Träningsresa till Mallorca med Go Active Travel

Träning, hike och yoga i Palma Spanien Träningsweekend med träning, hike & yoga

Upplev Mallorcas praktfulla natur och Palmas pulserande stadsliv under en långweekend med träning, personlig utveckling och återhämtning i fokus. På den här resan tränar, yogar och vandrar vi tillsammans med vår coach Magnus Hagström som dessutom erbjuder korta personliga walk and talksamtal för att sätta individuella hälsomål. Det här är den perfekta resan för dig som söker en aktiv, givande och avkopplande långweekend i vackra Palma och som gör att du kommer hem med ny energi, endorfiner och med tydliga hälsomål! Dagarna börjar med yoga och följs av antingen funktionell träning eller vandring där vi får tillfälle att upptäcka mer av Palmas vackra omgivning.

Träning, hike och yoga i Palmas bästa

 • Tid att uppleva Palma
 • Träna och yoga med Magnus
 • Varierat träningsupplägg
 • Personlig utveckling
 • Vacker och rogivande vandring
 • Weekend för dig som vill ha en kortare resa

Avgångar

29 sep – 3 okt

Stockholm Arlanda

Stockholm Arlanda - Palma de Mallorca 29 september 15:40 - 19:20
Palma de Mallorca - Stockholm Arlanda 3 oktober 11:55 - 15:40
13 990 SEK 5+ platser kvar Boka resa

Egen transport

12 490 SEK 5+ platser kvar Boka resa

Samtliga flygtider är lokala. Reservation för tidtabellsändringar.

Transfer i restid från flygplats till hotellet ca 15 min.

Vid önskemål om avresa från annan flygplats, kontakta oss för individuella flyglösningar. Oftast innebär det ett flygtillägg. Flyget måste ankomma i god tid innan huvudgruppen landar och hemresan måste ske efter huvudgruppens avgång, för att man ska kunna åka med vår busstransfer. 

Vill ni ta er till resmålet på egen hand kan vi i de flesta fall erbjuda ett flygavdrag. Kontakta oss för exakt information för just det avresedatum ni önskar. 

Ingår i resan

 • Flyg t/r Stockholm/Arlanda - Palma 
 • Flygskatter
 • Transfer t/r flygplatsen i Palma
 • Boende i 4 nätter, del i dubbelrum inkl. frukost
 • Välkomstdrink
 • Två middagar
 • En vandring inklusive lunchmatsäck
 • Alla träningspass enligt program
 • Klimatinvestering

Tillkommer

 • Enkelrumstillägg:  3200 kr
 • 2 middagar och 2 luncher 

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa! Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd. Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av resan. Yogan anpassas efter gruppen men för vandringen krävs en hyfsad grundfysik.

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen!

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, yogan, träningen och vandringen är anpassade så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning, det finns inte tvättmöjligheter på hotellet. Du behöver även skor lämpade för träning och tillräckligt stabila för vandring. Eftersom det finns en pool på hotellet och vi har nära till havet bör du givetvis ta med badkläder. För vandringar så är det bra att ha med sig en liten ryggsäck som rymmer en vattenflaska och badkläder, vandringsstavar är frivilligt.

Boende

 • Hotel Feliz

  Vi bor mitt i Palmas ”Brooklyn” där ligger 4-stjärniga Hotell Feliz en välbevarad hemlighet bland de svenska hotellen. Bara en kortare promenad in i det välbekanta Santa Catalina - vimlet och endast några minuter från hamnen och strandpromenaden. 

  Hotellet är en helhetsupplevelse, från den välbekanta skandinaviska frukosten, till det nordisk-mallorkinska köket och den typiskt svenska omtänksamheten för gästen. Hotellet har en härlig solterrass där man kan koppla av i en solstol eller ta ett dopp i poolen.

Program

På denna härliga weekend i Palma kommer du få prova en massa rolig och givande träning tillsammans med Magnus. Avkopplande och energigivande yoga. Vi kommer även vandra så att vi får se mer av Mallorcas vackra omgivningar. Roligt och varierande helt enkelt där inget pass är det andra likt. För att resan ska kännas hållbar ur ett hälsoperspektiv kommer Magnus att ge en föreläsning där personlig utveckling och realistiska mål sätts. Mellan träningspassen finns det tid för avkoppling, shopping i stan eller njuta på stranden. 

