Träningsresa till Rhodos med Go Active Travel

Rhodos Training Camp Grekland Sabina Dufberg Training Camp

Avsluta hösten med en riktig peppresa till vackra Rhodos och låt dig inspireras, motiveras och fyllas på av endorfiner inför vintern. Sabina Dufberg, vår proffsiga coach, leder resan och kommer med sin långa erfarenhet ge dig precis det du behöver i form av träning, kunskap och bra rutiner. 

Upplev Rhodos solsäkra klimat och härliga stränder under denna höstresa fylld med varierad och fartfylld träning! Vi varvar konditions- och styrkepass med rolig cirkelträning. På den här resan blir det varierad träning i olika miljöer på stranden, i vattnet, på gräsmattan, längs med strandpromenaden… Vi tränar funktionell träning mestadels med kroppen som motstånd. Du kommer att utmanas från topp till tå då vi tränar oss starka inifrån och ut. 

Det här är den perfekta resan för dig som söker en kul och utvecklande träningsresa men ändå avkopplande semester och uppladdning inför vintern!

Resans höjdpunkter

 • Boende vid stranden
 • Sabinas proffsiga coachning
 • SPA på hotellet
 • Träning i vackra miljöer
 • Tid för återhämtning
 • Sköna bad i pool och hav

Avgångar

19 – 26 okt

Stockholm Arlanda

Stockholm Arlanda - Rhodos 19 oktober 12:50 - 17.40
Rhodos - Stockholm Arlanda 26 oktober 18:25 - 21.25
18 550 SEK 5+ platser kvar Boka resa

Egen transport

16 950 SEK 5+ platser kvar Boka resa

Önskar ni flyga från annan flygplats eller boka resan utan flyg? Läs mer här.

Ingår i resan

 • Flyg Stockholm Arlanda - Rhodos t/r 
 • Flygskatter
 • Transfer t/r flygplatsen-hotellet
 • Boende 7 nätter, del i dubbelrum med terass/balkong
 • Frukost alla dagar, en lunch och tre middagar
 • Alla träningspass enligt program
 • Klimatinvestering 

Övrigt

 • Enkelrumstillägg: 2 900 kr
 • Ev dricks till hotellet/restaurangerna tillkommer
 • Transfer i restid från Rhodos flygplats till hotellet ca 30 min

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa! Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd. 

Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av resan. Du väljer själv vad och hur mycket du vill träna.

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa ensam är ett härligt sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen!

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, alla träningsaktiviteter är anpassade så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning, det finns inte tvättmöjligheter på hotellet. Du behöver även skor lämpade för träning och promenader. Eftersom det finns en pool på hotellet och vi har nära till havet bör du givetvis ta med både badkläder och badhandduk. Ombyte till kvällens middagar. En mer utförlig packlista kommer närmare avresa. 

Boende

 • Atrium Platinum

  Bara fem kilometer från den UNESCO-listade stadskärnan i Rhodos stad, ligger denna kompletta och högklassiga resort på Rhodos västkust. Här saknas inget och man kan njuta av hotellets pooler och den fina stranden som ligger bara ett par minuter bort till fots.

  Hotellet har flera pooler och en komplett spa-avdelning med bland annat bastu, bubbelpool och ångbastu hjälper till med återhämtning efter en aktiv dag. Behandlingar kan bokas mot tillägg.

  Det stora poolområdet sträcker sig runt i de välskötta trädgårdarna, och inbjuder till sköna bad och avkoppling. Här finns gott om solstolar och plats för att njuta av lediga stunder.

  Det finns ett bra utbud av flera olika restauranger som serverar vällagade rätter, allt från traditionellt grekiskt till asiatisk fusion.

  Efter träningspassen kan man njuta av en god drink i någon av hotellets barer, där det några kvällar i veckan bjuds på underhållning. Rummen på Atrium Platinum är rymliga och vackert inredda, med balkong eller terrass mot antingen havet eller naturen runt omkring.

  På anläggningen finns även tennis- och squashbanor samt ett fint gym.. Cyklar finns att hyra om man vill ta en tur i omgivningarna.

