Våra färdledare / jobba hos oss – Go Active Travel

Våra färdledare / jobba hos oss

Vi är mycket stolta över våra duktiga guider och träningscoacher. På alla våra resmål har vi en svensktalande färdledare med under hela resan. Våra färdledare och coacher är i alla åldrar, med olika bakgrund, personligheter och kunskaper. Det alla har gemensamt är omtanken och intresset för människor samt sin passion för vandring, cykling, yoga eller olika former av träning.
På de flesta av våra resor har vi även med oss en kunnig, engelsktalande lokalguide, som kompletterar våra svenska färdledare när det gäller den lokala kunskapen. Säkerhet är också mycket viktigt för oss och våra färdledare är utbildade i första hjälpen. Nedan möter du några av våra guider. Observera att vi inte kan garantera en viss färdledare och att ändringar kan ske.

Är du intresserad av att jobba för oss oss? Läs mer här

 • Tess Iversen

  ”Hemma bra men borta bäst” är mottot för denna naturälskande globetrotter som huserar i en liten stuga utanför Norrtälje mellan resorna. Therese är utbildad biolog och dykinstruktör och har i hela sitt vuxna liv rest och arbetat världen över med allt mellan himmel och jord. Thereses målsättning är att utforska alla världens länder under sin livstid. När denna glada tös inte guidar vandringar för WI-Resors räkning roar hon sig med bland annat kajakpaddling, geocaching, friluftsliv och resande på egen hand. Efter några års arbete som ren-
  skötare och guide hos en samisk familj i Lappland ägnar sig Therese gärna åt slöjdande av tenntrådssmycken.

 • Herbert Pfister

  Herbert föddes 1950 i den vackra dalen Zillertal, som ligger i Österrikiska Tyrolen. Till Zillertal har vi tagit fram en speciell resa som går just till Herberts hemtrakter med sina speciella traditioner. Hans mamma hyrde ut till turister och redan som 10-åring började Herbert vandra med sin mammas gäster i bergen runt hembyn. Lönen efter en dags vandring var en läsk! Efter sin kockutbildning reste han till Sverige för att stanna i ett halvår, men det blev 37! En svensk fru och tre fina barn blev det och arbete som hemmapappa med dagbarn, köksmästare och gymnasielärare. Han har även utbildat sig till auktoriserad bergsguide och älskar att berätta om lokala seder och bruk samt om Tyrolens spännande historia. Bli inte förvånad om han joddlar om du bjudit honom på en Obstler (österrikisk snaps).

 • Lars Thiel

  Lasse är född och uppvuxen i Stockholm med omnejd och har släktband i Mexiko. Hans morbror lärde honom att upptäcka skogar och sjöar under vandringar och kanotturer. På skidturer fick han erfara vädrets snabba växlingar och anade människans rätta proportioner i naturen; en god grund som ledare för STFs högfjällskurser. Grundexamen i bio-geovetenskap med vidare studier kring ekosystemens och samhällenas ekonomi. Lars har varit ledare för många naturresor, framförallt vandringsresor i Europa samt guidat i bl.a. Kaukasus, Sydasien och Centralamerika. "Att färdas i ett landskap, till fots eller cykel, ger näring åt kropp och själ och fysisk yoga skärper sinnena. Musik och berättelser i allehanda former gör livet rikare och genom att tala olika språk, lyssna och reflektera kan man se sig själv i medmänniskan och berika Samtalet". Lasse reser inte utan en bok, och är även vår specialist på blommor.

 • Wendela Wiik

  Wendela Wiik, bördig från Roslagen men har haft världen som hemadress sedan barndomen och halva hennes vuxna liv har hon bott utomlands i bla. Nordafrika, Sydamerika, Portugal och Italien. Numera är hon återinflyttad till Norrtälje. Wendela är färdledare på ett antal av våra resor varje säsong. Hon tycker om höga höjder och karga miljöer såsom vulkaner och ökenvidder. Marocko är ett favoritland vad det gäller naturen och människorna. Mat och dryck är ett stort intresse och en av höjdpunkterna med att besöka olika kulturer tycker hon är att bekanta sig med dem via smaklökarna. Det viktigaste för henne är att komma nära befolkningen i det land hon för tillfället reser i och det gör man lättast genom ett gott skratt. Hon åker inte någonstans utan sin anteckningsbok och en skön penna. På de märkligaste platserna kommer de bästa idéerna!

