Träningsresa till Malaga | Go Active Travel

Marbella Spanien Mikes gym med Elin

Häng på en av våra favorittränare Elin Härkönen till Marbella. Vi lovar en fullspäckad resa med tuff och allsidig träning, gemenskap, utmaningar, sol och bad på en av de bästa träningsanläggningarna i världen!

Marbellas bästa

 • Träningsanläggning i världsklass
 • Intensivt träningsprogram
 • Spanska solkustens klimat
 • Avslappnad gemenskap med gamla och nya vänner

Kommande resa

Anmäl intresse så meddelar vi när resan är bokningsbar.

Denna resa planeras till 2021.

Samtliga flygtider är lokala. Reservation för tidtabellsändringar.

Transfer i restid från flygplats till hotellet ca 45 min.

Vid önskemål om avresa från annan flygplats, kontakta oss för individuella flyglösningar. Oftast innebär det ett flygtillägg. Flyget måste ankomma i god tid innan huvudgruppen landar och hemresan måste ske efter huvudgruppens avgång, för att man ska kunna åka med vår busstransfer. 

Vill ni ta er till resmålet på egen hand kan vi i de flesta fall erbjuda ett flygavdrag. Kontakta oss för exakt information för just det avresedatum ni önskar. 

Ingår i resan

 • Flyg t/r Stockholm/Arlanda - Malaga
 • Flygskatter
 • Transfer t/r flygplatsen i Malaga
 • Boende på träningsläger i 5 nätter i 2 eller 4 fyrbäddsrum
 • Helpension, frukost, lunch & middag
 • Alla träningspass enligt program
 • 2-3 pass om dagen med Elin eller tränare från Mikes gym
 • Halvdagsutflykt
 • 110% CO2-kompensation, det innebär att hela din resa är klimatkompenserad, inkl. alla transporter, boende & mat. 

Övrigt

Tillkommer:

 • Dryck till maten

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Söker du nya utmaningar och har kommit lite längre i din träning och är redo att avancera till nästa nivå? Då är detta den perfekta resan för dig! Träningen kommer att ske på anläggningen för Mikes gym och främst med vår coach.

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, alla tränar utefter sin egen förmåga.

Vad behöver jag ha med mig?
Är det full beläggning på Mikes gym under er vistelse så kommer det inte finnas tvättmöjligheter, så vi rekommenderar att du tar med dig flera par klädombyten för träning och extra handdukar. Du behöver även ta med dig extra par skor lämpade för träning då vi kommer träna på olika underlag och byte av skor kommer behövas. Eftersom det finns en utomhuspool så bör du givetvis ta med både badkläder och badhandduk för ett svalkande dopp. Mikes Gym är ett äkta träningsläger för dig som inte är rädd att få smuts under naglarna!

Boende

 • Mikes Gym

  Marbella är en stad och kommun som ligger i södra Spanien och tillhör provinsen Málaga. Staden ligger vackert omgiven av Medelhavet, positionerad mellan Malaga och Gibraltar sund och vid foten av Sierra Blanca. Vi bor i enkla stugor på träningsanläggningen Mike's Gym, i rum med plats för 2-4 personer. Alla rum är utrustade med wifi, AC, kylskåp och privat badrum. I resans pris ingår del i 2 eller fyrbäddsrum, helpension och vi äter frukost, lunch och middag tillsammans och minglar på kvällarna. 

   

  Här finns allt du kan tänka dig vilja ha på en träningsresa väl anpassad för dig som vill utmanas i både styrka och mod med stora möjligheter att kunna nå dina mål i en motiverande atmosfär med likasinnade. Mellan träningspassen finns det tid för återhämtning och tid att njuta av solen, äta god mat och koppla av!

  Läs mer om träningsanläggningen här: https://www.mikesgymmarbella.com/ 

Program

Preliminärt dagsprogram

Vi bor på Mike’s Gym som är en träningsanläggning med bland annat ett förstklassigt gym, utomhuspool, en otrolig hinderbana och även en välförsedd crossfitbox. Det blir allsidig och tuff träning på ett riktigt Bootcamp där alla muskelgrupper garanterat kommer få jobba och du kommer få utmana dig själv! Här finns ett stort inomhusgym med romerska ringar, Kettle bells, Body pump vikter, medicinbollar, klättervägg, monkey bars, boxningsring och mer avancerad teknik som Watt bikes, Versa climbers, Concept 2 Rowers, RX Straps och mycket mer! 

Under veckan så kommer vi att varva olika typer av träning förslagsvis som nedan. Ett fast program med detaljer och fastställda träningspass skickas ut närmre avresa.

 

- Hinderbana (uppdelat på tre dagar för de olika momenten i hinderbanan) 

- Workshop i de olika lyften marklyft & knäböj 

- Styrkepass (inget flås) 

Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella ändringar.

 

Coach

 • Elin Härkönen

  Elin är en före detta elitidrottare inom voltige, (alltså gymnastik på hästrygg) med flera mästerskapstitlar i bagaget och lever idag för att inspirera, motivera och hjälpa andra att leva det bästa möjliga livet. Ett starkt, lyckligt och hälsosamt liv både inifrån och ut. Hon vet av egen erfarenhet hur fort livet kan förändras och det är ett mirakel att hon står här idag starkare än någonsin och driver BREAK IT and you will MAKE IT, en verksamhet inom personlig träning och Health coaching. Träna med Elin och du kommer få se och uppleva träning från ett helt annat perspektiv, handstående har nämligen blivit hennes nisch! Mer info om Elin hittar ni på hennes hemsida www.breakitandyouwillmakeit.com och instagramkonto @breakitandyouwillmakeit

Väderkalender

Relaterade resor

 • Spanien Mallorca

  Välkomna att följa med på en fartfylld träningsresa till Mallorca. Våra grymma coacher Shirin Djavidi och Magnus Hagström lovar roliga och utmanande pass i bland annat soma move, löpning, crosstraining och cirkelpass. Dessutom! En vandring för att utforska ön och olivoljeprovning. 

  8 dagar från 15 590 SEK
 • Spanien Mallorca

  Upplev Mallorcas praktfulla natur och Palmas pulserande stadsliv under en weekend med varierande träning och återhämtning i fokus.  Under träningsresan yogar, tränar och vandrar vi tillsammans med vår coach Shirin Djavidi. Hon hälsar att det blir allt från trappträning till Urban training och strandfys.

  5 dagar från 13 980 SEK
 • Spanien Andalusien

  Bortom södra Spaniens överexploaterade kustremsor ligger en region som lockar med enastående vandring bland vitmålade byar, orörda nationalparker och vackra berg. Följ med oss till Ronda och Granada med besök på Alhambra.

  8 dagar från 16 950 SEK