Mativation – GoActiveTravel
08 409 106 87 info@goactivetravel.se

Mativation

Tänk dig möjligheten att kombinera en härlig långweekend i Barcelona med träning och god mat. Låter det som en dröm? Nu kan du hänga med Annika Sjöö och Åsa Nyvall på en fantastisk resa till denna metropol. Det som gör resan lite extra spännande är att du kommer att få tips på hur du kan äta sundare genom inspiration från paleoköket.

För att vara i balans behöver vi både energi och vila, både yin och yang. Under denna resa kommer Åsa Nyvall att guida dig i yinyoga. Yinyoga är en yogaform där vi hittar balans både i kropp och sinne. Annika står för yang och energi i form av rörelse och med henne kommer vi få roliga och intensiva träningspass.

Självklart avrundar vi våra härliga höstdagar med ett glas cava på kvällen – det är ju ändå semester!

 

Avgång

3 oktober 2018

Reslängd

5 dagar

Pris

14 900 SEK
Endast 9 platser kvar!

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Flyg tur och retur från Stockholm
 • Del i dubbel på 4-stjärnigt hotell
 • Frukostbuffé
 • Transfer
 • Yinyoga med Åsa Nyvall
 • Träning med Annika Sjöö

 • Föreläsning

 • Matlagningskurs

 • En gemensam middag

Möjlighet att välja till:

Matvandring i Barcelona med svenska Victoria

Flyginformation:

Direktflyg med Norwegian från Arlanda.

3 oktober Stockholm - Barcelona 12.35 - 16.00
7 oktober Barcelona - Stockholm 20.10 - 23.45

Flyg med KLM från Göteborg och tillbaka med Norwegian direktflyg.
Tillägg 500 kr per person.

3 oktober Göteborg - Amsterdam  12.05 - 13.35
3 oktober Amsterdam - Barcelona  14.15 - 16.25
7 oktober Barcelona - Göteborg     09.00 - 12.10

Program

Vi kallar denna resa Mativation eftersom vi låter maten ta en extra viktig plats. Under de fem dagarna i Barcelona kommer du att få en introduktion i Paleoköket och vi lagar även en härlig måltid tillsammans.  Paleo betyder ursprungsmat, vilket innebär god och näringsrik mat utan socker, gluten eller mjölk. Vi hoppas förstås att du ska få inspiration och kunskap nog att kunna börja äta både sundare och med mer variation. Vi äter även en gemensam middag på den trendiga vegetariska restaurangen  ”The Green Spot”. För den som verkligen vill ha en kulinarisk upplevelse rekommenderar vi att du bokar in en matvandring med svenska Victoria som bor i Barcelona och kan alla stadens matjuveler.

Under denna resa kommer vi även att träna yinyoga med Åsa Nyvall. Yinyoga är en lugn yogaform där vi stannar länge i varje position och låter kroppen och sinnet komma i balans. Med Annika Sjöö tränar vi hennes specialklass  "The Drop" som är pulsbaserad styrketräning i intervaller. Detta pass kan göras så tufft som du vill och passar därför alla oavsett var du befinner dig i din träning idag.

 

 • Yinyoga med Åsa Nyvall

  Yinyogan har en lugnande och återhämtande effekt på både kropp och själ. Varje position hålls i minst 3-5 minuter. Vi vill komma åt kroppens fascia, bindväv. Och istället för att prestera vill vi gå djupt in i positionen och hålla varje position en längre stund. Det ingen skillnad om du är nybörjare eller har yogat länge, yinyogan passar alla.

 • Träning med Annika Sjöö

  Annika tar oss med på härliga träningspass där vi utmanar både styrka och kondition.

 • Matlagningskurs

  Vi får en introduktion i paleoköket och lagar några härliga recept från Åsa och Annikas bok Mativation.  

Coacher

 • Annika Sjöö

  Annika Sjöö är tidigare dansare i Let's dance och numera programledare, föreläsare, författare och bloggare. Annika är utbildad idrottslärare, kostrådgivare samt instruktör i flertalet träningsformer. Hon har även släppt tre kokböcker, två träningsböcker och tre träningsdvd:er tillsammans med sin man som är personlig tränare. Tillsammans med Åsa Nyvall gav hon 2018 ut kokboken Mativation. 


   

 • Åsa Nyvall

  Yogacoach

  Åsa Nyvall är förutom yinyogainstruktör även certifierad samtalsterapeut, parterapeut och coach. Hon leder regelbundet klasser inom både yoga och meditation och håller föreläsningar och workshops. Hon är dessutom expert för ToppHälsa, skribent och bloggare. Inlägget " 10 saker du önskar att andra förstod när du drabbats av utmattningssyndrom" i tidningen Topphälsa blev 2016 års mest delade. Tillsammans med Annika Sjöö gav hon 2018 ut kokboken Mativation. 

Boende och mat

Vi bor i twin rooms på 4-stjärniga Sallés Hotel Pere IV med nära både till träning i parken och på stranden och en stenkast från alla nöjen i de gotiska kvarteren. På hotellet finns både gym och ett spa med finsk bastu, hamam, inomhuspool, upplevelseduschar och bubbelpool. I priset ingår en frukostbuffe´.

I resans pris ingår en gemensam middag på den trendiga vegetariska restaurangen ”The Green Spot”.

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa. Yogan är yinyoga vilket är en lugn yogaform, under Annikas träning kommer du kunna anpassa utmaningen efter din nivå.

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen är anpassad så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning. Du behöver även ha skor lämpade för träning. Eftersom det finns ett spa på hotellet bör du givetvis ta med både badkläder och badhandduk. Det kan också vara roligt att klä upp sig på kvällen.

Bilder

Avgång

3 oktober 2018

Reslängd

5 dagar

Pris

14 900 SEK
Endast 9 platser kvar!