Casall BREATHE – A Holistic Training Experience in Mallorca – GoActiveTravel
08 409 106 87 info@goactivetravel.se

Casall BREATHE – A Holistic Training Experience in Mallorca

Wellness är för alla. Men ibland glömmer vi att ta oss tid att verkligen stanna upp, reflektera och blicka inåt. Träning är som ett andrum i livet för de som har en fullbokad kalender. Ett sätt att hålla sig frisk och stark, att slappna av och ladda om. Det kan vara befriande. Värdefull tid för dig själv och samtidigt en källa för underbar social energi.

Casall BREATHE är en unik upplevelse som är framtagen av tränings- och hälsoexperterna Matthew Griffiths och Frida Lindström. Casall BREATHE är ett fullständigt wellness-koncept; Heart, Body och Soul, där vi kombinerar träning med livsstilsupplevelser kring mat, social koppling, rörelse, meditation och självutveckling. 

Vi bor i den charmiga lilla badorten Puerto de Pollensa på norra Mallorca. Här varvar vi roliga, utmanande och innovativa träningspass med skönt strandliv. Den långa stranden är finkornig och i oktober är vattnet fortfarande varmt. Strandpromenaden är kantad av restauranger och caféer och som fond bakom oss har vi de vackra Tramuntana- bergen. Här finns alla möjligheter att ladda batterierna inför hösten.

Avgång

3 oktober 2018

Reslängd

4 dagar

Pris

12 900 SEK

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Direktflyg Stockholm – Palma
 • Boende del dubbel
 • Halvpension
 • Transfer
 • Träning med Casalls ambassadörer
 • Föreläsningar
 • Lyxig goodiebag från Casall
 • Vandring
 • Välkomstmiddag
 • Stand- Up paddelboard

Tillval:

Enkelrumstillägg 1500 kr

Direktflyg med Norwegian
3 oktober Arlanda – Palma 11:10 - 14:50
7 oktober Palma – Arlanda 14:55- 18:35

Program

Casall BREATHE passar dig som vill åka på ett holistisk retreat som fokuserar på mer än bara träning. BREATHE är en livsoptimering där fokus ligger på kost och näring, meditation, rörelse, självutveckling, knyta nya spännande kontakter och att finna inre harmoni.  Under varje dag håller träningsexperterna tre pass; Heart, Body och Soul för att skapa den perfekta harmonin i kroppen. 

Heart

Cirkelträning vid poolen med gummiband, Frida och Matthew

Joy of Running med Frida och Matthew

Body

Soma Move med Frida

Foam rolling med Matthew

Soul

Yoga med Frida

Yoga för löpare med Frida

YinYoga med Frida

Restorative Yoga med Frida

Under denna weekend kommer du få ta del av flera roliga, utmanande och innovativa träningspass.Vi kommer jobba med kroppen i alla rörelseplan och använda lättare tools på vissa klasser. Träningspassen kommer bli som en verktygslåda du lätt kan plocka fram hemma när inspirationen tryter.

 • Yogaflow

  Ett skönt och mycket kraftfullt yogapass där andning och rörelse integreras till ett jämnt flöde. Ger kroppen flow, styrka och kroppskontroll.

 • YinYoga med Frida

  På detta pass med Frida ligger vårt fysiska fokus ligger på bindväv, facia. Intentionen är att släppa på spänningar, göra bindväven mer elastisk funktionell.

 • SomaMove

  Frida guidar oss igenom SomaMove, som bygger på intentionen att göra effektiva, flödande rörelser för en naturligt vältränad kropp. Här arbetar vi med rörlighet, styrka, kondition, koordination och balans.

 • Vandring

  Vi går på en härlig vandring över bergen. Härifrån har vi fantastisk utsikt över ön och havet. Detta är en för många okänd vandring. 

 • Föreläsning skönhet och hälsa

  Therese Mathisen föreläser om kopplingarna mellan skönhet och hälsa. Huden speglar hur vi lever, både med kost, sömn och träning och i dagens samhälle behöver vi balans och förhindra stressrelaterade hud och kroppstillstånd såsom olika inflammationer och sjukdomar

Coacher

 • Frida Lindström

  Träningscoach

  Frida har jobbat med  träning och hälsa över 20 år, och är idag CEO för träningsanläggningen Under Construction Sports Performace som arbetar med Holistisk hälsa. Hon är bla certifierad Holistic lifestyle coach, Personlig tränare, Kostrådgivare, Yogalärare, SomaMove licenserad och  Mobility specialist.


   

 • Matthew Griffiths

  Träningscoach

  Matthew är föreläsare och personlig tränare inom områdena hälsa och fitness. Hans träningsstil är allsidig och han integrerar många träningsformer i en för att utforska kroppens möjlighet och kapacitet.

 • Shirin Djavidi

  Träningscoach

  Shirin har arbetat med och skrivit om träning i snart 20 år. Hon har en gedigen meritlista som författare, yogalärare, personlig tränare, föreläsare och inspiratör. För Shirin handlar det om att försöka få alla bitar på plats i livet för att kunna bli en så lycklig, stark och frisk människa som möjligt. ”Hälsan är det viktigaste vi har. Har vi inte hälsan, både fysiskt och mentalt, har vi ingenting.”

 • Therese Mathisen

  Therese Mathisen är auktoriserad och specialiserad hudterapeut. Hon jobbar för skapa medvetenhet om att skönhet och hälsa går hand i hand och förespråkar en medvetenhet på kroppen som helhet både inifrån och utifrån. Om vi tar hand om både kropp och själ kommer vi hålla långsiktigt både fysisk och psykiskt. Huden speglar hur vi lever, både med kost, sömn och träning och i dagens samhälle behöver vi balans och förhindra stressrelaterade hud och kroppstillstånd såsom olika inflammationer och sjukdomar

Boende och mat

Vi bor på FERGUS Style Pollensa Park SPA i byn Puerto de Pollensa.

Hotellet ligger i en trädgård bara ett stenkast från stranden. Runt hörnet ligger restauranggatan Calle Bot och en kort promenad bort finns Pollensas hamn med flera små butiker och caféer.

Vi bor i ljusa och moderna rum och på hotellet finns ett spa med bastu, ångbastu och hamam. Här finns också möjlighet att beställa massage och andra behandlingar. Det finns pool på hotellet.

I resans pris ingår frukost och lunch.

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa. Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd. Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av veckan. Det finns ett flertal träningspass att välja mellan så det finns något som passar alla.

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen är anpassad så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning då vi kommer träna flera pass om dagen. Det finns tyvärr inga tvättmöjligheter på hotellet. Du behöver även ta med skor lämpade för träning. Eftersom det finns en pool på hotellet och vi har nära till havet bör du givetvis ta med både badkläder och badhandduk. 

Bilder

Avgång

3 oktober 2018

Reslängd

4 dagar

Pris

12 900 SEK