Våra färdledare / jobba hos oss – Go Active Travel

Våra färdledare / jobba hos oss

Vi är mycket stolta över våra duktiga guider och träningscoacher. På alla våra resmål har vi en svensktalande färdledare med under hela resan. Våra färdledare och coacher är i alla åldrar, med olika bakgrund, personligheter och kunskaper. Det alla har gemensamt är omtanken och intresset för människor samt sin passion för vandring, cykling, yoga eller olika former av träning.
På de flesta av våra resor har vi även med oss en kunnig, engelsktalande lokalguide, som kompletterar våra svenska färdledare när det gäller den lokala kunskapen. Säkerhet är också mycket viktigt för oss och våra färdledare är utbildade i första hjälpen. Nedan möter du några av våra guider. Observera att vi inte kan garantera en viss färdledare och att ändringar kan ske.

Är du intresserad av att jobba för oss oss? Läs mer här

 • Tess Iversen

  ”Hemma bra men borta bäst” är mottot för denna naturälskande globetrotter som huserar i en liten stuga utanför Norrtälje mellan resorna. Therese är utbildad biolog och dykinstruktör och har i hela sitt vuxna liv rest och arbetat världen över med allt mellan himmel och jord. Thereses målsättning är att utforska alla världens länder under sin livstid. När denna glada tös inte guidar vandringar för WI-Resors räkning roar hon sig med bland annat kajakpaddling, geocaching, friluftsliv och resande på egen hand. Efter några års arbete som renskötare och guide hos en samisk familj i Lappland ägnar sig Therese gärna åt slöjdande av tenntrådssmycken.

 • Agneta Källestig

  Följ med Agneta på bergsvandring eller på en cykeltur på något av våra resmål till Italien. Eller varför inte på upptäcktsfärd i en medeltida stad någonstans längs den avlånga halvön? Agneta älskar att berätta om och visa er sitt andra ”hemland” sedan över 30 år. Det gör hon fortfarande på sin härliga göteborgska, som sitter i trots alla år i Italien. Hon är även utbildad sommelier och kan berätta allt om vin för er! Hon kan inte vara utan de höga alptopparna, de vackra alpsjöarna och de salta baden i det djupblå Medelhavet. Hon beundrar fortfarande alla fantastiska etruskiska, romerska och medeltida lämningar som andas en atmosfär som om tiden stod stilla. Benvenuti till Agnetas Bella Italia!

 • Hanna Arvidsson

  Hanna är en tjej med gott om energi, som hennes mamma beskrev henne ”hon sprang innan hon kunde gå”. Hanna fann för många år sedan kärleken i Italien, först i landet och sedan även i sin egen italienare. Hon har jobbat mycket inom resebranschen i både olika delar av Asien, Europa och i Sydafrika men arbetar nu främst i Italien. Hanna är även utbildad som bland annat personlig tränare, massör och spaterapeut. Hon växte upp på Bjärehalvön, strax utanför tennisorten Båstad och idag delar hon sin tid mellan Skåne och Sorrento, Italien. Hanna reser aldrig utan joggingskorna (eller superlim, man vet aldrig när det behövs!). Hanna träffar du kanske på vår vandringsresa på Amalfikusten.

 • Lars Thiel

  Lasse är född och uppvuxen i Stockholm med omnejd och har släktband i Mexiko. Hans morbror lärde honom att upptäcka skogar och sjöar under vandringar och kanotturer. På skidturer fick han erfara vädrets snabba växlingar och anade människans rätta proportioner i naturen; en god grund som ledare för STFs högfjällskurser. Grundexamen i bio-geovetenskap med vidare studier kring ekosystemens och samhällenas ekonomi. Lars har varit ledare för många naturresor, framförallt vandringsresor i Europa samt guidat i bl.a. Kaukasus, Sydasien och Centralamerika. "Att färdas i ett landskap, till fots eller cykel, ger näring åt kropp och själ och fysisk yoga skärper sinnena. Musik och berättelser i allehanda former gör livet rikare och genom att tala olika språk, lyssna och reflektera kan man se sig själv i medmänniskan och berika Samtalet". Lasse reser inte utan en bok, och är även vår specialist på blommor.

