Träningsresa till Mallorca med Go Active Travel

Mallorca Spanien Lillelördag på träningshelg i Palma

Upplev Palmas pulserande stadsliv, magnifika strandpromenad och vackra stadskärna under en långweekend med träning, yoga, gemenskap och återhämtning i fokus. På den här resan blandar vi "business med pleasure" när vi varvar träning med cava, yoga, hälospepp och shopping.

Våra härliga profiler Anitha och Ann joinar oss denna annorlunda och roliga helg i Palma. Vi umgås, pratar, peppar och inspirerar varandra genom samtal och utmanande träning. 

Vår träningscoach Magnus Hagström som ansvarar för all träning och yoga är mycket erfaren och har en enorm kunskap när det gäller gruppträning anpassad för individen. Han hittar alltid på roliga utmaningar och erbjuder en stor variation som passar alla och som ger dig mersmak att fortsätta med din träning på hemmaplan.

Det här är den perfekta resan för dig som söker en aktiv, givande och avkopplande långweekend i vackra Palma och som vill resa iväg för att komma hem med grym energi, mer endorfiner, nya vänner och med tydliga hälsomål!

Dagarna börjar med yoga, promenad och frukost och följs av funktionell träning, därefter finns tid för sol, bad och shopping i Palma. Det blir även tid för motiverande hälsoföreläsning, pepptalk och samtal med Anitha och Ann. 

Mallorcas bästa

 • Tid att uppleva Palma
 • Träna och yoga med Magnus
 • Varierat träningsupplägg
 • Personliga möten med Ann och Anitha
 • Tid för sol och bad
 • Weekend för dig som vill ha en kortare resa

Avgångar

20 – 23 maj 2023

Stockholm Arlanda

Stockholm Arlanda - Palma de Mallorca 20 maj 06:00 - 09.40
Palma de Mallorca - Stockholm Arlanda 23 maj 12:30 - 16.10
14 490 SEK 5+ platser kvar Boka resa

Egen transport

12 990 SEK 5+ platser kvar Boka resa

Samtliga flygtider är lokala. Reservation för tidtabellsändringar.

Transfer i restid från flygplats till hotellet ca 15 min.

Vid önskemål om avresa från annan flygplats, kontakta oss för individuella flyglösningar. Oftast innebär det ett flygtillägg. Flyget måste ankomma i god tid innan huvudgruppen landar och hemresan måste ske efter huvudgruppens avgång, för att man ska kunna åka med vår busstransfer. 

Vill ni ta er till resmålet på egen hand kan vi i de flesta fall erbjuda ett flygavdrag. Kontakta oss för exakt information för just det avresedatum ni önskar. 

Ingår i resan

 • Flyg Stockholm/Arlanda - Palma t/r
 • Flygskatter
 • Transfer flygplatsen i Palma t/r 
 • Boende i 3 nätter, del i dubbelrum inkl. frukost
 • Lunch på ankomstdagen
 • Välkomstcava
 • Två middagar (exkl dryck)
 • Alla träningspass, yoga och föreläsning enligt program
 • 110% CO2-kompensation, det innebär att hela din resa är klimatkompenserad, inkl. alla transporter, boende & mat. 

Tillkommer:

 • Enkelrumstillägg:  2 600 kr
 • 1 middag och 2 luncher 

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa! Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd. Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av resan. Yogan anpassas alltid efter gruppen.

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen!

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, yogan och träningen är anpassade så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning och yoga, det finns inte tvättmöjligheter på hotellet. Du behöver även skor lämpade för träning och en yogamatta. Eftersom det finns en pool på hotellet och vi har nära till havet bör du givetvis ta med badkläder. Ombyte till kvällen. 

Boende

 • Hotel Feliz

  Vi bor mitt i Palmas ”Brooklyn” där ligger 4-stjärniga Hotell Feliz en välbevarad hemlighet bland de svenska hotellen. Bara en kortare promenad in i det välbekanta Santa Catalina - vimlet och endast några minuter från hamnen och strandpromenaden. 

  Hotellet är en helhetsupplevelse, från den välbekanta skandinaviska frukosten, till det nordisk-mallorkinska köket och den typiskt svenska omtänksamheten för gästen. Hotellet har en härlig solterrass där man kan koppla av i en solstol eller ta ett dopp i poolen.