 • Agneta Källestig

  Följ med Agneta på bergsvandring eller på en cykeltur på något av våra resmål till Italien. Eller varför inte på upptäcktsfärd i en medeltida stad någonstans längs den avlånga halvön? Agneta älskar att berätta om och visa er sitt andra ”hemland” sedan över 30 år. Det gör hon fortfarande på sin härliga göteborgska, som sitter i trots alla år i Italien. Hon kan inte vara utan de höga alptopparna, de vackra alpsjöarna och de salta baden i det djupblå Medelhavet. Hon beundrar fortfarande alla fantastiska etruskiska, romerska och medeltida lämningar som andas en atmosfär som om tiden stod stilla. Benvenuti till Agnetas Bella Italia!

 • Claes Keisu

  När Claes föddes en junimorgon i Gällivare vräkte snön ner över Dundret och han brukar säga att han föddes med slalomskidorna på. Under uppväxten i Hälsingland blev det träning och tävlingsåkning för hela slanten och det är till honom man ska vända sig för tips om hur man får bästa glidet och knepen som gör att pjäxorna sitter perfekt. Natur och friluftsliv har alltid varit centralt i Claes liv. Sommar som vinter trivs han bäst när det finns riktigt höga berg runtomkring. Favorittillhållen är Val d’Isère och Tignes, men vilken alpby som helst i Österrike går också utmärkt, inte bara för skidåkningen och vandringarna utan för att suget efter pitepalt då kan stillas med knödel. Från sina två decennier som journalist på Sveriges Radio bär han med sig ett stort samhälls- och kulturintresse, och han är svårslagen i frågesport. Claes bor i Stockholm och när han inte är vandringsguide jobbar han som pressekreterare.

 • Hanna Arvidsson

  Hanna är en tjej med gott om energi, som hennes mamma beskrev henne ”hon sprang innan hon kunde gå”. Hanna reser aldrig utan joggingskorna (eller superlim, man vet aldrig när det behövs!). För sju år sedan började hon som reseguide och har levt utomlands sedan dess. Hemadresserna har varierat; Sydafrika, Italien, Thailand, Kroatien och Sri Lanka är bara några av dem. Hanna är även utbildad som bl a personlig tränare, massör och spaterapeut. Hon växte upp på Bjärehalvön, strax utanför tennisorten Båstad. Ett område som hon fortfarande tillbringar mycket tid på när hon är i Sverige. Såklart har hon haft en tennisracket i sin hand några gånger, men mest var det fotboll som gällde under uppväxten. Hanna har alltid haft en förkärlek för Italien och har rest runt mycket i landet, och bott i Rom och framför allt Sorrento, som hon nu kallar sitt andra hem.

 • Guido Bowden

  Efter många år som vandrings- och cykelledare både i Europa och runt om i världen, jobbar Guido numera som reseproducent på Go Active. Då tillfälle ges guidar han gärna både vandrings- och cykelturer. Guido föddes i England men har levt största del av sitt liv i Italien, inte långt ifrån kuststräckan Cinque Terre i Ligurien, och Go Actives vandringsresor till området är naturligtvis hans favoriter. På grund av sin utspridda familj blev han tidigt en inbiten resenär och var flerspråkig redan som barn. Guidos största utmaning som guide upplevde han i Guatemala under en förlängd orkansäsong. Programmet blev inte som det var tänkt, men gästerna fick istället ett riktigt äventyr att prata om och åkte hem nöjda och glada trots allt. Guido är även Go Actives cykelspecialist.

 • Merit Gabriel

  Merit är född och uppvuxen i Stockholm med egyptisk far och svensk mor. Har studerat på internationell skola och är från barndomen flerspråkig och mångkulturell. Hon har bott längre perioder i både Kairo och Paris. Har en Filkand. från Uppsala Universitet i egyptologi och arabiska. Merit har arbetat mestadels i Egypten som reseledare och guide. Hon har även arbetat på Medelhavsmuseet i Stockholm. Sedan 17 år har resorna tagit henne till andra länder framförallt Frankrike och Italien. Merit har alltid tyckte om sport, motion och att vara ute i naturen. Att leda vandringsresor började med att hon ledde en resa i Jordanien. Detta öppnade hennes ögon för att kunna kombinera hennes intressen: kultur, mat och att hålla sig i form med att vandra. Merit kan ni möta på er resa till Cinque Terre, San Remo eller Piemonte.