 • Wendela Wiik

  Wendela Wiik, bördig från Roslagen men har haft världen som hemadress sedan barndomen och halva hennes vuxna liv har hon bott utomlands i bla. Nordafrika, Sydamerika, Portugal och Italien. Numera är hon återinflyttad till Norrtälje. Wendela är färdledare på ett antal av våra resor varje säsong. Hon tycker om höga höjder och karga miljöer såsom vulkaner och ökenvidder. Marocko är ett favoritland vad det gäller naturen och människorna. Mat och dryck är ett stort intresse och en av höjdpunkterna med att besöka olika kulturer tycker hon är att bekanta sig med dem via smaklökarna. Det viktigaste för henne är att komma nära befolkningen i det land hon för tillfället reser i och det gör man lättast genom ett gott skratt. Hon åker inte någonstans utan sin anteckningsbok och en skön penna. På de märkligaste platserna kommer de bästa idéerna!

 • Brigida "Brii" Clazzer Doss

  Brii är en frisk fläkt med många strängar på sin lyra. Född i Malmö med italiensk pappa och kroatisk mamma, åkte för 40 år sedan till Italien på skolresa och blev kvar där. Resten är historia som man brukar säga… Sedan dess har hon testat allt mellan himmel och jord: plocka vindruvor, jobba på campingplats, tvål- och shampoföretag, i trädgårdsbutik och skrivit och provat recept för en matsajt. Hon har även en egen blogg "Briggishome-a blog about trekking, gardening and cooking on the Garda Lake". En bra sammanfattning av Briis intressen! Efter en vandringsutbildning 2005, blev vandringsguide hennes yrke och hon jobbar nu för både svenska och italienska resebyråer. Brii arbetar för Go Active på bl a Gardasjön, Umbrien och Kitzbühel.

 • Claes Keisu

  Claes är en Stockholmare från norr som trivs allra bäst i bergen i Tyrolen, Savoie, eller nordligaste Italien. Som före detta journalist på Sveriges Radio har han ett stort samhälls- och kulturintresse vilket gör honom svårslagen i frågesport. Han vet hur man får bästa känslan i pistskidorna liksom var man har störst chans att se örn, gems eller stenbock på vandringarna. Vill du veta vad som gör en perfekt Knödel så delar han självklart med sig även av det, och han blir inte ledsen om du kallar honom skid- eller vandringsnörd.
  Claes träffas oftast på våra resor till Val d’Isère och Ischgl.

 • Merit Gabriel

  Merit är född och uppvuxen i Stockholm med egyptisk far och svensk mor. Har studerat på internationell skola och är från barndomen flerspråkig och mångkulturell. Hon har bott längre perioder i både Kairo och Paris. Har en Fil kand. från Uppsala Universitet i egyptologi och arabiska. Merit har arbetat mestadels i Egypten som reseledare och guide. Hon har även arbetat på Medelhavsmuseet i Stockholm. Sedan 17 år har resorna tagit henne till andra länder framförallt Frankrike och Italien. Merit har alltid tyckt om sport, motion och att vara ute i naturen. Att leda vandringsresor började med att hon ledde en resa i Jordanien. Detta öppnade ögonen för att kunna kombinera hennes intressen: kultur, mat och att hålla sig i form med att vandra.

 • Eva Flygh

  Eva är född och uppväxt i Stockholmsområdet, men redan efter skolan begav hon sig iväg för att arbeta och studera i Alperna och Italien. Eva har bl a arbetat som guide, värdinna, sekreterare och bartender och studerat både språk och marknadsföring. Resorna blev längre och fler och hon har nu besökt över hundra länder. Förutom språk och resor är andra kulturer samt mat och vin ett stort intresse. Italien hör till favoriterna i Europa och Eva är er färdledare på enstaka resor till Italien, när hon inte arbetar på Go Actives kontor. Eva skulle aldrig resa utan sin kära kamera eftersom fotografering är ett annat stort intresse.

