vistelse på hotellet.

  Idag är hela hotellet renoverat i mycket fin stil som närmast kan beskrivas som Medelhavsminimalism. Gästerna uppskattar de stora balkongerna med utsikt över hamnen och Medelhavet. Restaurangen serverar klassiker från det katalanska köket, där både fisk- och kötträtter står i fokus. En utomhuspool finns men föredrar man att båda i havet är det bara att gå 30 meter över strandpromenaden.

Preliminärt dagsprogram

Dag 1: 

10:15 Vi landar på Barcelonas flygplats, transfer till hotellet 
Lunch på egen hand
17:00 Kickstart Costa Brava vårboost
20:00 Gemensam middag

Dag 2:

07:30 Morgonjogg/PW
08:30 Frukost
10:00 Body 360´ (MMA-yta)
12:00 Lunch 
13:00 Strandhäng och egentid
17:00 Starka inifrån och ut
20:00 Gemensam middag

Dag 3:
08:00 Frukost
09:00 Halvdagsvandring
14:30 Tillbaka på hotellet (ca-tid)
17:00 Kärlek till core/axlar/höfter/lår
20:00 Tapas på stan (ingår ej) 

Dag 4:

07:30 Yoga
08:30 Frukost
10:00 Crossfitbox cirkelfys (Box)
12:00 Lunch
14:00 Crossfitbox Disco-pass (Box)
17:00 AfterWORKOUT drink tillsammans
20:00 Gemensam middag

Dag 5: 

07:30 Atletisk Yoga
08:30 Frukost
10:00 Final på beachen
13:00 Strandhäng/egentid 
15:00 Transfer mot flygplatsen
19:20 Flyget till Stockholm avgår

*Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Coacher

 • Helena Öberg

  Helena Öberg är född och uppvuxen i Umeå där hon spelat fotboll och innebandy under flera år. Ett brinnande intresse för lagspel och team gjorde att hon 2017 utbildade sig till gruppträningsinstruktör och har sedan dess arbetat på SATS med spinning, cirkelträning, HIIT, Abs/Core, strong mama etc. Sedan 2019 driver hon sitt egna träningsföretag Coach H med bl a Bootcamps, familjeträning, boxning, 1-1 samt duoträning mm. Helenas mål är att sprida rörelseglädje och leverera rolig samt utmanande träning. Hon står för peppande och energifyllda träningspass där hon pushar dig till nästa nivå. Hennes motto är att du inte ska komplicera din träning. Den bästa träningen är den som blir av och det finns något för alla oavsett träningsbakgrund. Att åka på en träningsresa är en fantastisk investering i sig själv och en rejäl träningsboost att ta med sig hem menar Helena. För att inte tala om alla nya träningskompisar och all inspiration man får med i paketet! Tillsammans är vi lite starkare!
 • Sara Nordin

  Sara kommer från Norrland, närmare bestämt Örnsköldsvik. Hon startade sin träningsresa när hon flyttade till Stockholm 2016. Där utbildade hon sig först till fys- och yogainstruktör, avancerade snart till  att bli licenserad personlig tränare med störst fokus på gymnastik, core, funktionell styrketräning och rörlighet. 
  Sara intresserar sig för kroppen i stort, av olika rörelsemönster och hur man bygger upp en stabil och funktionell kropp för varje enskild individ med olika förutsättningar - därför har hon även tagit certifiering i sportmassage och triggerpoint för att komplettera till träningen. Träningsglädje står alltid i första rummet och hon ser fram emot att dela den med alla deltagare på träningsresan
Väderkalender

Relaterade resor

 • Spanien Mallorca

  Upplev Mallorcas vackra natur och Palmas pulserande stadsliv under en weekend med varierande träning och återhämtning. Vi yogar, tränar och vandrar med vår coach Magnus Hagström. En fullmatad resa med kul och varierad träning, avslappnade yoga till personlig coaching. 

  5 dagar från 12 490 SEK
 • Italien Toscana

  Följ med till härliga Riva del Sole på ett unikt och inspirerande Wellness-retreat för kropp och själ tillsammans med våra erfarna och härliga coacher Gabriella Picano och Siiri Soveri. Det här är den ultimata må-bra resan för dig som behöver en nystart och som vill må bra inifrån och ut. 

  6 dagar från 13 290 SEK
 • SpanienSamarbete Mallorca

  Upplev Palmas pulserande stadsliv, vackra stads- kärna och magnifika strandpromenad under en långweekend med träning, yoga, gemenskap och återhämtning. På den här resan varvar vi träning med cava, yoga, hälospepp och shopping. Vi blir väl omhändertagna av Ann Söderlund, Anitha Clemence och vår coach Magnus Hagström. 

  Kommande resa