 • Maria Bylin

  Maria är uppvuxen utanför Borås, men har bott större delen av sitt vuxna liv bland fjäll och berg. Hon har jobbat många år på STF:s fjällstation i Grövelsjön, och har bott länge i norska Telemark och på Gran Canaria. Maria har ett stort intresse för natur och friluftsliv, och fascineras av berg och vacker natur. Mycket av fritiden ägnas åt vandring, cykel- och skidturer. Hon har arbetat som vandringsledare sedan år 2000. Italien är ett favoritland, och kanske är Dolomiterna, med sina fantastiska berg, höjdpunkten. Maria är utbildad hälsopedagog och menar att en vandringsresa fylld av naturupplevelser, mental vila, frisk luft, fysisk aktivitet, god mat, trevligt sällskap och nya positiva intryck är ett av de bästa sätten att semestra på, men också något av det bästa man kan göra för sin egen hälsa. Maria har ofta med sig sin lilla “diktbok”…ur vilken hon kanske läser något…

 • Mia Rådström

  Mia Rådström vandrar gärna både i svenska fjällen och vid Medelhavet. Hon gör i år sin femtonde säsong som vandringsguide, och har tidigare arbetat i Frankrike, främst på Korsika, och i Limone Piemonte och Cinque Terre i Italien. Den största drivkraften bakom detta är alla möten med härliga människor i nya miljöer. Vandring inbjuder ju ofta till oväntade samtal om högt och lågt, inte minst i kombination med god mat och dryck. Hon uppskattar också särskilt att kunna ta ett svalkande dopp efter dagens vandring. Mia har ett stort intresse för kultur, språk och historia, och tillsammans med vår lokalguide gör hon vandringsveckan till en upplevelse för alla sinnen.

 • Humlan Westh

  Humlan är sedan flera år bofast i Åre och jobbar som guide och instruktör på heltid. Hon flyttade till Åre för att utbilda sig till vildmark- och äventyrsguide och föll pladask för byns närhet till fjäll och friluftsliv. På vintern är hon skidlärare på en skidskola för funktionshindrade och på sommaren och hösten reser hon runt som frilansande guide. Hennes mål är att se och lära sig om världen samtidigt som hon får visa den för andra och ge dem en upplevelse för livet. Humlan befinner sig oftast på fjället, eller nära sjö och hav. Segling har alltid varit en stor del av hennes liv och lika så att paddla kajak. Humlan är färdledare på vandringar i bl a Ischgl, där en av favoriterna är fredagens dessertbuffé. En annan favorit är att se gästernas trötta, men väldigt nöjda och stolta ansikten efter en dags vandring.

 • Hans Öhlén

  Hans är uppväxt utanför Södertälje med Sörmlandsleden runt knuten. När han inte åker Vasalopp, vandrar Fjällräven Classic eller paddlar i skärgården är han scoutledare på fritiden. Han har sedan barnsben varit med i både Friluftsfrämjandet och i Scoutrörelsen. Till vardags arbetar han som försäkringsmäklare i sitt eget bolag men “sommarjobbar” sedan några år tillbaka för Go Active, huvudsakligen i Österrike. Hans har tyskt påbrå och gillar Kaiserschmarren, “en höjdarlunch”. Som festfixare och vandringsguide gillar han se gästerna trivas. Han är en av de få killar som varit Au-pair i USA eller “O-boy” som han själv säger. Han gillar att ha koll på läget och skulle inte ge sig av utan en karta.

 • Helle Thorgersen

  Helle är född och uppväxt i en liten by på østlandet i Norge och bosatt på Mallorca sedan 1986, då hon kom till ön för att arbeta som reseledare. Helle är egentligen utbildad lärare men en säsong blev till två och nu 30 år senare trivs som fortfarande förträffligt på denna trevliga ö, även om hon även prövat på andra destinationer som Cypern, Lanzarote, Tenerife och Paris. «Mallorca har alltid har något nytt att erbjuda om man har ett öppet sinne». Glädjen över att få vandra i skog och berg kom tidigt i livet. Familjen hade en stuga i fjällen, där de flesta sommar- och vinterlov tillbringades. Att «gå på tur» till fots eller med skidor, har alltid varit en naturlig del av livet. Möjligheten och glädjen att kunna vandra i bergen har också bidragit till att hon trivs så bra på Mallorca. Bäst trivs hon med ryggsäcken på ryggen, kaffe i termosen med dagens vandrings- eller skidtur framför sig!