 • Maria Bylin

  Maria är torpare från Ulricehamn men fascineras av fjäll, berg och vacker natur och har bott och jobbat långa perioder i både svenska och norska fjällen, samt på Gran Canaria.
  Mycket av fritiden ägnas åt vandring, cykling och skidåkning. Maria har jobbat som vandringsledare i över 20 år och Dolomiterna i Italien är den absoluta favoriten.
  Är utbildad hälsopedagog och menar att vandra är det bästa sättet att semestra på, men också något av det allra bästa man kan göra för sin egen hälsa.
  Maria har ofta med sig sin lilla "diktbok"...ur vilken hon kanske läser något...

 • Helle Thorgersen

  Helle är född och uppväxt i en liten by på østlandet i Norge och bosatt på Mallorca sedan 1986, då hon kom till ön för att arbeta som reseledare. Helle är egentligen utbildad lärare men en säsong blev till två och nu 30 år senare trivs hon fortfarande förträffligt på denna trevliga ö, även om hon prövat på andra destinationer som Cypern, Lanzarote, Tenerife och Paris. «Mallorca har alltid har något nytt att erbjuda om man har ett öppet sinne». Glädjen över att få vandra i skog och berg kom tidigt i livet. Familjen hade en stuga i fjällen, där de flesta sommar- och vinterlov tillbringades. Att «gå på tur» till fots eller med skidor, har alltid varit en naturlig del av livet. Möjligheten och glädjen att vandra i bergen har också bidragit till att hon trivs så bra på Mallorca. Bäst trivs hon med ryggsäcken på ryggen, kaffe i termosen med dagens vandrings- eller skidtur framför sig!

 • Lena Edman

  Lena är är göteborgska, men har sina rötter i Norrland. Att resa till andra länder och uppleva olika kulturer har alltid lockat och som 19-åring började Lena jobba inom hotell och restaurang. Hon kombinerade jobb med resande och har tillbringat långa perioder i bl a Asien och Afrika. I Mexiko öppnade hon restaurang, men gick ur efter ett tag. I samma veva blev hon erbjuden att börja jobba som guide och eftersom hon aldrig varit rädd för utmaningar, så "hoppade hon på tåget". Där jobbade Lena under fem år som äventyrsguide ute i djungeln med mayaindianer, paddlade, vandrade, klättrade på mayapyramider, simmade i grottor och snorklade. Här fick hon sitt stora intresse för indiankulturer. 2005 flyttade hon tillbaka till Sverige och arbetar sedan dess som reseledare med vandrings- och kulturresor i Europa och Latinamerika. Lena är även utbildad Göteborgsguide. Lenas stora intresse är att laga mat och favoriten är ”Mexikanska Tacos” på riktigt.

 • Mia Rådström

  Mia Rådström vandrar gärna både i svenska fjällen och vid Medelhavet. Hon gör i år sin femtonde säsong som vandringsguide, och har tidigare arbetat i Frankrike, främst på Korsika, och i Limone Piemonte och Cinque Terre i Italien. Den största drivkraften bakom detta är alla möten med härliga människor i nya miljöer. Vandring inbjuder ju ofta till oväntade samtal om högt och lågt, inte minst i kombination med god mat och dryck. Hon uppskattar också särskilt att kunna ta ett svalkande dopp efter dagens vandring. Mia har ett stort intresse för kultur, språk och historia, och tillsammans med vår lokalguide gör hon vandringsveckan till en upplevelse för alla sinnen.

