Träningsresa till Mallorca med Go Active Travel

Training Week Mallorca Spanien Träningsresa till favoriten Mallorca

Nu är en av våra mest populära träningsresor tillbaka men med en liten twist! Följ med oss till fantastiska Mallorca med våra inspirerande coacher Magnus Hagström och Niina Eriksson. De står för ett stort utbud av roliga, tuffa och svettiga träningspass som bland annat innehåller yoga, soma move, afro, utmanande cirkelpass, varierande styrka och löpning. Under veckan kommer du få jobba med både kroppens och hjärnans muskler. Magnus och Niina jobbar lika mycket med hjärnan och beteenden som de jobbar med kroppen och träning. Under veckan kommer det vara föreläsningar och workshops kring de mentala hälsan och du kommer få flera övningar att göra under veckan. Under resan gör vi även en härlig vandring mellan Deia och Port Soller och dessutom blir det olivoljeprovning hos en lokal olivoljeproducent. Mellan träningspassen kommer det givetvis finnas utrymme för sol, avkoppling och god mat. Vi kan dessutom garantera att du kommer återvända hem med ny energi, lärdomar, en härlig träningsvärk och minnen för livet.

Training Week Mallorcas bästa

 • Våra inspirerande coacher
 • Mallorcas härliga natur
 • Bekvämt hotell vid havet
 • Träning som passar alla

Kommande resa

Anmäl intresse så meddelar vi när resan är bokningsbar.

Samtliga flygtider är lokala. Reservation för tidtabellsändringar.

Transfer i restid från flygplats till hotellet ca 45 min.

Vid önskemål om avresa från annan flygplats, kontakta oss för individuella flyglösningar. Oftast innebär det ett flygtillägg. Flyget måste ankomma i god tid innan huvudgruppen landar och hemresan måste ske efter huvudgruppens avgång, för att man ska kunna åka med vår busstransfer. 

Vill ni ta er till resmålet på egen hand kan vi i de flesta fall erbjuda ett flygavdrag. Kontakta oss för exakt information för just det avresedatum ni önskar. 

Ingår i resan

 • Flyg t/r Stockholm/Arlanda - Palma
 • Flygskatter
 • Transfer t/r flygplatsen i Palma
 • Boende 6 nätter, del i dubbelrum
 • Helpension: frukost, lunch och middag exkl. dryck
 • All träning och yoga enligt programmet (2-4 klasser/dag)
 • Vandring
 • Olivoljeprovning
 • Föreläsning och workshops med Magnus och Niina
 • Klimatinvestering

Övrigt

 • Enkelrumstillägg 1 600 kronor
 • Eventuell dricks samt dryck till maten tillkommer

 

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?

Alla är välkomna att delta på denna resa. Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd. Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av veckan. Det finns en stor mängd träningspass att välja mellan så det finns något som passar alla.

Kan jag åka ensam?

Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?

Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen är anpassad så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?

Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning då vi kommer träna flera pass om dagen. Det finns tyvärr inga tvättmöjligheter på hotellet. Du behöver även ta med skor lämpade för träning. Eftersom det finns en pool på hotellet och vi har nära till havet bör du givetvis ta med både badkläder och badhandduk. Vi rekommenderar även att du har med dig din egen vattenflaska.

Boende

 • Hotel Marques

  Vi bor i den mysiga byn Colonia San Jordi. Denna vackra turistort som numera är ett mecka för semestrande mallorkiner var från början en gammal fiskeby. I Colonia San Jordi finns Mallorcas allra vackraste strand, Es Trenc, som ligger på promenadavstånd från vårt hotell.

  Vi bor vid havet på fyrstjärniga Hotel Marques och mellan träningspassen kan du koppla av vid hotellpoolen, njuta av solen på stranden eller ta en simtur i havet.

Program

Training week Mallorca är en träningsresa som passar för alla! Upplägget för veckan bjuder på en mångfald av roliga, tuffa och härlig svettiga träningspass och avkopplande yoga tillsammans med våra duktiga och erfarna coacher Magnus Hagström och Niina Eriksson. Mellan varven passar vi givetvis på att njuta av egen avkoppling, de vackra stränderna och god mat.

Löpning

De allra flesta kan ägna sig åt löpning. Allt du behöver är träningskläder, ett par löparskor och en sträcka att springa. Ett perfekt sätt att börja dagen för den som vill.

Träningspass

Magnus och Niina jobbar med allt från personlig träning, gruppträning, yoga, företagsfriskvård och coachning. När de arbetar väger de alltid in alla de delar som kropp, huvud och själ. Träningen är varierande, utvecklande och rolig. De älskar att se människor utvecklas. 

Yoga

Under veckan erbjuds avslappnade yoga och meditation. Aktiviteterna anpassas till övrigt träningsprogram.

Vandring på Mallorca

Vi tar oss även ut på en vacker vandring mellan Deia och Puerto de Sóller. Vandringen är en upplevelse och ett sätt att återhämta oss mellan passen. Vi stannar på vägen och tar bilder.

Olivoljeprovning

Vi besöker Mallorcas mest välkända olivoljeproducent som även levererar olja till Nobelfesten. Under besöket får lära oss mer om hur oljan produceras och får även provsmaka olika sorter. Provning av olivolja görs likadant som en vinprovning.

Preliminärt program med reservation för ändringar.

