Inspirationsträffar – Go Active Travel

Inspirationsträffar & Webinarier – Få reda på mer om våra resor

Under året brukar vi bjuda in till flera inspirationsträffar där du får uppleva de olika resmålen genom inspirerande bildspel. Bland våra föredragshållare finns de guider och coacher som följer med gruppen på resan. Självklart har du även möjlighet att ställa frågor. 

Inspirationsträffar & Webinarier

Nu är vi äntligen igång med våra uppskattade träffar där ni får möjlighet att höra mer om våra resor, och ställa era frågor till oss på Go Active Travel. Våra inspirationsträffar görs både "IRL" och digitalt på vår Facebooksida. Har du inte möjlighet att vara med på den aktuella tiden kommer presentationen att kunna ses på https://www.facebook.com/goactivetravelstockholm även i efterhand.
Obs ingen anmälan för att se presentationen digitalt, ni klickar själva in er på eventet via vår Facebooksida. Ni måste följa oss på Facebook för att kunna ansluta er till den digitala presentationen. 

Välkomna!

Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev här


Inspirationskväll måndag den 20/3 2023 OBS nytt datum!
Plats:
Världens Resor, Tegnérgatan 8 (T-bana Rådmansgatan)
Tid:
18.30-19.30
Preliminärt program:
Vandringsresor i Norden. Vi kommer att berätta och visa bilder från våra vandringsresor till Lofoten, Bohuslän, Gotland, Öland, Österlen och Höga Kusten. 

Anmälan görs via denna länk: Inspirationskväll 20 mars

 


Inspirationskväll onsdag den 26/4 2023
Plats:
Världens Resor, Tegnérgatan 8 (T-bana Rådmansgatan)
Tid:
18.00-19.00
Preliminärt program:
Vandringsresor i sommar. Vi kommer att berätta och visa bilder från våra vandringsresor till Ischgl, Andorra, Kitzbühel, Skottland och Lech. 

Anmälan görs via denna länk: Inspirationskväll 26 april