 • Björn Westin

  16 år gammal kom Björn till Gran Canaria första gången 1983 för att vindsurfa, och sedan 1991 är han bofast på ön. De första åren var det bara vindsurfing som gällde. Då tillbringades den mesta tiden på den östra sidan av ön, närmare bestämt i Pozo Izquierdo som är en av de bästa platserna för vindsurfing i Europa. 1993 började Björn arbeta som mountainbikeguide, det var här som det stora intresset för Gran Canarias berg och natur startade. 1995 var Björn med och startade en dykskola på Gran Canaria där han arbetade som dykinstruktör fram till 1998 då han startade äventyrsföretaget Rocky Adventure. Då var inriktningen mountainbiking, klättring och vandring. Idag är det nästan uteslutande vandring. "Jag har tröttnat på allt jag gör, utom att vandra. För mig är vandring i vacker natur det bäst som finns, och mest av allt har jag fastnat för vandringen på Gran Canaria. Det är en helt fantastik natur som varierar oroligt mycket" - säger Björn. Björn är  licensierad vandringsguide och kommer att fortsätta att vandra tills benen trillar av.

 • Humlan Westh

  Humlan är sedan flera år bofast i Åre och jobbar som guide och instruktör på heltid. Hon flyttade till Åre för att utbilda sig till vildmark- och äventyrsguide och föll pladask för byns närhet till fjäll och friluftsliv. På vintern är hon skidlärare på en skidskola för funktionshindrade och på sommaren och hösten reser hon runt som frilansande guide. Hennes mål är att se och lära sig om världen samtidigt som hon får visa den för andra och ge dem en upplevelse för livet. Humlan befinner sig oftast på fjället, eller nära sjö och hav. Segling har alltid varit en stor del av hennes liv och lika så att paddla kajak. Humlan är färdledare på vandringar i bl a Ischgl, där en av favoriterna är fredagens dessertbuffé. En annan favorit är att se gästernas trötta, men väldigt nöjda och stolta ansikten efter en dags vandring.

 • Nina Hoogland

  Efter många resor och äventyr runt om i världen hamnade Nina på Gran Canaria för 15 år sedan. Där jobbar hon nu som guide, översättare och lite annat, främst på Kanarieöarna, men även på andra närliggande öar, som Madeira och Azorerna. På sommaren guidar hon gärna i södra Europa, eller tar sig till familjen på Öland eller till de svenska fjällen.
  Hon är utbildad biolog och har ett stort botaniskt intresse, men brinner även för den lokala kulturen och historien och hennes mål är att göra varje dag med varje grupp speciell och intressant.

 • Charlotte Fredriksson

  Yogalärare, Reseproducent och Hälsoföreläsare

  Charlotte Fredriksson är yogalärare sedan flera år tillbaka och läser nu vidare mot 500hRYT på Yogayamas Advanced Training. Hennes klasser är dynamiska med inslag av flow, stillhet, djup, eftertänksamhet och intensitet som passar alla nivåer och män som kvinnor. Charlotte fokuserar även mycket på avslappning, självkänsla och kroppsmedvetenhet under klassen. Som hälsoföreläsare  inspirerar Charlotte till hållbar hälsa på alla plan med mycket fokus på den antiinflammatoriska kosten, tarmfloran men också motion, stress och återhämtning. Mer info om Charlotte hittar du på www.charlottef.se

 • Henrik Ennart

  Vetenskapsjournalist

  Henrik är en Guldspadebelönad vetenskapsjournalist som i många år skrivit om mat, livsstil och hälsa i Svenska Dagbladet och i flera egna böcker. Tillsammans med stjärnkocken Niklas Ekstedt har han gett ut de fyra toppsäljarna i Happy Food-serien som handlar om hur måendet hänger samman med maten vi äter och vår tarmflora, men även med vår livsstil och miljön runt omkring oss. I boken Åldrandets gåta berättade han redan 2011 hur vi genom mat, motion, korttidsfasta, god sömn, minskad stress och rika sociala nätverk kan påverka vårt eget åldrande. Henrik har också gjort reportageresor till de platser på jorden som vetenskapligt bekräftats som blå zoner, alltså platser där chansen är störst att bli över 100 år gammal med hälsan i behåll. Mer info www.henrikennart.se

