Pischas Wörkout Mallorca – GoActiveTravel
08 409 106 87 info@goactivetravel.se

Pischas Wörkout Mallorca

Mallorca är den perfekta platsen för dig som vill kombinera träning med härlig semesterkänsla. Under denna vecka kommer du att träna tillsammans med Pischa Strindstedt och vi kan garantera att du kommer få prova på roliga, kreativa och utmanande träningspass.

Vi bor på den mysiga orten Puerto de Pollenca och mellan träningspassen kan du passa på att njuta av den långa och fina stranden, hänga på något av byns caféer eller varför inte ta en behandling på hotellets spa. Vi passar även på att ha en ledig eftermiddag i Palma.

Träningen passar lika bra för dig som vill komma igång med träningen som dig som vill ha inspiration i din träning!

Avgång

12 maj 2018

Reslängd

7 dagar

Pris

13 200 SEK
Endast en plats kvar!

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Flyg tur och retur från Stockholm
 • All träning med Pischa
 • Boende del dubbelrum
 • Frukost alla dagar
 • Lunch alla dagar
 • Crossfitpass i Palma

Tillval:

 • Enkelrumstillägg 1500 kr

Flyginformation:

12 maj Stockholm – Palma 11.10 – 14.50

19 maj Palma – Stockholm 15.30 – 19.10

Program

Denna träningsresa passar verkligen alla, du väljer själv vad och hur mycket du vill träna. Träningen med Pischa är givande, allsidig och rolig och du kommer garanterat få prova på en hel del nya övningar. Pischas träningsmetoder ger inte bara en stark kropp utan bjuder även på en hel del skratt. Pischa ger kanske ett stenhårt intryck, men i verkligheten kommer du märka att hon är varm, ödmjuk och expert på att få dig att våga ta klivet utanför din egen comfort zone.

Vi tränar utomhus i hotellets trädgård och på stranden.  Mycket av träningen är med den egna kroppen. En av dagarna provar vi på att köra ett pass på ett av Mallorcas största Crossfit gym. Efteråt stannar vi i Palma för att utforska staden, de som vill kan förstås även passa på att shoppa.

Palma är ett utmärkt stad att handla i. Här finns huvudstråk med shopping av det exklusivare slaget till smågator med små och unika butiker. Varför inte köpa hem mallorcanska delikatesser, märkeskläder eller fynda spanska märken och spännande designernamn.

 • Wörkout med Pischa

  Konceptet Wörkout är välplanerad, smart och rolig träning där styrkeövningar blandas med kondition och balans. Stor vikt läggs vid att alla ska komma från passen med ny kunskap och sin kropp!

 • Crossfit

  En allsidig träningsform som lånar moment från flera andra sporter och kretsar kring naturliga rörelser. I crossfit har man som mål att visa sin totala fysiska prestationsförmåga.

 • Strandträning

  Eller kanske ska vi kalla det paradisträning? Vi tränar på vår vackra strand där vi jobbar med styrka & kondition både i sanden och i vattnet.

 • Föreläsning med Pischa

  Pischa föreläser om träning, motivation och konsten att göra träningen till en livsstil

 • Utflykt till Palma

  Vi spenderar en eftermiddag i Palma och passar på att njuta av stadens utbud av shopping och restauranger.

Coacher

 • Pischa Strindstedt

  Träningscoach

  Pischa Strindstedt är grundaren bakom konceptet WörkOut som blivit ett av Stockholms mest populära bootcamps. Förutom att coacha sina grupper arbetar hon som personlig tränare och driver en välbesökt träningsblogg hos Hälsa & Fitness. 

Boende och mat

Vi bor på FERGUS Style Pollensa Park SPA i byn Puerto de Pollensa.

Hotellet ligger i en trädgård bara ett stenkast från stranden. Runt hörnet ligger restauranggatan Calle Bot och en kort promenad bort finns Pollensas hamn med flera små butiker och caféer.

Vi bor i ljusa och moderna rum och på hotellet finns ett spa med bastu, ångbastu och hamam. Här finns också möjlighet att beställa massage och andra behandlingar. Det finns pool på hotellet.

I resans pris ingår frukost och lunch.

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa. Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd. Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av veckan. Det finns ett flertal träningspass att välja mellan så det finns något som passar alla.

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen är anpassad så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning då vi kommer träna flera pass om dagen. Det finns tyvärr inga tvättmöjligheter på hotellet. Du behöver även ta med skor lämpade för träning. Eftersom det finns en pool på hotellet och vi har nära till havet bör du givetvis ta med både badkläder och badhandduk. Vi rekommenderar även att du har med dig din egen vattenflaska.

 

Bilder

Avgång

12 maj 2018

Reslängd

7 dagar

Pris

13 200 SEK
Endast en plats kvar!