 • Eva Flygh

  Eva är född och uppväxt i Stockholmsområdet, men redan efter skolan begav hon sig iväg för att arbeta och studera i Alperna och Italien. Eva har bl a arbetat som guide, värdinna, sekreterare och bartender och studerat både språk och marknadsföring. Resorna blev längre och fler och hon har nu besökt över hundra länder. Förutom språk och resor är andra kulturer samt mat och vin ett stort intresse. Italien hör till favoriterna i Europa och Eva är er färdledare på enstaka resor till Italien, när hon inte arbetar på Go Actives kontor. Eva skulle aldrig resa utan sin kära kamera eftersom fotografering är ett annat stort intresse.

 • Brigida "Brii" Clazzer Doss

  Vårt energiknippe Brii är en frisk fläkt med många strängar på sin lyra. Född i Malmö med italiensk pappa och kroatisk mamma, åkte till Italien (Gardasjön) på skolresa och blev kvar där. Detta hände för snart 40 år sedan. Resten är historia som man brukar säga… Sedan dess har hon hunnit testa allt mellan himmel och jord: plockat vindruvor, jobba på campingplats, i ett tvål- och shampooföretag, i trädgårdsbutik och skrivit och provsmakat recept för matsajten "Cookaround". Hon har även en egen blogg "Briggishome-a blog about trekking, gardening and cooking on the Garda Lake". En bra sammanfattning av Briis intressen! Efter att 2005 ha genomgått en vandringsutbildning, blev vandringsguide hennes yrke och hon jobbar numera för både svenska och italienska resebyråer. Brii arbetar som guide för Go Active på våra resor till bl a Gardasjön, Umbrien och Kitzbühel.

 • Nina Hoogland

  Nina lämnade Sverige efter gymnasiet för att jobba i London och sedan fortsatte resorna. Några av äventyren är långvandring i Nepal och Bolivia, klättring i Chamonix, yogautbildning i Indien, samt ett år i Centralamerika med volontärjobb och dykning, samt frilansande som skyltmålare. Hon är biolog med specialisering på miljöproblem och för 13 år sedan så landade hon på Gran Canaria och började arbeta för en miljöorganisation som skulle ta henne land och rike runt i olika projekt. Senare utbildade hon sig till certifierad guide för Kanarieöarna och jobbar nu främst som vandringsguide på öarna, men gör även resor till bl.a. Andorra under sommaren. Mellan varven hälsar hon gärna på familjen hemma på Öland. Hon har ett stort botaniskt intresse, men brinner även för den lokala kulturen och historien och försöker göra varje dag med varje grupp speciell och intressant.

 • Maria Söderholm

  Maria Söderholm har haft världen som arbetsfält i många år. För henne har resa och äventyr alltid varit en självklarhet. Maria är uppvuxen i norra Sverige, omgiven av natur och midnattssolen... Hon har ett genuint intresse för utomhusaktiviteter och när hon inte leder och guidar grupper vandrar och klättrar hon själv i bergen, cyklar, paddlar kajak eller yogar på sin “bakgård” som hon kallar det. Maria bor nämligen i södra Kalifornien, alldeles vid stranden sedan flera år tillbaka. Maria är utbildad lärare i ämnen som geografi, historia och samhällskunskap och har god hjälp av sin pedagogiska utbildning när hon leder och guidar grupper. Maria guidar våra resor till Kalifornien, Utah & Colorado och även några avgångar till Ischgl.

 • Charlotte Fredriksson

  Charlotte Fredriksson är kostrådgivare och yogalärare sedan flera år tillbaka och vidareutbildar sig mot 500hRYT på Yogayamas Advanced Training. Hennes klasser är dynamiska med inslag av flow, stillhet, djup, eftertänksamhet och intensitet som passar alla nivåer och män som kvinnor. Charlotte fokuserar även mycket på avslappning, självkänsla och kroppsmedvetenhet under klassen. Som hälsoföreläsare och kostrådgivare inspirerar Charlotte till hållbar hälsa på alla plan med mycket fokus på kosten, tarmfloran men också motion, stress och återhämtning.