 • Peppe Ekmark

  Peppe är en unik person. Han är talare, författare och utbildare inom försäljning, ledarskap samt personlig utveckling. Hans föreläsningar och workshops handlar om hur man skapar resultat och framgång, både hos sig själv och hos företag, både i medgång och motgång. Han lämnar ingen oberörd med sin kunskap. Han växte upp som den blyga lilla killen som aldrig tog någon plats. Med dåligt självförtroende och självkänsla gick det så långt att han i unga år var nära självmord. Efter en skilsmässa var han tvungen att göra en vändning på 180 grader och hamnade tillslut på en kurs där allt vände.  Det var där som han kom till insikt om vad livet verkligen handlar om och att du kan nå i princip hur långt du vill. Bara du verkligen vill det.​ Denna lärdom tog han sen med sig in i näringslivet och det tog inte lång tid innan Peppe lyckades skapa oanade resultat. Resultat, som både han själv, och hans omgivning blev både förundrade och imponerade över, flera gånger om. Idag driver han tillsammans med sin fru en kursgård i Toscana när han inte är ute och föreläser och kör sina workshop för företag och organisationer. Mer info om Peppe hittar ni på hemsida www.peppeekmark.se och på hans instagramkonto @peppeekmark

 • Magnus Hagström

  Magnus har jobbat med träning i 25 år, och driver sedan 10 år eget företag med allt från personlig träning, medicinsk träning, gruppträning, företagsfriskvård, coachning, terapisamtal och par/relationssamtal, föreläsningar. Dessutom är han en del av Axelssons PT Educations lärarteam. Att skriva har varit en del av jobbet, både tidningsartiklar och två böcker har det blivit. Han leder flera olika typer av träningsformer, allt från Crossfit och Soma Move till yoga och meditation, för alla nivåer. Idag jobbar han till största delen med hälsa, både fysisk och psykisk. Efter många års erfarenhet som tränare och idrottare vet han hur viktigt det är med balansen i livet för att utvecklingen både fysiskt och mentalt ska komma. Mer info på www.runyourhealth.se och hans instagramkonto @runyourhealth.se

 • Naofal Ouazzani

  Yogalärare

  Uppskattad för sin varma personlighet och inspirerande yoga har Naofal som ambition att skapa insikter och glädje såväl på som utanför yogamattan. Med sina färdigheter inom yinyoga, vinyasa, ashtanga och rocket vinyasa bjuder han på upplyftande och utmanande yogasessions för såväl nybörjaren som den vana yogautövaren. Naofal undervisar på studios runt om i Stockholm. Läs mer om Naofal på www.naofalyoga.se eller följ honom på Instagram: @naofalyoga.

 • Gabriella Picano

  Träningscoach och yogalärare

  Gabriella brinner för välmående i kropp och själ. Med sin bakgrund som personlig tränare, yogalärare och mindfulnesscoach skapar hon träningsupplevelser som stärker deltagarna inifrån och ut. Gabriella är mån om att hennes deltagare ska hitta lekfullheten i träningen, att det kan vara utmanande utan att vara dödsallvarligt. Träning handlar om att utforska kroppens potential utan pekpinnar och under hennes meditationsklasser hjälper hon deltagarna att stanna upp i den stressiga vardagen och få djupare kontakt med både kropp och känslor. Hennes klienter brukar beskriva henne som en livscoach som verkligen ser till alla aspekter av hälsa. 

   

 • Helena Öberg

  Gruppträningsinstruktör

  Helena Öberg är född och uppvuxen i Umeå där hon spelat fotboll och innebandy under flera år. Ett brinnande intresse för lagspel ledde henne till att 2017 bli gruppträningsinstruktör. Sedan dess har hon arbetat på SATS med spinning, cirkelträning, HIIT, Abs/Core, strong mama med mera.