Magnus Hagström

Magnus har jobbat med träning i 25 år, och driver sedan 10 år eget företag med allt från personlig träning, medicinsk träning, gruppträning, företagsfriskvård, coachning, terapisamtal och par/relationssamtal samt föreläsningar. Han leder flera olika typer av träningsformer, allt från Crossfit och Soma Move till yoga och meditation, för alla nivåer. Mer info på www.runyourhealth.se och hans instagramkonto @runyourhealth.se

Preliminärt dagsprogram

Dag 1

- Ankomst Palma flygplats
- Transfer till hotellet
- Ankomst och check in på hotellet
- Gemensam middag på hotell Feliz

Dag 2

- Yoga (inne eller ute beroende på väder) 
- Frukost
-Träning
- Egentid för lunch, strandhäng, shopping mm. 
- Föreläsning med Magnus
- Träning
- Fri kväll och middag i Palma.

Dag 3

-  Yoga
-  Frukost
- Buss till Deia där dagens vandring startar (ca. 12 km), stopp för fika och medhavd lättare matsäck på vägen. tid för individuella samtal med Magnus under vandringen. 
- Lunch och eller fika på egen bekostnad i Port de Soller
- Fri tid för t ex. sol, bad, shopping och avkoppling
- Buss tillbaka till hotellet
- Fri kväll och middag

Dag 4

- Yoga
- Frukost
- Träning
- Egentid för lunch, strandhäng, shopping mm. 
- Tid för individuella samtal
- Träning och avslutande meditation
- Gemensam middag på hotellet

Dag 5

-  Yoga
-  Frukost och utcheckning
-  Transfer till flygplatsen
-  Flyget avgår från Palma flygplats

*Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Coacher

 • Magnus Hagström

  Magnus har jobbat med träning i 25 år, och driver sedan 10 år eget företag med allt från personlig träning, medicinsk träning, gruppträning, företagsfriskvård, coachning, terapisamtal och par/relationssamtal, föreläsningar. Dessutom är han en del av Axelssons PT Educations lärarteam. Att skriva har varit en del av jobbet, både tidningsartiklar och två böcker har det blivit. Han leder flera olika typer av träningsformer, allt från Crossfit och Soma Move till yoga och meditation, för alla nivåer. Idag jobbar han till största delen med hälsa, både fysisk och psykisk. Efter många års erfarenhet som tränare och idrottare vet han hur viktigt det är med balansen i livet för att utvecklingen både fysiskt och mentalt ska komma. Mer info på www.runyourhealth.se och hans instagramkonto @runyourhealth.se

Väderkalender

Så säger våra resenärer

 • Magnus är en fantastisk coach både när det gäller fysisk träning och mental coachning. Han är jättebra på att skapa aktiviteter och pass där alla kan delta oavsett kapacitet och detta tillsammans med hans vänliga och positiva attityd gör att det skapades en fin och inkluderande atmosfär i vår grupp. Detta var verkligen en fantastisk resa på alla sätt!

  Resenär Training Week Mallorca maj -22

Relaterade resor

 • Spanien Mallorca

  Upptäck ett Mallorca du inte visste fanns under en oförglömlig vandring! Några vandringar tar oss upp bland de högsta topparna och andra leder oss genom mandelträd, olivlundar och charmiga byar. Det fyrstjärniga Gran Hotel Sollér är idealiskt beläget i den mysiga byn Sollér, perfekt för de fina vandringar vi gör under dessa dagar. 

  5 dagar från 14 950 SEK
 • Italien Vandra och yoga på magiska Amalfikusten

  Amalfikusten bjuder på storslagna vyer, dramatisk natur och härliga vandringsleder. En magisk plats för energigivande yoga och meditation och perfekt att utgå ifrån för att uppleva den magiskt vackra kusten med spektakulära vandringar. Vi börjar med yoga och avslutar dagarna med middag på lokala agriturismos.

  5 dagar från 15 450 SEK
 • Grekland Yoga och träning på vackra Rhodos

  En härlig uppladdning inför den svenska vintern! På den här resan tränar vi tillsammans med våra inspirerande coacher Annika och Liv. Det här är den perfekta resan för dig som söker en aktiv men ändå avkopplande semester i vackra omgivningar!

  8 dagar från 16 490 SEK