Träningsresa till Mallorca med Go Active Travel

Mallorca Spanien Träningsresa till favoriten Mallorca

Nu är en av våra mest populära träningsresor tillbaka! Följ med oss till fantastiska Mallorca med vår inspirerande coach Magnus Hagström. Han står för ett stort utbud av roliga, tuffa och svettiga träningspass som bland annat innehåller soma move, utmanande cirkelpass och löpning. Under resan så gör vi även en härlig vandring för att utforska ön och dessutom blir det olivoljeprovning hos en lokal olivoljeproducent. Mellan träningspassen kommer det givetvis utrymme för sol, avkoppling och god mat. Vi kan dessutom garantera att du kommer återvända hem med nya lärdomar, en härlig träningsvärk och minnen för livet.

Mallorcas bästa

 • Vår inspirerande coach
 • Mallorcas härliga natur
 • Bekvämt hotell vid havet
 • Träning som passar alla

Kommande resa

Anmäl intresse så meddelar vi när resan är bokningsbar.

Samtliga flygtider är lokala. Reservation för tidtabellsändringar.

Transfer i restid från flygplats till hotellet ca 45 min.

Vid önskemål om avresa från annan flygplats, kontakta oss för individuella flyglösningar. Oftast innebär det ett flygtillägg. Flyget måste ankomma i god tid innan huvudgruppen landar och hemresan måste ske efter huvudgruppens avgång, för att man ska kunna åka med vår busstransfer. 

Vill ni ta er till resmålet på egen hand kan vi i de flesta fall erbjuda ett flygavdrag. Kontakta oss för exakt information för just det avresedatum ni önskar. 

Ingår i resan

 • Flyg t/r Stockholm/Arlanda - Palma
 • Flygskatter
 • Transfer t/r flygplatsen i Palma
 • Boende 7 nätter, del i dubbelrum
 • Helpension: frukost, lunch och middag exkl. dryck
 • All träning och yoga enligt programmet (2-4 klasser/dag)
 • Vandring
 • Olivoljeprovning
 • Föreläsning med Magnus
 • 110% CO2-kompensation, det innebär att hela din resa är klimatkompenserad, inkl. alla transporter, boende & mat.

Övrigt

 • Enkelrumstillägg 1 600 kronor
 • Eventuell dricks samt dryck till maten tillkommer

 

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?

Alla är välkomna att delta på denna resa. Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd. Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av veckan. Det finns en stor mängd träningspass att välja mellan så det finns något som passar alla.

Kan jag åka ensam?

Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?

Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen är anpassad så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?

Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning då vi kommer träna flera pass om dagen. Det finns tyvärr inga tvättmöjligheter på hotellet. Du behöver även ta med skor lämpade för träning. Eftersom det finns en pool på hotellet och vi har nära till havet bör du givetvis ta med både badkläder och badhandduk. Vi rekommenderar även att du har med dig din egen vattenflaska.

Boende

 • Hotel Marques

  Vi bor i den mysiga byn Colonia San Jordi. Denna vackra turistort som numera är ett mecka för semestrande mallorkiner var från början en gammal fiskeby. I Colonia San Jordi finns Mallorcas allra vackraste strand, Es Trenc, som ligger på promenadavstånd från vårt hotell.

  Vi bor vid havet på fyrstjärniga Hotel Marques och mellan träningspassen kan du koppla av vid hotellpoolen, njuta av solen på stranden eller ta en simtur i havet.

Program

Training week Mallorca är en träningsresa som passar för alla! Upplägget för veckan bjuder på en mångfald av roliga, tuffa och härligt svettiga träningspass tillsammans med vår duktiga och erfarna coach Magnus Hagström. Mellan varven passar vi givetvis på att njuta av egen avkoppling, de vackra stränderna och god mat.

Löpning

De allra flesta kan ägna sig åt löpning. Allt du behöver är träningskläder, ett par löparskor och en sträcka att springa. Ett perfekt sätt att börja dagen för den som vill.

Träningspass

Magnus jobbar med allt från personlig träning, medicinsk träning, gruppträning, företagsfriskvård, och coachning. Under åren har han tränat allt från elitidrottare i konditionsidrotter och kampsport till människor med kroniska sjukdomar. Idag jobbar han till största delen med hälsa, både fysisk och psykisk. När han arbetar vägar han in alla de delar som han ser att en människa består av, kropp, huvud och själ. Han älskar att se människor utvecklas och bryta sina egna begränsningar. Efter många års erfarenhet som tränare och idrottare vet han hur viktigt det är med balansen i livet för att utvecklingen både fysiskt och mentalt ska komma.

Yoga

Under veckan erbjuds avslappnade yoga och meditation med Magnus. Aktiviteterna anpassas till övrigt träningsprogram.

