Training Week Thailand – GoActiveTravel
08 409 106 87 info@goactivetravel.se

Training Week Thailand

Följ med på en ny resa med Pischa Strindstedt och Madeleine Vall Beijner till träningsparadiset Chalong. Under en vecka erbjuder vi dig massor med tuff, högintensiv och rolig träning på ett av Thailands mest välutrustade gym. Och med en fin thailändsk strand på nära håll är Training Week Thailand förstås en suverän resa för dig som älskar Thailand och vill kombinera träning, bad och semester.

Avgång

19 november 2017

Reslängd

6 dagar

Pris

11 900 SEK
Endast 4 platser kvar!

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Boende i enkelrum sex nätter
 • Helpension alla dagar utom söndag
 • Flera träningspass på Titan Fitness varje dag
 • Två träningspass/dag med Pischa Strindstedt
 • Tre lektioner i thaiboxing hos Phuket Top Team
 • Fritt tillträde till ett fullt utrustat gym

Möjlighet att välja till:

 • En fantastisk heldagstur med den svenska skutan MV Champagne till en av de vackraste skärgårdarna i världen, Phang Nga Bay. Pris: 1500 SEK inklusive mat och dryck hela dagen, marinparksavgift och transfer till och från båten (Minimum antal 5 personer)

Flyginformation:

Flyg ingår inte i resans pris men vi hjälper dig gärna att bokaKontakta oss för flygförslag. 
Du bör vara på plats i Phuket på morgonen den 19 november. Transfern tar ca 1 timme.

 

Program

På denna resa bor vi på några mindre hotell mitt i vad som kan kallas Phukets hälsodistrikt. Runt om i området finns flera yogastudior, gym, rawfood-restauranger och fantastisk thailändsk mat.

Vår coach Pischa Strindstedt kommer att sporra och utmana dig med en rad mångsidiga, tuffa och svettiga träningspass. Pischa driver till vardags WörkOut, ett av Stockholms mest populära bootcamp, och med en bakgrund inom thaiboxning kan du nog räkna med att kampsporten syns här och där i hennes träning. Men träning med Pischa ger inte bara starka magmuskler utan också en hel del skratt, hon bjuder gärna på övningar som tar dig utanför din egen comfort zone.

Training week Thailand är verkligen en träningsresa som passar alla. Du väljer själv vad och hur mycket du vill träna. Under veckan kommer det finnas otaliga möjligheter till träning tillsammans med både svenska och engelskspråkiga instruktörer. Förutom att du kan själv kan välja dina träningspass och hur mycket du vill träna, finns här också alla möjligheter att pröva saker du inte testat förut. Varför inte prova på yoga, muay thai eller paradisträning till exempel? Och oavsett var du står i din träning går passen att anpassa efter din egen förmåga.

Men vi tränar inte bara. Om du vill kan du följa med den svenska skutan MV Champagne på en härlig heldagstur till en av de vackraste skärgårdarna i världen, Phang Nga Bay. Det blir en dag på havet med sol och bad i en fantastisk miljö. 

 • Träna med Pischa Strindstedt

  Vår coach på resan är Pischa Strindstedt. Pischa kommer att leda två träningspass per dag. Under Pischas träning jobbar du med hela kroppen på ett tufft men lekfullt sätt. Och med en bakgrund inom thaiboxning kan du nog räkna med att kampsporten syns här och där i hennes träning.

 • Thaiboxning

  Under veckan kommer det finnas tre tillfällen att testa Thailands nationalsport muay thai på klubben Phuket Top Team. Muay thai ger en allsidig träning för hela kroppen och utmanar både uthållighet och styrka.

 • Cirkelfys

  Ett pass där vi använder både den egna kroppen och redskap för att utmana oss. Vi gör enkla och effektiva övningar där du kan träna utifrån dina egna förutsättningar.

