Boost camp med Pischa Strindstedt och Paula Uribe – GoActiveTravel
08 409 106 87 info@goactivetravel.se

Boost camp med Pischa Strindstedt och Paula Uribe

Detta är ingen vanlig träningshelg, detta är en helg där vi boostar oss själva med träning, spa, god mat och härligt häng med Pischa och Paula. Tanken med dessa två dagar är att du ska få inspiration kring träning och hälsa genom Pischas roliga, kreativa och effektiva träningspass. Paula, som är två barns mamma och entreprenör berättar om hur hon får livet att gå ihop.

Dessutom njuter vi av en god lunch, hotellets rooftop pool, tre rätters middag och så vaknar vi upp till en ljuvlig hotell frukost.

Avgång

5 maj 2018

Reslängd

2 dagar

Pris

3 700 SEK

Reseinformation

Allt detta ingår

 • Övernattning del i dubbelrum
 • Frukost
 • Lunch
 • 3-rätters middag
 • Flera träningspass med Pischa
 • Föreläsning med Pischa och Paula
 • Inträde till rooftop poolen
 • Härlig goodiebag

 

Vi håller till på The Winery hotel i Stockholm

Program

Ge dig själv en riktig boost på detta helg helg event. Vi kommer maxa dagarna med träning, god mat, spa, föreläsningar och härligt häng. När du checkar ut på söndag kommer du vara lite mör i kroppen med fylld med energi.

5 maj lördag

10:00 Välkomna till The Winery hotel. Vi drar igång presentation och utdelning av härliga goodiebags som ni kan ha nytta av under helgen

10:30 Träning med Pischa

12:00 Lunch på The Winery

14:00 Incheckning på rummen

15:00 Föreläsning med Paula

16:30 Träning med Pischa

17:30 Häng i den härliga Rooftop poolen!

19:30 Vi avnjuter en fantastisk tre rättersmiddag och mingel. Så klart finns fantastiska vinpaket att välja till för den som vill – vi är ju trots allt på The Winery hotel

6 maj söndag

08:30 Träning med Pischa

09:30 Frukost

10:30 Föreläsning med Pischa

12:00 Avslutning och utcheckning.

 • Wörkout med Pischa

  Konceptet Wörkout är välplanerad, smart och rolig träning där styrkeövningar blandas med kondition och balans. Stor vikt läggs vid att alla ska komma från passen med ny kunskap och sin kropp!

 • Föreläsning med Pischa

  Pischa föreläser om träning, motivation och konsten att göra träningen till en livsstil

Coacher

 • Pischa Strindstedt

  Träningscoach

  Pischa Strindstedt är grundaren bakom konceptet WörkOut som blivit ett av Stockholms mest populära bootcamps. Förutom att coacha sina grupper arbetar hon som personlig tränare och driver en välbesökt träningsblogg hos Hälsa & Fitness. 

 • Paula Uribe

  Paula är en tjej med många järn i elden och kan verkligen konsten att få ihop livspusslet som två barnsmamma , entreprenör och toppbloggare. Paula delar med sig av sina bästa tips på hur du får livspusslet att gå ihop och om hur man faktiskt kan komma i form.

Boende och mat

The Winery Hotel är världens första hotell med ett urbant vineri i samma byggnad. Med egen vintillverkning på hotellet skapas ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus.

Förutom maten och vinet så stoltserar hotellet även med en härlig rooftop pool på 6:e våningen som är uppvärmd till 28 grader hela året runt. 

Rummen ger oss en känsla av Brooklyns ombyggda industrilokaler med tegelklädda väggar, betongtak och stora fönster. 

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?

Alla är välkomna att delta på detta event! Träningen kommer huvudsakligen att ske med kroppen som motstånd eller med enkla redskap. Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av dagarna.

Kan jag åka ensam?

Du kan absolut komma själv. Detta är ett prefekt sätt  att lära känna nya människor som delar ens intressen.

Vad behöver jag ha med mig?

Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning. Du behöver även skor lämpade för träning. Eftersom det finns en pool på hotellet bör du givetvis ta med badkläder. Vi rekommenderar också att du har kläder för en härlig middag på kvällen.

Bilder

Avgång

5 maj 2018

Reslängd

2 dagar

Pris

3 700 SEK