Träningsresa till Marbella | Go Active Travel

Marbella Spanien Tuff och rolig träning på Mike's gym

Häng med vår grymma coach Madeleine Vall på en svettig och glädjefylld träningsvecka till Marbella. Madeleine är f.d. professionell fighter med flera VM-medaljer, PT, löpcoach, kostrådgivare, håller seminarium, föreläsningar, kurser i självförsvar och jobbar med personskydd. Vi lovar en fullspäckad resa med tuff, kul och allsidig träning, gemenskap, utmaningar, sol och bad på en av de bästa träningsanläggningarna i världen! Vi bor på Mike’s Gym, en träningsanläggning med bland annat ett förstklassigt gym, utomhuspool, en otrolig hinderbana och även en välförsedd crossfitbox. 

Marbellas bästa

 • Träningsanläggning i världsklass
 • Vår supercoach Madeleine Vall
 • Intensivt träningsprogram
 • Spanska solkustens klimat

Avgångar

12 – 17 okt

Stockholm Arlanda

Stockholm Arlanda - Malaga 12 oktober 07:30 - 11.55
Malaga - Stockholm Arlanda 17 oktober 19:15 - 23.40
15 490 SEK 5+ platser kvar Boka resa

Samtliga flygtider är lokala. Reservation för tidtabellsändringar.

Transfer i restid från flygplats till hotellet ca 45 min.

Vid önskemål om avresa från annan flygplats, kontakta oss för individuella flyglösningar. Oftast innebär det ett flygtillägg. Flyget måste ankomma i god tid innan huvudgruppen landar och hemresan måste ske efter huvudgruppens avgång, för att man ska kunna åka med vår busstransfer. 

Vill ni ta er till resmålet på egen hand kan vi i de flesta fall erbjuda ett flygavdrag. Kontakta oss för exakt information för just det avresedatum ni önskar. 

Ingår i resan

 • Flyg t/r Stockholm/Arlanda - Malaga
 • Flygskatter
 • Transfer t/r flygplatsen i Malaga
 • Boende på träningsläger, 5 nätter i fyrbäddsrum
 • Helpension, frukost, lunch & middag
 • Alla träningspass enligt program
 • 2-3 pass om dagen med vår coach Madeleine eller tränare från Mikes gym
 • 110% CO2-kompensation, det innebär att hela din resa är klimatkompenserad, inkl. alla transporter, boende & mat. 

Övrigt

Tillkommer:

 • Tillägg del i tvåbäddsrum: 1 900 kr/person
 • Dryck till maten
 • ev. dricks
 • Utflykter på egen hand

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Söker du nya utmaningar, kommit lite längre i din träning och är redo att avancera till nästa nivå? Då är detta den perfekta resan för dig! Träningen kommer att ske på anläggningen för Mikes gym och främst med vår coach.

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, alla tränar utefter sin egen förmåga.

Vad behöver jag ha med mig?
Är det full beläggning på Mikes gym under er vistelse så kommer det inte finnas tvättmöjligheter, så vi rekommenderar att du tar med dig flera par klädombyten för träning och extra handdukar. Du behöver även ta med dig extra par skor lämpade för träning då vi kommer träna på olika underlag och byte av skor kommer behövas. Eftersom det finns en utomhuspool så bör du givetvis ta med både badkläder och badhandduk för ett svalkande dopp. Mikes Gym är ett äkta träningsläger för dig som inte är rädd att få smuts under naglarna!

Boende

 • Mikes Gym

  Marbella är en stad och kommun som ligger i södra Spanien och tillhör provinsen Málaga. Staden ligger vackert omgiven av Medelhavet, positionerad mellan Malaga och Gibraltar sund och vid foten av Sierra Blanca. Vi bor i enkla stugor på träningsanläggningen Mike's Gym, i rum med plats för 4 personer. Alla rum är utrustade med wifi, AC, kylskåp och privat badrum. I resans pris ingår del i fyrbäddsrum, helpension och vi äter frukost, lunch och middag tillsammans.

  Här finns allt du kan tänka dig vilja ha på en träningsresa väl anpassad för dig som vill utmanas i både styrka och mod med stora möjligheter att kunna nå dina mål i en motiverande atmosfär med likasinnade. Mellan träningspassen finns det tid för återhämtning och tid att njuta av solen, äta god mat och koppla av!

  Läs mer om träningsanläggningen här: https://www.mikesgymmarbella.com/ 

Program

Preliminärt dagsprogram

Vi bor på Mike’s Gym som är en träningsanläggning med bland annat ett förstklassigt gym, utomhuspool, en otrolig hinderbana och även en välförsedd crossfitbox. Det blir allsidig och tuff träning på ett riktigt Bootcamp där alla muskelgrupper garanterat kommer få jobba och du kommer få utmana dig själv! Här finns ett stort inomhusgym med romerska ringar, Kettle bells, Body pump vikter, medicinbollar, klättervägg, monkey bars, boxningsring och mer avancerad teknik som Watt bikes, Versa climbers, Concept 2 Rowers, RX Straps och mycket mer! 

Under veckan så kommer vi att varva olika typer av träning som nedan. Ett fast program med detaljer och fastställda träningspass skickas ut närmre avresa.

 

- Hinderbana "Assault Course" (uppdelat på tre dagar för de olika momenten i hinderbanan) 

- Boxning/ thaiboxning (ingen tidigare erfarenhet krävs)

- Styrkepass 

- Cirkelträning 

- Rörlighetsträning

Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella ändringar.

 

Coach

 • Madeleine Vall

  Träningscoach

  Madeleine Vall är f.d. professionell fighter med VM-medaljer i thaiboxning och titlar som svensk-, nordisk- och europamästare i ryggsäcken. Utöver fighting tränar hon gymnastik, löpning, funktionell styrka och gillar extra mycket (förutom att slåss) att träna utomhus och bli smutsig under naglarna. Hon är PT, löpcoach, kostrådgivare, håller seminarium, föreläsningar, kurser i självförsvar och jobbar med personskydd. Madde var med i Elitstyrkans Hemligheter på TV4 under vintern 2021 och hade en roll som amazonkrigare i Hollywoodfilmen Wonder Woman. Hon har även skrivit boken Stark på Insidan om mental tuffhetsträning.

Väderkalender

Relaterade resor

 • Spanien Mallorca

  Välkomna på en fartfylld träningsresa till Mallorca. Vår grymma coach Magnus Hagström lovar roliga och utmanande pass, bland annat soma move, löpning, crosstraining och cirkelpass. Dessutom en inspirerande vandring och en olivoljeprovning! 

  Kommande resa
 • Grekland Rhodos

  Upplev Rhodos praktfulla natur kombinerat med glädjefylld träning under en inspirerande höstresa. Vi tränar med våra peppande coacher Helena Öberg och Sara Nordin. Vi bor bekvämt på all inclusive-hotell precis vid stranden på östra Rhodos.

  5 dagar från 12 390 SEK
 • Italien Sluta stressa - Börja leva

  Välkommen till vackra Toscana i Italien på en kurs där Du under fyra dagar får tillgång till det just Du behöver för att en gång för alla släppa hinder och istället leva det liv du vill. Peppe Ekmark och Charlotte Fredriksson vet av egen erfarenhet och med grundläggande kunskap att det går att göra just de förändringar som krävs för att bli mer balanserad och lycklig. 

  Kommande resa