Söndag 14 maj

- 17.10 Flyg från Stockholm

- 20.50 Ankomst Palma Airport

- 21:30 Transfer till hotellet

- 22:30 Incheckning och litet snack/dryck på hotellet

Måndag 15 maj

- 07:30 löpning / powerwalk

- 08:00 Yoga (inne eller ute beroende på väder)

- 08:30 Frukost

- 10.00 Välkomstmöte

- 10:30 Löpskola med intervaller

- 13:00 Lunch

- 16:00 Yoga

- 18:00 Föreläsning - Meditation

- 19:30 Gemensam middag

Tisdag 16 maj

- 07:30 Löpning / powerwalk

- 08:00 Yoga

- 08:30 Frukost

- 09.30 Busstransfer till olivoljefarm, föreläsning, provsmakning mm. Liten matsäck medföljer.

- Busstransfer till Palma för egentid, lunch, shopping mm. 

- 18.30 Busstransfer till hotellet. 

- 19:30 Gemensam middag på hotellet 

Onsdag 17 maj

- 07:30 Löpning / powerwalk

- 08:00 Yoga 

- 08:30 Frukost

- 10:30 Soma move

- 13:00 Lunch

- 16:00 Afro

- 18:00 Föreläsning - Meditation

- 19:30 Gemensam middag

Torsdag 18 maj

- 08:00 Breakfast

- 09.00 Transfer till Deia

- 10.30 Vandring Deia – Puerto de Sóller (ca 4-5 timmars vandring) lättare picknick medföljer samt stopp för fika i Son Mico och Sóller. I Puerto de Sóller finns tid för ett dopp innan bussen kör oss hem.

- 16.00 Transfer till baka till hotellet

- 18.00 Yin-yoga

- 19:30 Gemensam middag

Fredag 19 maj

- 07:30 Löpning / powerwalk

- 08:00 Yoga 

- 08:30 Frukost

- 10:30 Crosstraining

- 13:00 Lunch

- 16:00 Afrodans

- 18:00 Föreläsning - Meditation

- 19:30 Gemensam avslutningsmiddag

Lördag 20 maj

- 07:30 Löpning / powerwalk

- 08:00 Yoga

- 08:30 Frukost

- 11:00 Soma move

- 12:30 Lunch

- 16:30 Transfer till flygplatsen

- 19:55 Flyg hem

Coacher

 • Magnus Hagström

  Magnus har jobbat med träning i 25 år, och driver sedan 10 år eget företag med allt från personlig träning, medicinsk träning, gruppträning, företagsfriskvård, coachning, terapisamtal och par/relationssamtal, föreläsningar. Dessutom är han en del av Axelssons PT Educations lärarteam. Att skriva har varit en del av jobbet, både tidningsartiklar och två böcker har det blivit. Han leder flera olika typer av träningsformer, allt från Crossfit och Soma Move till yoga och meditation, för alla nivåer. Idag jobbar han till största delen med hälsa, både fysisk och psykisk. Efter många års erfarenhet som tränare och idrottare vet han hur viktigt det är med balansen i livet för att utvecklingen både fysiskt och mentalt ska komma. Mer info på www.runyourhealth.se och hans instagramkonto @runyourhealth.se

 • Niina Eriksson

  Träningscoach och yogalärare

  Niina är licensierad inom gruppträning, personlig tränare och yogainstruktör. Hon har arbetat både som koordinator och personlig tränare och idag driver hon eget företag. Hon har utvecklat och utbildat egna träningsformer, bland annat qigong i vatten. Niina håller i yoga, stretchklasser, afro, stavgång samt funktionell träning. Hennes träningsmotto är att göra träningen till en del av ditt liv och göra rörelsen till ditt livselixir.

Väderkalender

Så säger våra resenärer

 • Fantastiskt upplägg och bra variation! Jag har fått tillbaka min lust för träning, mår bättre och känner mig stärkt efter denna vecka. Träning och aktiviteter har för mig varit lagom utmanande och jag har känt att jag klarar mer än jag trodde. Har varit på många träningsresor, den här var klart den bästa. Härlig plats, vacker natur och ett härligt gäng att träna med.

  Helen Wetterstrand / Norrtälje
 • Mycket bra kombination mellan aktiva och lugna pass. Fint med två dagar då vi gjorde något annat. En bonus att Magnus även hade spännande samtal om livet, relationer etc. Det gav oss möjlighet att reflektera och dela upplevelser.

  Maria Schildt Nordlöv / Saltsjöbaden
 • Magnus är en fantastisk coach både när det gäller fysisk träning och mental coachning. Han är jättebra på att skapa aktiviteter och pass där alla kan delta oavsett kapacitet och detta tillsammans med hans vänliga och positiva attityd gör att det skapades en fin och inkluderande atmosfär i vår grupp. Detta var verkligen en fantastisk resa på alla sätt!

  Resenär Training Week Mallorca maj -22

Relaterade resor

 • Spanien Mallorca

  Upptäck ett Mallorca du inte visste fanns under en oförglömlig vandring! Några vandringar tar oss upp bland de högsta topparna och andra leder oss genom mandelträd, olivlundar och charmiga byar. Det fyrstjärniga Gran Hotel Sollér är idealiskt beläget i den mysiga byn Sollér, perfekt för de fina vandringar vi gör under dessa dagar. 

  5 dagar från 14 950 SEK
 • Italien Wellness för kropp och själ i Toscana

  Följ med till härliga Riva del Sole på ett unikt och inspirerande Wellness-retreat för kropp och själ tillsammans med våra erfarna och härliga coacher Gabriella Picano och Siiri Soveri. Det här är den ultimata må-bra resan för dig som behöver en nystart och som vill må bra inifrån och ut. 

  Kommande resa
 • Grekland Yoga och träning på vackra Rhodos

  En härlig uppladdning inför den svenska vintern! På den här resan tränar vi tillsammans med våra inspirerande coacher Annika och Liv. Det här är den perfekta resan för dig som söker en aktiv men ändå avkopplande semester i vackra omgivningar!

  8 dagar från 16 490 SEK