Girls Only - surf- & yogaweekend – GoActiveTravel
08 409 106 87 info@goactivetravel.se

Girls Only - surf- & yogaweekend

Vackra stränder, värmande sol och lite portugisiskt vin i glaset. Du kisar mot himlen, drar in den härliga luften och känner avslappningen i kroppen efter en dag vid havet. På vår weekend i Portugal kombinerar vi surfing och yoga med allt härligt denna sydeuropeiska pärla har att erbjuda i form av sol, mat och dryck.

Avgång

11 april 2018

Reslängd

4 dagar

Pris

7 500 SEK

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Transfer till och från Lissabons flygplats
 • 4 nätters boende i delat rum
 • Helpension
 • 1 yogasession/dag med Sofie Ringsten
 • 2 surflektioner
 • Fri tillgång till utegym och pool

Program

Denna upplevelse delar du med ett gäng andra tjejer som också vill lära sig att surfa. Ni peppar varandra och delar varandras glädje när någon lärt sig fånga vågen. Girls Only kommer att bli en resa full med härliga minnen som du sent kommer att glömma.

Vårt surfparadis ligger i Ericeira på Portugals västra kust, cirka 40 minuter norr om Lissabon. I denna charmiga fiskeby slingrar sig smala mysiga gator mellan vitkalkade hus och mysiga torg. Stämningen är avslappnad och det finns gott om restauranger med god mat. Nedanför byn ligger fantastiska stränder som gör Ericeira till en av Europas mest kända surfplatser. Vågorna gör att surfen passar lika bra för nybörjare som för mer erfarna.

Yoga är ett utmärkt komplement till surfing, både för smidighet, styrka och avslappning.  Att få sträcka ut kroppen efter ett intensivt surfpass är helt fantastiskt.  Vår yogainstruktör i Portugal heter Sofie Ringsten. Som en av Sveriges ledande yinyoga-instruktörer och utbildare kan Sofie dela med sig av yinyogans fysiska, mentala och emotionella fördelar på ett personligt och otroligt kunnigt sätt. Sofie har dessutom en glödande passion för surfing.

 • Vågsurfing

  En av världens äldsta sporter, född i Polynesien. Ståendes på en bräda blir du ett med havets vågor!

 • Yinyoga med Sofie Ringsten

  Sofies undervisa yoga med fokus på individen både fysisk och mentalt.  Yogan kommer ha sin utgångspunkt i yinyoga men anpassas för surfing.

Coacher

 • Sofie Ringsten

  Yogacoach

  Med bakgrund som elitidrottare inom brottning, och nuvarande aktiv inom SUP surfing och ultralöpning, har Sofie på ett naturligt sätt specialiserat sig på yin yoga för atleter.

Boende och mat

Du bor i ett rum som du delar med fyra andra tjejer.  I resans pris ingår tre luncher som vi äter på stranden samt tre middagar som serveras i surfhuset.
Som tillval kan du välja dubbelrum med eller utan privat badrum som du delar med bara en annan person.

 

Inför resan

Vad krävs för fysisk nivå för denna resa?
Vi välkomnar alla, vare sig du är en nybörjare vill lära dig surfa eller en passionerad surfare som vill förbättra din vågsurfing. Det krävs inga förkunskaper mer än att du är simkunnig.

Vilken ålder är det på dem som åker?
Våra surfare är i alla åldrar, vår yngsta deltagare har varit 5 år och vår äldsta 68.

Kan jag resa själv?
Ja, självklart kan du det. Att göra en surfresa är ett utmärkt sätt att lära känna nya människor som delar dina intressen.

Jag kan inte surfa men min kompis kan. Kan vi resa ihop ändå?
Absolut. Alla deltagare på surfresan delas upp i grupper efter nivå. Nybörjarna behöver få koll på hur man tar sig upp på brädan medan de mer erfarna surfarna kanske bara behöver guidning. Ibland är grupperna på samma strand (spot) och ibland åker vi till olika spots, allt beror på hur vågorna ser ut.

 

Bilder

Avgång

11 april 2018

Reslängd

4 dagar

Pris

7 500 SEK