 • Big Buddha Run

  Vi börjar tidigt på morgonen och springer eller går upp till The Big Buddha, den största buddhastatyn i södra Thailand. Att ta sig de dryga 5 kilometrarna upp till toppen tar mellan 40-60 minuter och på toppen belönas vi med en fantastisk utsikt!

 • Strandträning

  Eller kanske ska vi kalla det paradisträning? Vi beger oss till någon av de vackra stränderna där vi jobbar med styrka & kondition både i sanden och i vattnet.

 • Gym

  På Titan Fitness finns ett fullt utrustat gym som du har fri tillgång till under hela veckan.

 • Utflykter

  Följ med den svenska skutan MV Champagne till en av de vackraste skärgårdarna i världen. Det finns bara två platser i världen som denna, den kända Halong bay i Vietnam och Phang Nga här i Phuket. Vi kommer att kryssa bland öar med orörda stränder, se klippor som sträcker sig flera hundra meter upp ur havet, upptäcka gömda grottor & laguner, bli facinerade av enorma stalagniter & talagniter – naturen är helt fantastisk, som tagen ur ”sagen om ringen”. Vi besöker och går iland på ön Koh Hong, där vi badar i en fantastisk lagun som hämtad ur resekatalogerna.

 • Yoga flow

  Ett skönt och mycket kraftfullt yogapass där andning och rörelse integreras till ett jämnt flöde. Ger kroppen flow, styrka och kroppskontroll.

 • Samarbetspartner

  Titan Fitness

  Titan Fitness är ett stort svenskägt träningscenter som erbjuder det mesta i träningsväg. Anläggningen består av ett fullt utrustat trevåningsgym och utomhus ett Fitness Camp, en militärhinderbana bestående av 11 stationer och en 420 kvm stor crossfitanläggning.

Coacher

 • Pischa Strindstedt

  Träningscoach

  Pischa Strindstedt är grundaren bakom konceptet WörkOut som blivit ett av Stockholms mest populära bootcamps. Förutom att coacha sina grupper arbetar hon som personlig tränare och driver en välbesökt träningsblogg hos Hälsa & Fitness. 

 • Madeleine Vall Beijner

  Träningscoach

  Madeleine eller Madde är personlig tränare, föreläsare, skådespelerska och författare. Madde var professionell kampsportare i 9 år och rankad topp 3 i världen i Thaiboxing. 2014 tvingades hon avsluta sin karriär på grund av skador. Istället satsade hon helhjärtat på film och det tog henne hela vägen till Hollywood där hon spelade amazonkrigaren Egeria i filmen Wonder Women.


  Madde är också aktuell med boken Stark på insidan en bok om mentalträning.

Boende och mat

Våra hotell ligger med omedelbar närhet till Titan Fitness. Vi bor enkelt men bekvämt, alla i var sitt rum med queen size bed och eget badrum. Rummen kan skilja sig lite åt i stil, dekoration och storlek. Ett av hotellen har en pool där det är perfekt att återhämta sig efter träningspassen. Det finns även kylskåp på rummen. 

I resans pris ingår tre mål mat om dagen (utom söndag) som vi äter på svenskägda Health´s Kitchen. I närområdet finns förstås flera andra bra ställen där du kan testa det goda, fräscha thailändska köket. 

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?

Alla är välkomna att delta på denna resa! Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd. Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av veckan. Under veckan kommer det finnas otaliga möjligheter till träning tillsammans med både svenska och engelskspråkiga instruktörer och du väljer själv vad och hur mycket du vill träna.

Kan jag åka ensam?

Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen!

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?

Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen är anpassad så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?

Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning då vi kommer träna minst två pass om dagen. Du behöver även skor lämpade för träning. Eftersom det finns en pool på hotellet och vi har nära till havet bör du givetvis ta med både badkläder och badhandduk. Vi rekommenderar även att du har med dig din egen vattenflaska.

Bilder

Avgång

19 november 2017

Reslängd

6 dagar

Pris

11 900 SEK
Endast 4 platser kvar!