Yogaretreat med surf på Bali | Go Active Travel

Bali Indonesien Yogaretreat Bali

Investera i dig själv med vår yogaresa till Bali, som preliminärt går av stapeln 2023. Den här yogaresan, som leds av Anna Hultman och Charlotte Fredriksson, passar dig som vill fördjupa dina kunskaper och insikter inom yoga och njuta av det bästa som Bali har att erbjuda i form av upplevelser, surf, återhämtning, sol och värme. Precis när du som bäst behöver fylla på med D-vitamin och energi inför vintern.

Under den här resan kombinerar vi yoga med surf och coola beach clubs, risfält, tempel och utflykter. Vi börjar i den lilla, men pulserande surfbyn Canggu. Efter fem nätter i ett avslappnat surfparadis beger vi oss till Ubud för att avsluta resan med två nätter i Balis yogamecka. Det här en reseupplevelse och en yogalärarutbildning "light" du inte får missa i en underbar miljö!

Balis bästa

 • Färgstarka Bali
 • Yoga i inspirerande miljö
 • D-vitaminkick i vintermörkret
 • Prova på surf i världsklass

Kommande resa

Anmäl intresse så meddelar vi när resan är bokningsbar.

Denna resa planeras till 2023.

Samtliga flygtider är lokala. Reservation för tidtabellsändringar.

Transfer i restid från flygplats till första hotellet ca 1 timme, på hemresan ca 1,5 timme från andra hotellet tillbaka till flygplatsen.

Vid önskemål om avresa från annan flygplats, kontakta oss för individuella flyglösningar. Oftast innebär det ett flygtillägg. Flyget måste ankomma i god tid innan huvudgruppen landar och hemresan måste ske efter huvudgruppens avgång, för att man ska kunna åka med vår busstransfer. 

Vill ni ta er till resmålet på egen hand kan vi i de flesta fall erbjuda ett flygavdrag. Kontakta oss för exakt information för just det avresedatum ni önskar. 

Ingår i resan

 • Flyg t/r Stockholm - Denpasar med en mellanlandning i Dubai båda vägarna
 • Flygskatter
 • Transfer t/r flygplatsen i Denpasar
  (Gäller för dem som kommer med gruppflyget)
 • Boende del i dubbelrum i 4 nätter på the Chillhouse och 2 nätter på Alaya resort.
 • Halvpension, frukost och middag exkl. dryck
  Dricksvatten och Afternoon tea (i Ubud)
 • Alla yogaklasser, föreläsning & workshop med Anna Hultman och Charlotte Fredriksson enligt program
 • 1 surflektion i grupp
 • Yoga på the Chillhouse med lokala lärare
 • 110% CO2-kompensation, det innebär att hela din resa är klimatkompenserad, inkl. alla transporter, boende & mat. 

Övrigt

Viktigt! 

 • Kontrollera att ditt pass är giltigt i 6 månader efter hemkomstdatum

Tillval:

Enkelrumstillägg 6 nätter:

 • Standard 2 500 sek
 • De Luxe 3 100 sek

Tillkommer: 

 • Luncher och dryck annat än vatten till maten
 • Utflykter, Potato Head Beach Club och middag på stan
 • Yogaklasser på Yoga Barn
 • Spa och massagebehandlingar

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla kan följa med på denna resa. Yogan är uppbyggd som en yogalärarutbildning och passar den som är ny och vill få en bred insikt inom yoga, samt den som yogat en del eller gått en yogalärarutbildning och vill fördjupa sin practice. En del klasser kan komma delas upp för att möta olika nivåer. Resans upplägg lämpar sig även till dig som vill testa något nytt så som surfen. Du väljer själv vad du vill delta i under resans gång. 

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en yogaresa själv är ett härligt sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen!

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, yogan och surfen är anpassad så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig många klädombyten för yoga. Ett par gymnastikskor lämpade för eventuella utflykter. Sommarkläder, solskydd och ombyte till kvällen. Yogamattor finns att låna men ta med din egen om du vill. Det finns tvättmöjligheter på hotellet. 

Boende

 • Chill House

  Vi börjar resan på bohemiska och nyrenoverade ChillHouse i Canggu som ligger 3 kilometer från stranden och är ett tropiskt retreat med individuellt inredda rum med sköna sängar och AC.
  Flera av rummen erbjuder dusch och toalett under bar himmel! The ChillHouse är inte ett helt konventionellt hotell, men vi älskar det. Lyxen här ligger i den genuint vänliga personalen, den goda vegetariska maten och avslappnade atmosfären. Här finns två pooler, yogashala och spabehandlingar för både kropp och själ. 

   

   

   

  Canggu är ett avslappnat surfers paradise som stoltserar med sin härliga strand, sina många yogastudios, sitt stora utbud av fantastiska restauranger och trendiga caféer. 
  På The ChillHouse har man tagit ett helhetsgrepp när det gäller hållbar mathantering. Menyn erbjuder endast lokala veganska och vegetariska råvaror efter säsong. Maten som serveras är ekologisk och rester komposteras eller återanvänds som djurfoder. Här lär vi oss äta det som både är bäst för våra kroppar och naturen.

   

 • Alaya Resort

  Alaya Resort är ett sofistikerat och exotiskt boutiquehotell precis bredvid The Yoga Barn. Här har vi en fristad från gatornas brus i centrala Ubud. 

   

   

   

  Hotellet har mycket trevliga rum, pool, spa, gym och självklart en privat yogashala. Även här möts vi av vänlig och proffsig personal som gärna hjälper dig att hitta dina favoriter i Ubud med omnejd.

