Tävla och vinn en friluftsstol – för dig som gillar att skriva

Reser/Reste du med oss under 2017 eller 2018? Tycker du dessutom om att skriva och dela med dig av dina reseupplevelser? Då är vår sommartävling definitivt något för dig. Vi uppmanar dig som är WI-resorresenär att författa en inspirerande reseberättelse och ta chansen att vinna första pris som är en Crazy Creek friluftsstol. Vi behöver ditt bidrag senast den 30 november.

Så här gör du
Skriv en reseberättelse från 2017 eller 2018-års vandrings- eller cykelresa med oss och mejla den tillsammans med ditt fullständiga namn och telefonnummer till info@wiresor.se senast 31/10. Skriv ”Sommartävling 2018” i ämnesraden.

Tävlingsregler
Berättelsen ska vara 1500–2000 tecken inklusive mellanslag och du får gärna komplettera med två till tre bilder. Vinnarna utses av en jury som består av representanter från WI-Resors marknadsavdelning under november månad och vinnarna meddelas per mejl eller telefon senast 30/11. Vinnaren kommer att presenteras i vårt nyhetsbrev. Anställda inom WI-resor och Unlimited Travel Group har ej rätt att delta i tävlingen.

Priser
1:a pris: Crazy Creek friluftsstol , perfekt för vandring och friluftsliv.
2:a –5:e pris Ett par ihopfällbara vandringsstavar från Komperdell.
5:e-50:e pris: En WI-Resormössa en sk Bini.

Villkor
Genom att skicka in din text och dina bilder ger du automatiskt WI-Resor rätt att använda tävlingsbidragen i all form av marknadsföring framöver. WI-Resor hänvisar dock till dig som källa.

 

Lycka till!