Boost Camp i Schweiz – GoActiveTravel
08 409 106 87 info@goactivetravel.se

Boost Camp i Schweiz

Häng med till vackra Schweiz med träningsexperten, tillika naprapaten, Jonas Gustrin, han håller utmanade och roliga fys och styrkepass, med inriktning på spänst, power, balans och fokus. Han leder även pass i löpteknik med rörelseanalys. Jonas har mer än 20 års erfarenhet, och hans träningsbakgrund i kombination med ledarskapsinriktning har optimerat resultat både inom företag som på idrottsarenan. 

 

Avgång

9 maj 2019

Reslängd

5 dagar

Resenärer

24 platser

Pris

13 400 SEK

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Flyg t/r Stockholm – Genève, via Köpenhamn

 • Transfer till och från flygplatsen i Genève

 • Boende i 4 nätter del i dubbelrum

 • Träning med Jonas
 • Yoga med Charlotte
 • Halvpension, frukost och middag

 • All träning, föreläsningar och yoga med tränare enl. program

 • Vandring med lokal guide

 • Riviera card (transportkort inom området)

Tillval:

 • Enkelrumstillägg: 1800 kr

Flyginformation:

Flyg med SAS via Köpenhamn

9 maj Stockholm - Köpenhamn 06.05 - 07.20
Köpenhamn - Genéve 08.20 - 10.25
13 maj Genéve - Köpenhamn 11.05 - 13.05
Köpenhamn - Stockholm 14:30 - 15.40

Program

I den fransktalande sydvästra delen av Schweiz ligger Genèvesjön i en sagolik miljö omgivet av vackra bergskedjor. Här bor vi i närheten av Lausanne med magisk utsikt och närhet till vandringar både i bergen samt längs med sjön. Vi varvar träningen med stärkande och mjukgörande yoga och ett och annat fyspass i hotellets trädgård.

Dag 1

Anländer till hotellet – incheckning och lunch

Boost camp i trädgården

Yoga

Egentid för tex promenad på stranden eller nere vid sjön

Välkomstdrink och middag

Dag 2

Morgonlöpning och/eller yoga

Frukost

Föreläsning med Jonas

Fyspass i trädgården

Lunch och egentid

Power walk längs med sjön med Charlotte eller löpning med Jonas, alternativt Mountainbike på egen hand med hotellets cyklar. 

Middag

Dag 3

Morgonlöpning och/eller yoga

Frukost

Vandring med lunch

Yin yoga

Middag 

Dag 4

Morgonlöpning och/eller yoga

Frukost

Föreläsning 

Power walk längs med sjön med Charlotte eller löpning med Jonas, alternativt Mountainbike på egen hand med hotellets cyklar. 

Lunch och egentid

Avslutande Boost camp (”Femkamp”) i trädgården

Avslutande yoga/meditation

Dag 5

Morgonlöpning och/eller yoga

Frukost

Utcheckning, transfer till flyget

Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella ändringar.

 • Träna med Jonas Gustrin

  Jonas håller utmanade och roliga fys- och styrkepass, samt Bootcamp-pass med olika inriktningar som fokuserar på styrka och muskeluthållighet, spänst och power, kondition och aerob uthållighet, balans, teknik, kommunikation och samarbetsförmåga. Han leder även löpteknikpass med analys, specialanpassad träning för olika idrotter såsom fotboll, tennis och en Svensk Klassiker. Han motiverar alla att kämpa lite hårdare, våga utmana och testa nytt men samtidigt som han värnar om hållbar träning där glädje, nedvarvning och återhämtning har en viktig roll i helheten.

 • Vandring

  Vi vandrar i vackra miljöer som stoltserar med sina höga berg, gröna slätter och ofta magiska utsikter. 

 • Föreläsning med Jonas Gustrin

  Jonas föreläser om kost och träning och delar upp föreläsningen i de 8 principerna som förklarar 90% av hela träningsläran. En komplett föreläsning som ger djup förståelse och en bred helhetsbild. Principen om träningsbarhet, Principen om adaptation, Principen om överträning, Principen om arbetsintensitet, Specificitetsprincipen, Variationsprincipen, Reversibilitetsprincipen, Individualiseringsprincipen.

 • Yoga för alla

  Yoga är en levande tradition från Indien och ett fantastisk sätt att förena kropp, sinne och själ. Den hjälper dig att hitta ett lugn och en nyfikenhet, fördjupa din andning, landa, rensa sinnet och sträcka ut kroppen. Med mjuka rörelser, fokuserad andning och avslappnande övningar så omvandlas energin i kroppen och hjälper dig att bli mer närvarande, positiv och avspänd.

Coacher

 • Jonas Gustrin

  Jonas Gustrin, PT, gruppträningsinstruktör, författare, naprapat och tidigare sjöofficer, driver sedan 20 år ett företaget Jonastics Health & Fitness, som även är delägare i bl. a Greater Peformance och Nordic Military Training. 

 • Charlotte Fredriksson

  Yoga teacher

  Charlotte Fredriksson är kostrådgivare och yogalärare sedan flera år tillbaka och har nyligen påbörjat sin vidareutbildning mot 500hRYT på Yogayamas Advanced Training. Hennes klasser är dynamiska med inslag av flow, stillhet, djup, eftertänksamhet och intensitet som passar alla nivåer och män som kvinnor. Charlotte fokuserar även mycket på avslappning, självkänsla och kroppsmedvetenhet under klassen. Idag jobbar hon i huvudsak som Konceptansvarig på Go Active Travel men följer även med som yogalärare och hälsoföreläsare på flera av våra resor.

Boende och mat

Vi bor på hotell du Léman centre de Séminaires som ligger inbäddat i ett vackert grönområde med panoramautsikt över Genèvesjön och Alperna. Med närhet till stadens centrum och endast ett stenkast från vingårdarna i Lavaux. Hotellets restaurang erbjuder en variation lokala och säsongsbetonade produkter. 

Vi bor i klassiskt inredda dubbelrum och enkelrum med Wi-Fi, hotellet har ett litet gym, härlig trädgård och allt i en vacker omgivning med en oslagbar utsikt!
 

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa. Vi kommer att testa på olika typer av träning med fokus på styrka, kondition, yoga och vandring.

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, alla deltar efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träningspassen.Till vandringen bör du ha ett par väl ingångna vandringsskor/kängor. Sköna byxor och lager på lager på överkroppen samt en tunnare vind/regnjacka. En enklare dagryggsäck med plats för vatten och något att tugga på är också bra att ha med.

Bilder

Avgång

9 maj 2019

Reslängd

5 dagar

Resenärer

24 platser

Pris

13 400 SEK