 • Pamela Andersson

  Pamela Andersson är chefredaktör för Topphälsa, ambassadör för Cancerfonden, vinnare av CancerRehabFondens Journalistpris 2014, medlem i SVT:s sportpanel i Gomorron Sverige och författare. Mer info om Pamela hittar ni på hennes instagramkonto @pamelaalselind

 • Sandra Lones

  Sandra har utövat yoga regelbundet sedan 2012. Som ung tränade hon elitgymnastik och därför kändes yoga som träningsform bekant. Det som gör att hon återkommer till mattan är framförallt känslan när hon kommer ur savasana (viloposition), berättar Sandra. Våren 2016 genomförde hon grundutbildning för att bli yogainstruktör. Sedan dess håller Sandra regelbundna klasser i slutna grupper från nybörjare och mer rutinerade yogis. Hon kombinerar ofta fysiskt ansträngande och utmanande övningar, gärna i flow till musik med avslutande avslappning.

 • Shirin Djavidi

  Shirin har jobbat med träning och hälsa i 25 år. Hennes passion är mötet med människor. Att hjälpa, guida och coacha folk till ett mer hälsosamt liv. Hon är utbildad yogalärare, personlig tränare, coach, hälsorådgivare och journalist. Hälsa går som i röd tråd i allt hon gör. Förra året startade hon även en podd, som heter Träna med Shirin. En livsstilspodd med träning och hälsa i fokus. Hon bjuder på sig själv på ett lekfullt sätt i sin undervisning och föreläsningar, men blandar även in allvaret i hur viktigt det är att ta hand om sig för att leva ett så långt, starkt och friskt liv som möjligt.

  Shirin är en av våra mer populära coacher och gör resor för Go Active Travel i både Sverige och utomlands. Läs gärna mer om henne på shapebyshirin.se samt instagram @shapebyshirin.

 • Magnus Hagström

  Magnus har jobbat med träning i 25 år. Sedan 10 år driver han sitt eget företag med allt från personlig träning, medicinsk träning, gruppträning, företagsfriskvård, coachning, terapisamtal och par/relationssamtal, föreläsningar. Dessutom är han en del av The Academys lärarteam som utbildar personliga tränare. Att skriva har varit en del av jobbet, både tidningsartiklar och två böcker har det blivit. Han leder flera olika typer av träningsformer, allt från Crossfit och Soma Move till yoga pch meditation. Han har tränat allt från elitidrottare i konditionsidrotter och kampsport till människor med kroniska sjukdomar. Idag jobbar han till största delen med hälsa, både fysisk och psykisk. När han arbetar väger han in alla de delar som en människa består av, kropp, huvud och själ. Han älskar att se människor utvecklas och bryta sina egna begränsningar. Efter många års erfarenhet som tränare och idrottare vet han hur viktigt det är med balansen i livet för att utvecklingen både fysiskt och mentalt ska komma. Mer info om Magnus hittar ni på hemsida www.runyourhealth.se och hans instagramkonto @runyourhealth.se

 • Christer Skog

  Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Tillsammans med Måns Möller och Team FastestXEurope har han precis satt nytt världsrekord i att cykla snabbast genom Europa. Över 600 mil på 29 dagar – från Uralbergen i Ryssland till slutstationen Cabo da Roca i Portugal. Syftet var att samla in pengar till stiftelsen Viggo Foundation som möjliggör för barn med neuropsykiatriska diagnoser att idrotta. Våren 2015 cyklade de också kust till kust över USA - 420 mil på 24 dagar med samma syfte.

 • Tony Duberg

  Tony Duberg är den cyklande läkaren som har världsrekordet på cykel över Europa tillsammans med Christer Skog och Måns Möller. Tony är läkare inom allmänmedicin och utbildad inom idrottsmedicin. Han är en av tidningen ToppHälsas experter och svarar på frågor som rör sjukdomar, skador och idrottshälsa.