Program

På denna härliga weekend i Palma kommer du få prova massor av rolig och givande träning samt tillsammans med Magnus. Träningen kombineras med avkopplande och energigivande yoga. Vi kommer även promenera så att vi får se mer av Palmas vackra omgivningar. Roligt och varierande helt enkelt där inget pass är det andra likt. För att resan ska kännas hållbar ur ett hälsoperspektiv kommer Magnus att ge en föreläsning där realistiska hälsomål står i fokus. Mellan träningspassen finns det tid för avkoppling, shopping i stan eller njuta på stranden. 

Magnus Hagström

Magnus har jobbat med träning i 25 år, och driver sedan 10 år eget företag med allt från personlig träning, medicinsk träning, gruppträning, företagsfriskvård, coachning, terapisamtal och par/relationssamtal samt föreläsningar. Han leder flera olika typer av träningsformer, allt från Crossfit och Soma Move till yoga och meditation, för alla nivåer. Mer info på www.runyourhealth.se och hans instagramkonto @runyourhealth.se

Preliminärt dagsprogram

Dag 1
- Ankomst Palma flygplats
- Transfer till hotellet
- Ankomst och check in på hotellet
- Gemensam lunch på hotellet och sen en stund fri tid 
- Träning
- Yoga/meditation
- Välkomstdrink
- Gemensam middag på hotell Feliz

Dag 2
- Morgonpromenad och yoga (inne eller ute beroende på väder)
- Frukost
-Träning
- Egentid för lunch, strandhäng, shopping mm. 
- Motiverande hälsoföreläsning med Magnus
- Träning
- Fri kväll och middag i Palma.

Dag 3
- Morgonpromenad och yoga
- Frukost
- Träning
- Egentid för lunch, strandhäng, shopping mm. 
- Träning
- Gemensam avslutning med Anitha och Ann
- Gemensam middag på hotellet

Dag 4
- Morgonpromenad och yoga
- Frukost
-  Utcheckning
-  Transfer till flygplatsen
-  Flyget avgår från Palma flygplats

*Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Coacher

 • Magnus Hagström

  Magnus har jobbat med träning i 25 år, och driver sedan 10 år eget företag med allt från personlig träning, medicinsk träning, gruppträning, företagsfriskvård, coachning, terapisamtal och par/relationssamtal, föreläsningar. Dessutom är han en del av Axelssons PT Educations lärarteam. Att skriva har varit en del av jobbet, både tidningsartiklar och två böcker har det blivit. Han leder flera olika typer av träningsformer, allt från Crossfit och Soma Move till yoga och meditation, för alla nivåer. Idag jobbar han till största delen med hälsa, både fysisk och psykisk. Efter många års erfarenhet som tränare och idrottare vet han hur viktigt det är med balansen i livet för att utvecklingen både fysiskt och mentalt ska komma. Mer info på www.runyourhealth.se och hans instagramkonto @runyourhealth.se

 • Anitha Clemence

  Lillelördag Poddcast

  Anitha Clemence är tvåbarnsmamman med en lång karriär i TV-branschen och är en välkänd profil i media. Anitha driver sitt eget porslinsmärke, är skaparen av humorserien Mammor på TV3 och driver den framgångsrika podden “Lillelördag”

 • Ann Söderlund

  Lillelördag Poddcast

  Ann Söderlund är fembarnsmamman som har många strängar på sin lyra. Hon är journalist, författare och ses flitigt i TV-rutan som programledare och gäst. Hon driver tillsammans med Anitha Clemence podden “lillelördag” där de diskuterar dagsaktuella händelser och rykten på stan.

Väderkalender

Relaterade resor

 • Spanien Mallorca

  Upptäck ett Mallorca du inte visste fanns under en oförglömlig vandring! Några vandringar tar oss upp bland de högsta topparna och andra leder oss genom mandelträd, olivlundar och charmiga byar. Boende i historiska byn Soller, som är ett populärt besöksmål.

  Kommande resa
 • Spanien Mallorca

  Välkomna att följa med oss till fantastiska Mallorca med våra inspirerande coacher Magnus Hagström och Niina Eriksson. De står för ett stort utbud av roliga, tuffa och svettiga träningspass och under veckan kommer du få jobba med både kroppens och hjärnans muskler. 

  7 dagar från 14 990 SEK
 • Kroatien Dalmatien

  Weekendvandra i Dalmatiens vackra kustlandskap! Under resan varvar vi trevliga vandringar med att njuta av bekvämt boende och vackra vyer. Hotel Osejava har fyra stjärnor och har ett perfekt läge vid strandpromenaden i den mysiga orten Makarska.

  Kommande resa