Vårboost Costa Brava, träningsweekend med Go Active Travel

Vårboost Costa Brava Spanien Vårboost på Costa Brava

Ladda om inför sommaren på denna härliga träningsresa som erbjuder rolig och funktionell träning! Vi varvar stabiliserande styrke- och rörlighetspass med pulshöjande crossfit i sköna omgivningar på Costa Brava. För att på bästa sätt uppleva den vackra kusten har vi även lagt in en vandring i programmet. Fyll på och kom hem med ny energi och kroppen full av endorfiner. Vi tränar tillsammans med våra inspirerande och erfarna coacher Helena och Emilia. Det här är den perfekta resan för dig som söker en aktiv men ändå avkopplande semester!

Costa Brava, det vackra kustområdet som sträcker sig mellan Barcelona och Pyrenéerna, erbjuder charmiga fiskelägen, historiska badorter med mysiga restauranger och kaféer, gömda vikar och lugna stränder. I maj, början på den spanska sommaren, möts vi av färgstarka blommor och lummig grönska allt i kombination med turkosblått hav.

Vi bor på ett fyrstjärnigt hotell vid strandpromenaden i genuina Palamós, beläget i hjärtat av Costa Bravas dramatiska kustremsa.

Tre av middagarna äter vi på hotellets stiliga restaurang där typiska katalanska rätter står i fokus. En av kvällarna äter vi på stan och gör som lokalbefolkningen, tar en typisk tapasrunda med mumsiga pinchos och raciones.

Höjdpunkter på träningsresan

 • Havsutsikten från Hotel Trias
 • Varierad funktionell träning
 • Boost för kropp & knopp
 • Tid för återhämtning
 • Vandring längs havet
 • Träningsinspiration med nya vänner

Avgångar

11 – 15 maj

Stockholm Arlanda

Stockholm Arlanda - Barcelona 11 maj 06:40 - 10:15
Barcelona - Stockholm Arlanda 15 maj 19:20 - 22:55
12 950 SEK 5+ platser kvar Boka resa

Samtliga flygtider är lokala. Reservation för tidtabellsändringar.

Transfer i restid från Barcelona till hotellet ca 2 timmar exklusive rast.

Vid önskemål om avresa från annan flygplats, kontakta oss för individuella flyglösningar. Vill ni ta er till resmålet på egen hand kan vi i de flesta fall erbjuda ett flygavdrag. Kontakta oss för exakt information för just det avresedatum ni önskar. 

Ingår i resan

 • Flyg Arlanda – Barcelona tur och retur
 • Transfer flygplats – hotell tur och retur
 • Del i dubbelrum fyra nätter på fyrstjärnigt hotell
 • Frukostbuffé alla dagar
 • Tre flerrättersmiddagar exklusive dryck
 • En lunch exklusive dryck
 • Tillgång till utomhuspool
 • All träning enligt program
 • En halvdags vandring
 • Svensk färdledning
 • Flygskatter
 • Klimatinvestering

Övrigt

 • Enkelrumstillägg (dubbelrum för eget bruk): 950 kronor
 • Eventuell dricks tillkommer

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?

Alla är välkomna att delta på denna resa. Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus och i crossfitbox. Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av resan. 

Kan jag åka ensam?

Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?

Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen är anpassad så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?

Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning då vi kommer träna flera pass om dagen. Det finns tyvärr inga tvättmöjligheter på hotellet. Du behöver även ta med skor lämpade för träning och vandring. Eftersom vi har pool och nära till havet bör du givetvis ta med badkläder. Vi rekommenderar även att du har med dig din egen vattenflaska och en liten ryggsäck till vandringen.

Boende

 • Hotel Trias i Palamós

  Hotel Trias är välkänt tack vare sitt toppenläge precis vid strandpromenaden i det trevliga och genuina samhället Palamós. Hotellet har en lång historia och under 1950-talet blev Trias mycket populärt bland Barcelonas elit och internationella stjärnor. Det sägs att Truman Capote skrev delar av Med kallt blod under sin vistelse på hotellet.

  Idag är hela hotellet renoverat i mycket fin stil som närmast kan beskrivas som Medelhavsminimalism. Gästerna uppskattar de stora balkongerna med utsikt över hamnen och Medelhavet. Restaurangen serverar klassiker från det katalanska köket, där både fisk- och kötträtter står i fokus. En utomhuspool finns men föredrar man att båda i havet är det bara att gå 30 meter över strandpromenaden.

Preliminärt dagsprogram

Dag 1: 

10:15 Vi landar på Barcelonas flygplats, transfer till hotellet 
Incheckning och lunch på egen hand
17:00 Kickstart Costa Brava vårboost
20:00 Gemensam middag

Dag 2:

07:30 Morgonjogg/PW
08:30 Frukost
10:00 Body 360´ (MMA-yta)
12:00 Lunch 
13:00 Strandhäng och egentid
17:00 Stark inifrån och ut
20:00 Gemensam middag

Dag 3:
08:00 Frukost
09:00 Halvdagsvandring
14:30 Tillbaka på hotellet (ca-tid)
17:00 Kärlek till core, axlar, höfter &lår
20:00 Tapas på stan (ingår ej) 

Dag 4:

07:30 Yoga
08:30 Frukost
10:00 Crossfitbox cirkelfys (Box)
12:00 Lunch
14:00 Crossfitbox Disco-pass (Box)
17:00 AfterWORKOUT drink tillsammans
20:00 Gemensam middag

Dag 5: 

07:30 Rörlighet och mobilitet
08:30 Frukost
10:00 Final på beachen
13:00 Strandhäng/egentid 
15:00 Transfer mot flygplatsen
19:20 Flyget till Stockholm avgår

*Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Coacher

 • Helena Öberg

  Gruppträningsinstruktör

  Helena Öberg är född och uppvuxen i Umeå där hon spelat fotboll och innebandy under flera år. Ett brinnande intresse för lagspel ledde henne till att 2017 bli gruppträningsinstruktör. Sedan dess har hon arbetat på SATS med spinning, cirkelträning, HIIT, Abs/Core, strong mama med mera.


  Sedan 2019 driver hon även sitt egna företag, Coach H, med bland annat Bootcamps, familjeträning, boxning, 1-1 och duoträning. Helenas mål är att sprida rörelseglädje och leverera rolig samt utmanande träning. Hon står för peppande och energifyllda träningspass där hon pushar dig till nästa nivå. Hennes motto är att inte komplicera din träning. Den bästa träningen är den som blir av och det finns något för alla oavsett träningsbakgrund.


  Att åka på en träningsresa är en fantastisk investering i sig själv och en rejäl träningsboost att ta med sig hem menar Helena. För att inte tala om alla nya träningskompisar och all inspiration man får på köpet. Tillsammans är vi lite starkare!
 • Emilia Bernhoff

  Gruppträningsinstruktör

  Emilia är född och uppvuxen i Skåne. Hon är hästtjej sedan barnsben och hittade passionen för gruppträning senare i livet. Att träna tillsammans ger henne enormt mycket energi, pepp och glädje och målet är alltid att du efter ett pass ska känna glädje, motivation och utmaning utifrån dina förutsättningar.


  På Sats har hon bland annat jobbat som gruppträningsinstruktör inom  Bodypump, Bodycombat, Bodybalance, Tabata, cirkel och core. Hon är även utbildad hälsoutvecklare, personlig tränare, massör och kostrådgivare.

  Idag driver hon sitt egna företag, Bernhoffs hälsa, och brinner för att hjälpa människor till en bra hälsa och mycket träningsglädje. Vi har bara en kropp och det gäller att vi tar väl hand om den.

Väderkalender