  Sedan 2019 driver hon även sitt egna företag, Coach H, med bland annat Bootcamps, familjeträning, boxning, 1-1 och duoträning. Helenas mål är att sprida rörelseglädje och leverera rolig samt utmanande träning. Hon står för peppande och energifyllda träningspass där hon pushar dig till nästa nivå. Hennes motto är att inte komplicera din träning. Den bästa träningen är den som blir av och det finns något för alla oavsett träningsbakgrund.

  Att åka på en träningsresa är en fantastisk investering i sig själv och en rejäl träningsboost att ta med sig hem menar Helena. För att inte tala om alla nya träningskompisar och all inspiration man får på köpet. Tillsammans är vi lite starkare! • Liv Kalström

  Personlig tränare

  Liv Kalström är personlig tränare på medlemsgymmet HART54 i Stockholm, där hon varit verksam sedan 2008. Liv sätter stor vikt vid helheten i träningen. Hela systemet aktiveras inifrån och ut, från hjärta, känslor, nerver och muskler. Som fd elitroddare på VM-nivå älskar hon utomhussporter och kondition. Men inget slår kombinationen kondition, styrka och rörlighet i ett pass. Längdskidor och segling är två av hennes passioner. Lika viktig som rörelse och frisk luft är maten, med fokus på näringstäthet och närodlat/närproducerat- samtidigt som man måste få unna sig, i Livs fall lakrits, choklad och ett glas vin.
  För tillfället spenderar hon sin fritid i en ishall då barnen på 4 år resp 8 år är hockeyfrälsta. I ishallen är hon inte bara mamma utan också klubbens fystränare.

  Livs ledord i träningen, livet och med barnen är – BALANS!

 • Annika Berger

  Yogalärare & Hälsopedagog 

  Annika är yogalärare, ayurvedisk terapeut, idrotts- och hälsopedagog. Idag arbetar hon främst med personliga yogamöten, att coacha människor på deras livsresor och att utbilda yogalärare. Med en bakgrund som biolog och pedagog, och lång erfarenhet av yoga- och hälsobranschen samt i möten med livets utmaningar har hon samlat stor kunskap om människor och mänskligt beteende. ’Jag brinner för att leta upp människors inre drivkrafter, skapa inspiration som består och motivation till värdefulla förändringar. Det vi ger det kommer tillbaka. Och jag tror på att vi är gjorda för att röra på oss, att tänka kreativt och att på olika sätt utmana kropp och sinne. Jag tror på att den fysiska kroppen kan hjälpa sinnet i balans och jag tror på att våra tankar kan hjälpa oss att nå höjder vi annars inte nått. Jag tror helt enkelt på människor och på en gränslös och lekfull kärlek till livet.

  Mer info www.byannika.se

 • Alfonso Nuñez

  Afonso Nuñez är vår specialist i norra Spanien och guidar på våra resor till Camino de Santiago samt San Sebastián & Baskien Vi är mycket stolta att kunna anlita honom för de flesta av våra grupper längs pilgrimsleden, som han själv vandrat fler gånger än han kan räkna. Alfonso föddes i San Sebastián 1972, och efter många år utomlands, bla a med studier i USA, kom han tillbaka till San Sebastián där han nu driver sin egen guidebyrå med stor passion. Dessutom, som medlem i en av Baskiens traditionella matlagningsföreningar, ger han våra grupper på San Sebstián-resan tillgång till en upplevelse få turister får vara med om när vi besöker hans sociedad gastronómica

 • Annica Hedman

  Annicas specialitet är Ölands historiska sevärdheter från istiden till idag och hon kan även visa och berätta om Ölands olika naturtyper och ta dig till platser du sannolikt inte sett, från norra till södra udden, från alvar via tätaste lövskog till rik jordbruksbygd. En och annan skröna slinker dessutom gärna med. Väl rotad i Ölands Stenrike berättar hon gärna om skumtimmens landskap och stenkustens folk.

