Träningsweekend för par i magisk slottsmiljö – GoActiveTravel
08 409 106 87 info@goactivetravel.se

Träningsweekend för par i magisk slottsmiljö

Möt våren tillsammans med din partner under en unik träningsweekend på ett slott strax utanför Paris! Resan är ett perfekt tillfälle att stärka och fördjupa er relation genom allt från rolig och utmanande träning till magiskt god mat, sköna spaupplevelser och romantiska parkpromenader, allt i en sagolik atmosfär. Träningen varierar i flera olika former, med något för alla, där vi emellanåt även jobbar med övningar för att stärka tilliten och kontakten i relationen. Det blir också mycket tid för återhämtning. Den här helgen kommer med andra ord att gynna inte bara er gemensamma muskeltillväxt, utan hela förhållandet som sådant.

Avgång

23 maj 2019

Reslängd

4 dagar

Resenärer

30 platser

Pris

13 990 SEK

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Direktflyg tur och retur Stockholm - Paris
 • Transfer till och från Charles de Gaulle
 • Del i dubbelrum
 • Helpension; frukost, lunch och middag
 • Fri tillgång till frukt och vatten 
 • Alla träningspass och föreläsningar enligt program
 • Fri entré till spaavdelningen
 • Tillgång till biosalong, mountainbike, trekking, bordtennis, Wifi, tillgång till gym, brädspel, boule och tennis (bokas på plats)

Tillval:
Bokas i förskott och betalas på plats

 • Dryck till maten alternativt vinpaket
 • SPA - behandlingar 
 • Hästridning
 • Lerduveskytte

Flyginformation:

Direktflyg med Norwegian

23 maj Stockholm - Paris, Charles de Gaulle 08.20 - 11.05
26 maj Paris, Charles de Gaulle - Stockholm 12.10 - 14.50

Program

Den här träningsresan, som leds av Magnus Hagström, personlig tränare och samtalscoach, och Annika Berger, yogalärare och idrottspedagog, är en kickstart för par som vill boosta både formen och förhållandet i en magnifik slottsmiljö på den franska landsbygden. För par som vill motivera och pusha varandra, skratta tillsammans och kanske upptäcka helt nya sidor hos varandra under fyra dagar fyllda av träning och skön återhämtning i form av sparelax, utsökta måltider och roliga aktiviteter. Ni kommer kunna träna allt mellan löpteknik, konditions- och styrketräning, yoga och Soma Move till parfys och powerwalks. All träning genomförs så att alla kan vara med, oavsett grundform och nivå.

Dag 1

Ankomst till Chateau de Farcheville med transfer från Charles de Gaulle

Incheckning och guidad visning av slottet

Gemensam träning

Välkomstdrink

Middag

Dag 2

Morgonpromenad eller löpning plus yoga

Frukost

Föreläsning med Annika

Soma Move

Parfys

Lunch

Tid för Spa, återhämtning eller andra valfria aktiviteter*

Yoga för alla

Tid för Spa, återhämtning eller andra valfria aktiviteter*

Middag

Fransk Film i biosalongen

Dag 3

Morgonpromenad eller löpning plus yoga

Frukost

Föreläsning med Magnus

Parfys

Run for fun - löpteknik

Lunch

Yin yoga för alla

Tid för Spa, återhämtning eller andra valfria aktiviteter*

Middag

Dag 4

Frukost

Utcheckning och transfer till Charles de Gaulle

Hemresa

Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella ändringar.

 • Träna med Magnus Hagström

  Magnus har en bred och gedigen bakgrund som idrottare och PT, samt samtalsterapeut och gruppträningsinstruktör. Att träna med Magnus är utmanade, utvecklande och väldigt roligt. Han håller bl a i Parfys, Konditions-och styrketräning för hela kroppen där vi mer eller mindre jobbar i par och gärna utomhus med naturen som redskap. Run for Fun – Hur kan du få löpningen att bli rolig? Här arbetar vi med vår löpteknik och kondition så att svetten rinner. Alla kan vara med oavsett vana, nybörjare som erfaren löpare.  

 • Yoga och träna med Annika Berger

  Annika är yogalärare, ayurvedisk terapeut, idrotts- och hälsopedagog och biolog. Idag arbetar hon främst med personliga yogamöten, att coacha människor på deras livsresor och att utbilda yogalärare. Hon leder olika typer av yoga som hatha, vinyasa, restorative, yin, gravidyoga. Hon håller även i meditation- och pranayamaklasser. Förutom yoga coachar Annika i bland annat löpning, spinning och pilates och pratar mer än gärna om kost och livsstil.


  .

 • Föreläsning med Magnus

  Magnus föreläser om hur du hittar nycklarna till att skapa balans i livet.


   

 • Föreläsning med Annika Berger

  Under sina föreläsningar entusiasmerar och inspirerar hon till hållbara förhållningssätt till livet. När blir en rutin en vana och hur bemöter du oväntade utmaningar? Vad är egentligen balans och hur äter du efter din egen kroppstyp. Att skapa förändringar som inte alltid syns men som märks. Annikas intresse för det mänskliga tänkandet och varför vissa människor verkar ta sig an livet med ett leende har gjort att hon studerat bland annat etologi, humanbiologi och pedagogik men även den yogiska filosofin och den ayurvediska traditionen. Annika har stor erfarenhet av att arbeta med människors motivation och deras helhetshälsa. 

Coacher

 • Magnus Hagström

  Träningscoach

  Magnus är personlig tränare och samtalscoach som älskar att se andra människor utvecklas, både fysiskt, mentalt och själsligt. Efter många års erfarenhet som tränare och idrottare vet han hur viktigt det är med balansen mellan dessa tre delar för att man ska må bra. Han strävar efter att skapa en balans mellan aktivitet och återhämtning, det ska vara glädjefullt och leda till välmående.

 • Annika Berger

  Annika är yogalärare, ayurvedisk terapeut, idrotts- och hälsopedagog. Idag arbetar hon främst med personliga yogamöten, att coacha människor på deras livsresor och att utbilda yogalärare. Med en bakgrund som biolog och pedagog och den långa erfarenheten av att arbeta i yoga- och hälsobranschen och inte minst i möten med livets utmaningar har hon förvärvat stor kunskap om människor och mänskligt beteende. 


   


   

Boende och mat

Vi bor på Château de Farcheville, ett magnifikt medeltidsslott från 1200-talet beläget på den franska landsbygden, endast 45 minuter från centrala Paris. Väl innanför slottsmurarna får man känslan av att kliva in i en helt annan värld och tidsepok, utan att för den sakens skull behöva göra avkall på alla lyxiga bekvämligheter. Vi bor kungligt, bokstavligt talat och har möjligheten att varva träning med egentid i form av allt från promenader, boule, tennis och ridning till lugna simturer i slottets exklusiva spa. 

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla par är välkomna att delta på denna resa! Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd. Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av helgen. Under resan kommer det finnas flera möjligheter till varierad träning och du väljer själv vad och hur mycket du vill träna.

Jag och min partner är på olika nivåer men gillar att träna tillsammans funkar det?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen är anpassad så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning, egen yogamatta om du vill, finnas annars att låna. Du behöver även skor lämpade för träning. Eftersom det finns en pool på hotellet tbör du givetvis ta med både badkläder och badhandduk.

Bilder

Avgång

23 maj 2019

Reslängd

4 dagar

Resenärer

30 platser

Pris

13 990 SEK