Vandring på Mallorca

Magnus tar oss med på en vacker vandring längs med öns östra del. Vandringen är en upplevelse och ett sätt att återhämta oss mellan passen. Vi stannar på vägen och tar en bild eller två.

Olivoljeprovning

Vi besöker Mallorcas mest välkända olivoljeproducent som även levererar olja till Nobelfesten. Under besöket får lära oss mer om hur oljan produceras och får även provsmaka olika sorter. Provning av olivolja görs likadant som en vinprovning.

Föreläsning med Magnus

DITT LIV – DIN HÄLSA – DITT ANSVAR
Treenig hälsa
Hur kan vi nå en bättre hälsa? Vägen till en bra hälsa kommer troligen se olika ut för varje människa då vi är unika som individer och behöver olika saker och olika mycket av dessa. Under föreläsningen pratar Magnus om de huvuddelar som hälsan består av och hur vi kan arbeta för att förstå vad just jag behöver för att må bra, om att ta sitt ansvar för sig själv och sin hälsa, sitt liv. Hälsa är inget tioveckors projekt utan något vi jobbar med under hela vårt liv och det är en fantastisk resa om vi lyssnar på oss själva. Inte alltid lätt men fantastisk. Har du tur kommer det även lite tips på hur du kan arbeta för att bibehålla en bra hälsa i relationen också.

SomaMove

SomaMove, som bygger på intentionen att göra effektiva, flödande rörelser för en naturligt vältränad kropp. Här arbetar vi med rörlighet, styrka, kondition, koordination och balans.

Coacher

 • Magnus Hagström

  Magnus har jobbat med träning i 25 år, och driver sedan 10 år eget företag med allt från personlig träning, medicinsk träning, gruppträning, företagsfriskvård, coachning, terapisamtal och par/relationssamtal, föreläsningar. Dessutom är han en del av The Academys lärarteam som utbildar personliga tränare. Att skriva har varit en del av jobbet, både tidningsartiklar och två böcker har det blivit. Han leder flera olika typer av träningsformer, allt från Crossfit och Soma Move till yoga och meditation, för alla nivåer. Idag jobbar han till största delen med hälsa, både fysisk och psykisk. Efter många års erfarenhet som tränare och idrottare vet han hur viktigt det är med balansen i livet för att utvecklingen både fysiskt och mentalt ska komma. Mer info på www.runyourhealth.se och hans instagramkonto @runyourhealth.se

Väderkalender

Så säger våra resenärer

 • Fantastiskt upplägg och bra variation! Jag har fått tillbaka min lust för träning, mår bättre och känner mig stärkt efter denna vecka. Träning och aktiviteter har för mig varit lagom utmanande och jag har känt att jag klarar mer än jag trodde. Har varit på många träningsresor, den här var klart den bästa. Härlig plats, vacker natur och ett härligt gäng att träna med.

  Helen Wetterstrand / Norrtälje
 • Mycket bra kombination mellan aktiva och lugna pass. Fint med två dagar då vi gjorde något annat. En bonus att Magnus även hade spännande samtal om livet, relationer etc. Det gav oss möjlighet att reflektera och dela upplevelser.

  Maria Schildt Nordlöv / Saltsjöbaden
 • Magnus är en fantastisk coach både när det gäller fysisk träning och mental coachning. Han är jättebra på att skapa aktiviteter och pass där alla kan delta oavsett kapacitet och detta tillsammans med hans vänliga och positiva attityd gör att det skapades en fin och inkluderande atmosfär i vår grupp. Detta var verkligen en fantastisk resa på alla sätt!

  Resenär Training Week Mallorca maj -22

Relaterade resor

 • Spanien Mallorca

  Upptäck ett Mallorca du inte visste fanns under en oförglömlig vandring! Några vandringar tar oss upp bland de högsta topparna och andra leder oss genom mandelträd, olivlundar och charmiga byar. Boende i historiska byn Soller, som är ett populärt besöksmål.

  5 dagar från 12 950 SEK
 • Sverige Körunda

  Härlig yogahelg där du får fylla på med ny energi! Följ med Go Active Travel  till natursköna Körunda i Nynäshamn! Vi kombinerar lugn och dynamisk yoga, meditation, föreläsningar och workshops med bastubad och god mat. 

  Kommande resa
 • Grekland Rhodos

  Upplev Rhodos praktfulla natur kombinerat med glädjefylld träning under en inspirerande höstresa. Vi tränar med våra peppande coacher Helena Öberg och Sara Nordin. Vi bor bekvämt på all inclusive-hotell precis vid stranden på östra Rhodos.

  5 dagar från 12 390 SEK