Inspirationsträffar – Go Active Travel

Inspirationsträffar & Webinarier – Få reda på mer om våra resor

Under våren bjuder vi in till inspirationsträffar där du får uppleva de olika resmålen genom inspirerande bildspel. Bland våra föredragshållare finns de guider och coacher som följer med gruppen på resan. Självklart har du även möjlighet att ställa frågor. Det är kostnadsfritt att komma på träffarna, men antalet platser är begränsat och anmälan krävs för deltagande på plats (Obs ingen anmälan för att följa eventet online).

Nu är vi äntligen igång igen med våra uppskattade träffar där ni får möjlighet att höra mer om och se bilder från våra resor. Tid finns även för att ställa frågor till oss på Go Active Travel. Kom och lyssna i Stockholm, eller och digitalt på vår Facebooksida.

Datum våren 2024:

Inspirationsträff torsdag 21/3
Preliminärt program: Madonna di Campiglio, Val d'Isère, Ischgl, Cervinia, Andorra, Höga Kusten & Bohuslän (reservation för ändringar)
Tid 18.00-19.00 (ca)
Plats: Världens Resor, Tegnérgatan 8 (T-bana Rådmansgatan)
Anmälan: Klicka här

Har du inte möjlighet att vara med på den aktuella tiden kommer presentationen att kunna ses på https://www.facebook.com/goactivetravelstockholm även i efterhand.
Obs ingen anmälan för att se presentationen digitalt, ni klickar själva in er på eventet via vår Facebooksida. Ni måste följa oss på Facebook för att kunna ansluta er till den digitala presentationen. 

Varmt välkomna!