Jobba hos oss

Färdledare för Go Active

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med personer som kan jobba som färdledare för oss. Vi har höga krav och eftersträvar att ha branschens bästa färdledare. Vi söker löpande efter erfarna färdledare med personlighet och har sitt yrke som sin passion.
Observera att för 2022 är alla platser tillsatta.

Du är alltid välkommen att skicka in ditt CV till oss på info@goactivetravel.se med en kort presentation av dig själv (märk mailet Färdledare). Vi svarar sedan på din mail och är du intressant ser vi gärna att du kan träffa oss på kontoret, även om vi inte kan erbjuda något just nu. Vi har inte möjlighet att svara på ansökningar över telefon.

Vilka krav ställer vi?

Att vara färdledare för Go Active innebär att du på egen hand ska kunna leda en grupp vandrings- eller cykelresenärer och ta hand om gruppen under deras vecka på destinationen. Go Actives ansikte utåt är du. Med kunskap om resmålet och känsla för service bidrar du med ditt positiva sätt till att gruppen får en så bra upplevelse som möjligt. Det är viktigt att vara påläst, men också kunna handla självständigt i oväntade situationer. Säkerhet är också mycket viktigt för oss och våra färdledare är alla utbildade i första hjälpen.

Du skall en hög social kompetens, mycket viktigt.
Erfarenhet från att leda vandringar/cykelturer/grupper eller stor privat erfarenhet av vandring/cykling och servicenäringen
God allmänbildning (vara påläst på resmålet)
Flytande svenska, tala god engelska, gärna italienska och/eller spanska

Meriterande

Natur- & friluftsutbildning
Guideutbildning
Första hjälpen-utbildning
Erfarenhet av våra destinationer
Goda referenser som färdledare

Det våra färdledare har gemensamt är att omtanken och intresset för människor samt sin passion för vandring eller cykling.

Go Actives övergripande mål 

”Vi vill dela med oss av alla fantastiska platser vi upplevt och att våra resenärers högt ställda förväntningar uppfylls”