 • Lefteris Trikiriotis

  Local Guide, Ecotourism Operator, Mountain Leader

  Lefteris är lokal guide på Ikaria sedan 20 år och har en gedigen erfarenhet från vandring, ekoturism, historia, mat och natur. Han är fjärde generationens odlare inom vin, frukt, grönsaker, örter, oliver och olivolja. Familjen har även produktion inom örtmedicin och naturlig hudvård baserad på olivolja. Han är licenserad bergsguide med specialisering inom natur- och kulturarv, vilda ätbara växter och naturmedicin. Hans passion för naturen skapar fantastiska guidade turer fyllda med provsmak av vad naturen erbjuder och inslag av Grekisk historia och filosofi. Han lämnar ingen oberörd över vikten av att värna vår natur och miljö.

 • Teresa Husén

  Personlig tränare & Näringsterapeut

  Teresa är funktionsmedicinsk terapeut med över 20 års erfarenhet som personlig tränare, massage- och näringsterapeut på välmeriterade träningsklubbar i Stockholm. Hon har en lång och gedigen kunskap inom hälsa och brinner för att kombinera sina kunskaper för att stötta klienten på vägen till bättre hälsa. Hon är dessutom utbildad inom Poliquin Bio Sign – en metod som fokuserar på att hantera hormonella obalanser vilka ofta är orsaken till envis lagring av kroppsfett samt andra hälsoproblem som dålig sömn, låg energi och nedsatt kognitiv funktion. Med hjälp av rätt kost, näringstillskott och träning kan Teresa hjälpa sina klienter bli av med dessa obalanser.

  Läs mer om Teresa här www.Healthbyteresa.se 

 • Rickard Nordstrand

  Thaiboxare, föreläsare, stuntman och PT

  Rickard har tävlat i thaiboxning sedan 17 års ålder. År 2004 vann han VM i Thailand och 2009 blev han World Champion i Stockholm. Idag jobbar han som instruktör i thaiboxning, entreprenör och är engagerad i Goodsport, en stiftelse som främjar integrerande och utvecklande ungdomssport. Han jobbar även som stuntman och har bland annat varit med i Game of Thrones. Som PT och instruktör har Rickard som målsättning att bygga motivation och hälsosammare livsstil. När träningsrutinerna och glädjen sitter kommer muskler och den fysiska formen på köpet menar han. Richards träningspass är varierande, roliga och utmanade och man kommer därifrån fylld med energi.

  www.rickardnordstrand.nu

 • Sabina Vassiliou

  Gruppintsruktör, Yrkesdansare, Koreograf och PT

  Sabina har lång och bred erfarenhet inom dans, träning, koreografi och PT. Hon började dansa redan som 4-åring och vidareutbildade sig på London Contemporary Dance School och Balettakademin. Sedan dess har hon turnerat som bakrgrundsdansare för bl a Erik Saade, Danny Saucedo och Ricky Martin. Vid sidan av sin egna karriär har hon undervisat dans både i grupp och individuellt. Efter en knäskada skolade hon om sig på The Academy till PT och Gruppträningsinstruktör och började coacha atleter i hållbar träning. Hon har även medverkat i Biggest Loser. Idag jobbar hon främst som PT inom kampfys och dans. Glädjen i att få hjälpa andra driver och motiverar henne att hela tiden utvecklas och anta nya utmaningar.  

  www.sabinadalfjall.com

 • Livia Wanntorp

  Livia Wanntorp

  Livia är italienska och kommer från Genova, hon flyttade till Sverige för många år sedan. Hon har stor passion för Italien och pratar italienska flytande.

  Sedan ca 15 år har hon arbetat som yogalärare, diplomerad stresspedagog och yogaentreprenör. Hon har även bakgrund som disputerad forskare i biologi och är docent vid Stockholms universitet. I sitt företag, Livia's yoga, som hon driver på heltid har hon även jobbat som PT, kost och hälsocoach. Livia har bred erfarenhet av att undervisa yoga, hålla workshops inom yogafilosofi, stresshantering, kost och hälsa och att leda retreats i Sverige och utomlands.

  Läs mer om Livia här: https://liviasyoga.se/

  https://liviasyoga.se/