   

Preliminärt program

I Canggu kommer vi, förutom att utöva daglig yoga, meditation och ha filosofiklasser, surfa med våra lokala, välutbildade surflärare, äta lunch, sola och bada på en av Balis mest populära Beach Clubs Potatoe Head. Vi hinner även med att upptäcka den pulserande staden. Vi lever som många här och äter nästan bara vegetariskt.

Efter våra dagar i Canggu beger vi oss med buss upp till Ubud som ligger inåt landet på Bali. Förutom att vara ett mecka för yogautövare och inspelningsplats för filmen Eat, Pray and Love med Julia Roberts, är Ubud känt för sin vackra grönska, sina ståtliga tempel och sitt stora kulturutbud. Hit vallfärdar fortfarande filmfans från hela världen varje år.

Vi fortsätter vår dagliga yoga på hotellet, men utforskar även yogan på The Yoga Barn. Vi ser till att även hinna uppleva det lilla caféet i vacker miljö som serverar holistisk hälsomat med raw, veganska och Ayurvediska alternativ. Deras juicebar har allt man kan önska sig i form av färskpressade juicer, kokosdrycker, snacks och nyttiga “popsicles”. De som vill kan följa med på en spännande utflykt eller stanna kvar och njuta vid hotellpoolen.

 

Ungefärligt program

Dag 1 –Ankomst till Canggu/Bali. Yin yang kvällsyoga och meditation. Gemensam middag.


Dag 2 – Morning vinyasa flow, frukost. Workshop 1: Chakra och asanas. Lunch och fri eftermiddag. Yin yang kvällsyoga och meditation. Gemensam middag.


Dag 3  - Morning vinyasa flow eller surf med coach. Frukost. Workshop 2: Jivamukti yoga och filosofi. Lunch och fri eftermiddag. Yin yang kvällsyoga och meditation. Gemensam middag i stan till självkostnadspris.


Dag 4 – Morning vinyasa flow, frukost. Workshop 3: pranayama. Lunch på beachcluben Potato head (frivilligt och till självkostnadspris). Yin yang kvällsyoga och meditation. Gemensam middag.


Dag 5 – Morning vinyasa flow, frukost. Utcheckning och Avresa till UBUD. Lunch och fri em (upplev Ubud, Monkey Forest, Yoga Barn). Föreläsning: Antiinflammatorisk livsstil. Yin yang kvällsyoga och meditation. Gemensam middag.


Dag 6  - Morning vinyasa flow, frukost. Workshop 4: handstand. Lunch och fri em (upplev Ubud, Monkey Forest, Yoga Barn) – Yin yang kvällsyoga och meditation. Gemensam middag.


Dag 7 – Morning vinyasa flow, frukost. Workshop: Avslutning och sammanfattning, yoga. Utcheckning. Lunch och fri em/kväll innan avfärd.

Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella ändringar.

 

Coach

 • Anna Hultman

  Anna Hultman har verkat som yogalärare i över 15 år. Redan 2003 gick hon sin första yogalärarutbildning i Miami, USA, där hon då bodde. Efter följde ett stort antal utbildningar och kurser, och sedan dess har hon delat yogan över hela världen. Hon har även utbildat hundratals yogalärare och är idag en ”teacher’s teacher” och mentor för ett stort antal lärare, både i Sverige och utomlands. Annas klasser har en särskild förmåga att beröra och hon manar till både reflektion och eftertänksamhet, glädje och skratt samtidigt som hon uppmuntrar till att även titta på de mer djupa livsfrågorna. Idag bor Anna i Hong Kong och undervisar främst internationellt. Mer info om Anna hittar ni på hennes facebooksida @annahultmanyoga

 • Charlotte Fredriksson

  Kostrådgivare och yogalärare

  Charlotte Fredriksson är kostrådgivare och yogalärare sedan flera år tillbaka och läser nu vidare mot 500hRYT på Yogayamas Advanced Training. Hennes klasser är dynamiska med inslag av flow, stillhet, djup, eftertänksamhet och intensitet som passar alla nivåer och män som kvinnor. Charlotte fokuserar även mycket på avslappning, självkänsla och kroppsmedvetenhet under klassen. Som hälsoföreläsare och kostrådgivare inspirerar Charlotte till hållbar hälsa på alla plan med mycket fokus på den antiinflammatoriska kosten, tarmfloran men också motion, stress och återhämtning. Mer info om Charlotte hittar du på www.charlottef.se

Väderkalender

Relaterade resor

 • Spanien Mallorca

  Upplev Mallorcas praktfulla natur och Palmas pulserande stadsliv under en lång-weekend med varierande träning och återhämtning. Vi yogar, tränar och vandrar med vår coach och f.d Mallorcabo Shirin Djavidi. Hon hälsar att det blir allt från trappträning till Urban training och strandfys.

  Kommande resa
 • NepalSingelresa Nepal

  Himalayamassivet och rosaskimrande rhododendronskogar i kontrast till den blå himlen möter oss då vi under fjorton resdagar upptäcker Nepal. Resan går både till en av Himalayas vackraste vandringsleder, Annapurna Panorama, samt till Nagarkots gröna landskap.

  Kommande resa
 • Sverige Körunda

  Härlig yogahelg där du får fylla på med ny energi! Följ med Go Active Travel  till natursköna Körunda i Nynäshamn! Vi kombinerar lugn och dynamisk yoga, meditation, föreläsningar och workshops med bastubad och god mat. 

  Kommande resa