SKY-training, hike & yoga | Go Active Travel
0771 14 30 30 info@goactivetravel.se

Träningsweekend med hike & yoga

Upplev Mallorcas praktfulla natur och Palmas pulserande stadsliv under en weekend med träning och återhämtning i fokus. Ladda om och kom hem med ny energi och kroppen full av endorfiner! På den här resan tränar, yogar och vandrar vi tillsammans med vår coach Shirin Djavidi. Det här är den perfekta resan för dig som söker en aktiv men ändå avkopplande semester som gör att du kommer att komma hem med ny energi! Dagarna börjar med morgonyoga eller löpning och följs av antingen funktionell träning eller en vandring för att upptäcka mer av Mallorcas omväxlande omgivning.

Nya datum kommer 2021

Kommer snart

Datum och pris för denna resa är inte satta ännu.

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Flyg t/r Stockholm/Arlanda - Palma 
 • Flygskatter
 • Transfer t/r flygplatsen i Palma
 • Boende i 4 nätter, del i dubbelrum inkl. frukost
 • Lunch på ankomstdagen
 • Två middagar
 • Två vandringar
 • Alla träningspass enligt program
 • 110% CO2-kompensation, det innebär att hela din resa är klimatkompenserad, inkl. alla transporter, boende & mat. 

Vi reserverar oss för eventuella pris / program / valutaförändringar utanför vår kontroll

Tillval:

 • Enkelrumstillägg:  2900 kr
 • Dryck till maten

Betalningsinformation:

 • När du bokar din resa betalar du 3000 kr i anmälningsavgift för att säkra din plats inom 7 dagar från bokningsdatumet.
 • Du kan därefter välja att del betala din resa fram till 60 dagar före avresa, maila till info@goactivetravel.se för mer info.
 • Senast 60 dagar före avresa betalar du resterande belopp.
 • Resans pris utan flyg & transfer: Detta gäller för dig som antingen vill flyga från en annan ort, förlänga din vistelse eller resa med annat färdmedel. Hör gärna av dig till oss på info@goactivetravel.se om du har några frågor! *Vi hänvisar till våra resevillkor för mer information om fullständiga villkor.

Fullständiga resevillkor

Resa utan flyg:

Detta alternativ passar för dig som antingen vill flyga från en annan ort, förlänga din vistelse eller resa med annat färdmedel. Önskar du resa från en annan flygplats kan du antingen boka dina flygbiljetter på egen hand eller kontakta oss för hjälp. Individuella flygbokningar kan i vissa fall innebära en extra tilläggskostnad. Hör gärna av dig till oss på info@goactivetravel.se om du har några frågor! *Vi hänvisar till våra resevillkor för mer information om fullständiga villkor.

Specialerbjudande!

Unikt inlogg till Sport Competence både privat och på jobbet i 6 månader (värde ca: 9 375kr).

Sport Competence är en digital samlingsplats för online föreläsningar och seminarier med några av landets främsta kompetenser inom Idrott, motion, Wellness och ledarskap mm. Här får du ta del av allt de erbjuder oavsett om du vill lära dig mer om föryngrande träning, vässa ditt löpsteg, meditera, ledarskapsutveckling, hantera stress eller lära dig mer om kost och näring.

Ett fantastiskt sätt att förbereda din träningsresa, fördjupa dig inom det du brinner för och hitta inspirationen till hållbar träning och hälsa!

Läs mer här https://www.sportcompetence.se/

GO TRAINING - Klassiska träningsresor. Våra träningsresor riktar sig till den aktiva som vill optimera sin träning, utvecklas, utmanas och ha roligt men också till den som vill komma igång, få en nystart och fördjupa sitt intresse inom vissa träningskoncept. Här har vi med oss våra egna coacher som är experter inom sitt område. Träningen är varierad och intensiv med olika träningsinriktningar. Under resan är coachen där för deltagarna, motiverar till utveckling och inspirerar till ett aktivt hälsosamt liv. Träningsresorna blandas upp med avkoppling mellan passen och många gemensamma måltider.