 • Henrik Ennart

  Vetenskapsjournalist

  Henrik Ennart är en Guldspadebelönad vetenskapsjournalist som i många år skrivit om mat, livsstil och hälsa i artikelserier i Svenska Dagbladet och i ett halvdussin egna böcker. Tillsammans med stjärnkocken Niklas Ekstedt har han de senaste åren gett ut den internationella toppsäljaren Happy Food och uppföljaren Happy Food 2.0 som handlar om hur magen och måendet hänger samman med maten vi äter och vår tarmflora, men även med vår livsstil och miljön runt omkring oss. I boken Åldrandets gåta berättade han redan 2011 hur vi genom mat, motion, korttidsfasta, god sömn, minskad stress och rika sociala nätverk kan påverka vårt eget åldrande. Henrik har också gjort reportageresor till alla de platser på jorden som vetenskapligt bekräftats som blå zoner, alltså platser där chansen är störst i världen att bli över 100 år gammal med hälsan i behåll. Mer info om Henrik hittar ni på hans hemsida www.henrikennart.se

 • Siiri Soveri

  Yoga Teacher

  Siiri Soveri är en av Yoga Alliance Professionals certifierad Yogalärare och finlandssvensk yogini, bosatt i Stockholm. Siiri undervisar främst lekfull, styrkebyggande och dynamisk Vinyasa, men även lugnare och mjukare flöden samt yin yoga. Siiris yogaklasser är ofta flödande, varierande och stärks av härlig musik. Passen innehåller gärna armbalanser och inversioner och kan alltid modifieras utifrån nivå och behov. Hon väver in yogafilosofin, samtidigt som hon skapar ett utrymme där du både kan utmana dig själv, eller backa utifrån ditt unika behov. Siiris mål är att skapa en lekfull, nyfiken och dedikerad klass för så väl nybörjare som erfarna yogisar. Ett utrymme där du får möjligheten att landa i dig själv och/eller helt enkelt röra dig till musik, bara för att det är kul. Du bestämmer vad du känner att du behöver i stunden. https://www.yogasiiri.com/

 • Gabriella Picano

  Träningscoach

  Gabriella är personlig tränare och gruppträningsinstruktör, baserad i Stockholm. Hon leder klasser inom styrketräning, rörlighet, dans mm. I hennes klasser har hon ofta fokus på rörelse, att kroppen ska stärkas på det sätt som vi vill kunna använda den i vardagen. Hon kombinerar ofta styrka och rörlighet för att skapa flöde och närvaro i kroppen. Gabriella är mån om att hennes deltagare ska hitta lekfullheten i träningen, att det kan vara utmanande utan att vara dödsallvarligt. Träning handlar om att utforska kroppens potential genom att utmana och anpassa, så att träningen är tillgänglig för alla.

 • Annika Berger

  Yogalärare & Hälsopedagog 

  Annika är yogalärare, ayurvedisk terapeut, idrotts- och hälsopedagog. Idag arbetar hon främst med personliga yogamöten, att coacha människor på deras livsresor och att utbilda yogalärare. Med en bakgrund som biolog och pedagog och den långa erfarenheten av att arbeta i yoga- och hälsobranschen och inte minst i möten med livets utmaningar har hon förvärvat stor kunskap om människor och mänskligt beteende. ’Jag brinner för att leta upp människors inre drivkrafter, skapa inspiration som består och motivation till värdefulla förändringar. Det vi ger det kommer tillbaka. Och jag tror på att vi är gjorda för att röra på oss, att tänka kreativt och att på olika sätt utmana kropp och sinne. Jag tror på att den fysiska kroppen kan hjälpa sinnet i balans och jag tror på att våra tankar kan hjälpa oss att nå höjder vi annars inte nått. Jag tror helt enkelt på människor och på en gränslös och lekfull kärlek till livet.’ Mer info om Annika hittar ni på hennes hemsida www.byannika.se

 • Madeleine Vall

  Träningscoach

  Madeleine Vall är f.d. professionell fighter med VM-medaljer i thaiboxning och titlar som svensk-, nordisk- och europamästare i ryggsäcken. Utöver fighting tränar hon gymnastik, löpning, funktionell styrka och gillar extra mycket (förutom att slåss) att träna utomhus och bli smutsig under naglarna. Hon är PT, löpcoach, kostrådgivare, håller seminarium, föreläsningar, kurser i självförsvar och jobbar med personskydd. Madde var med i Elitstyrkans Hemligheter på TV4 under vintern 2021 och hade en roll som amazonkrigare i Hollywoodfilmen Wonder Woman. Hon har även skrivit boken Stark på Insidan om mental tuffhetsträning.