Fler Training-resor

Program

På denna härliga weekend till Palma kommer du få prova en massa rolig och givande träning tillsammans med Shirin. Under resan blir det yoga och träningspass som varierar från trappträning till Urban training och strandfys. Vi kommer även att ha två vandringar under resan där vi får se mer av Mallorcas vackra omgivning medan vi vandrar i lätt kuperad terräng och längd med kusten. Roligt och varierande helt enkelt där inget pass är det andra likt. Mellan träningspassen finns det tid för avkoppling, shopping i stan eller njuta på stranden.

Dag 1

- Ankomst Palma flygplats

- Transfer till hotellet

- Ankomst och check in på hotellet

- Lunch och fri tid 

- Fysträning på stranden

- Yoga

- Gemensam middag


Dag 2

- Yoga

- Frukost

- Buss till Deia där dagens vandring startar (ca. 12 km), stopp för fika på vägen

- Lunch i Port de Soller

- Fri tid för ex. sol, bad, shopping, avkoppling

- Buss tillbaka till hotellet

- Middag och fri kväll

Dag 3

-  Morgonjogg och stretching

-  Frukost

- Fri tid för att utforska Palma för shopping, avkoppling och lunch samt sol och bad

- Träningspass

- Gemensam middag

Dag 4

- Yoga

- Frukost

- Träningspass

- Gemensam lunch på hotellet

- Buss till Portals Vells där dagens vandring startar

- Stopp för ett dopp i havet

- Buss tillbaka till hotellet

- Middag till självkostnadspris i Palma

Dag 5

-   Frukost och utcheckning

-   Transfer till flygplatsen

-   Flyget avgår från Palma flygplats

*Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella ändringar.

 • Shape by Shirin

  Shape by Shirin är ett träningskoncept som innehåller tre essentiella delar - Styrka, Kondition och Yoga.
  Där det är viktigt att kroppen, musklerna, hjärtat och flexibiliteten utmanas samtidigt som den mentala biten får ta stor plats. Vi tränar utan redskap, och använder bara oss själva som motstånd. Smygstarta gärna din träning redan nu genom att titta in på hennes hemsida www.shapebyshirin.se

Coacher

 • Shirin Djavidi

  Träningscoach och Yoga teacher

  Shirin har arbetat med och skrivit om träning i snart 20 år. Hon har en gedigen meritlista som författare, yogalärare, personlig tränare, föreläsare och inspiratör. För Shirin handlar det om att försöka få alla bitar på plats i livet för att kunna bli en så lycklig, stark och frisk människa som möjligt. ”Hälsan är det viktigaste vi har. Har vi inte hälsan, både fysiskt och mentalt, har vi ingenting.”


  Missa inte hennes podd - Träna med Shirin: https://podcasts.apple.com/se/podcast/tr%C3%A4na-med-shirin/id1516987394?l=en


  Mer info om Shirin finns på hennes hemsida www.shapebyshirin.se och Instagramkonto @shapebyshirin

Boende och mat

Vi bor mitt i Palmas ”Brooklyn” där ligger 4-stjärniga Hotell Feliz en välbevarad hemlighet bland de svenska hotellen. Bara en kortare promenad in i det välbekanta Santa Catalina - vimlet och endast några minuter från hamnen och strandpromenaden. Hotellet är en helhetsupplevelse, från den välbekanta skandinaviska frukosten, till det nordisk-mallorkinska köket och den typiskt svenska omtänksamheten för gästen. Hotellet har en härlig solterrass där man kan koppla av i en solstol eller ta ett dopp i poolen. I resans pris ingår del i dubbelrum, daglig frukostbuffé, en lunch och två middagar.

*Deltagare som reser på egen hand och väljer del i dubbelrum utan angiven rumskamrat, kan komma att placeras i ett enkelrum vid ojämnt antal resenärer mot den angivna kostnaden för enkelrumstillägg.

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa! Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd. Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av veckan. Under veckan kommer det finnas otaliga möjligheter till träning och du väljer själv vad och hur mycket du vill träna.

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen!

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen och vandringarna är anpassade så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning, det finns inte tvättmöjligheter på hotellet. Du behöver även skor lämpade för träning och vandring. Eftersom det finns en pool på hotellet och vi har nära till havet bör du givetvis ta med både badkläder och badhandduk. För vandringar så är det bra att ha med sig en liten ryggsäck som rymmer en vattenflaska och badkläder.  

Kommer snart

Datum och pris för denna resa är inte satta ännu.