Program

På denna resa till solsäkra Rhodos kommer du få prova en massa rolig och givande träning tillsammans Sabina. Det blir varierande träningspass med både rörlighet, styrka och kondition. Fokus är hållbar träning och långsiktighet. Roligt och varierande helt enkelt, där inget pass är det andra likt. 

Mellan träningspassen finns det tid för avkoppling, utflykter eller att bara njuta vid poolen eller på stranden.

Preliminärt dagsprogram

Här följer ett preliminärt program för veckan. 

Om träningen 
Upplev den ultimata träningen på vår träningsresa! Tillsammans med Sabina Dufberg kommer du att utforska en rad varierade träningsmiljöer som stränder, parker, gräsmattor och till och med vattnet. På stranden kan du njuta av dynamiska och högintensiva träningspass med sanden mellan tårna och i parken bjuds du på vacker och inspirerande miljö under de funktionella styrkepassen. Träningen på gräsmattan ger dig möjlighet att sträcka ut och utmana dig själv med olika styrke- och konditionspass med kroppsvikten som motstånd, och vattenträning ger en skonsam men utmanande och lekfull träning för hela kroppen.
Oavsett vilken miljö vi tränar i kommer Sabina att guida dig genom varje övning med sin expertis och passion och all träning anpassas efter just dina förutsättningar och din nivå. Grunden ligger i funktionell och resultatinriktad träning och Sabina har lång erfarenhet av att anpassa träning för dig som har en skada eller nybörjare till mycket vältränad. Gör dig redo att utforska nya träningsutmaningar och skapa minnen för livet på vår träningsresa med Sabina Dufberg!
Om föreläsningen
Förbered dig på att bli inspirerad och lära dig hemligheterna bakom framgångsrik träning och hållbara resultat på Sabina Dufbergs föreläsningar! Hon tar dig med på en resa genom vetenskapen och konsten att nå dina träningsmål, från att förstå hur kroppen svarar på olika träningsmetoder till att skapa en hållbar kosthållning och en njutningsfull livsstil som kompletterar din fysiska prestation.
Genom hennes kraftfulla och engagerande föreläsningar kommer du att få insikter och verktyg som inte bara transformerar din träning utan även ditt förhållande till kost och hälsa. Lär dig de praktiska stegen för att uppnå önskade resultat i din träning och få den kunskap du behöver för att upprätthålla en balanserad och näringsrik kost för långsiktiga framgångar utan att ge avkall på livets goda. Sabina Dufbergs föreläsningar är inte bara informativa, de är också inspirerande och kommer att motivera dig att ta dina tränings- och hälsomål till nya höjder!

En av dagarna mitt i veckan tar vi ledigt efter frukosten för att på egen hand utforska ön, sola, bada, gå på massage eller vad man känner för att göra. 

Dag 1
Välkommen till Rhodos
19.00 Välkomstmöte och drink
19.30 Välkomstmiddag

Dag 2
07.30 Frukost
09.00 Teknikträning
09.30 Träning
12.30 Gemensam lunch
17.00 Träning
18.00 Föreläsning - Hur får du hållbara resultat i din träning.
Dag 3
07.30 Power Walk med Jeanette
08.30 Frukost
09.30 Frukostseminarium - Kosten till att nå sina mål.
10.30 Träning
17.30 Träning
Dag 4
07.30 Träning Cardiointervaller
08.15 Frukost
10.00 Träning
18.00 Träning
20.00 Gemensam middag
Dag 5
07.00 Mindful Move
07.45 Frukost
”Ledig dag”
Dag 6
07.30 Frukost
10.00 Träning
11.00 Träning
17.30 Träning
Dag 7

07.30 Träning Cardiointervaller
08.15 Frukost 
10.00 Träning
20.00 Avslutningsmiddag 

Dag 8 
08.00 Power Walk med Jeanette 
08.45 Frukost 
11.00  Utcheckning 
15.45 (ca) Avfärd mot flygplatsen 

Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Coacher

 • Sabina Dufberg

  Träningsinstruktör, PT, Mentalcoach, Idrottspsykolog och Kostrådgivare

  Sabina Dufberg har en lång erfarenhet och utbildning inom ledarskap, träning, kost, idrottspsykologi och mindfulness. Hon har byggt upp och drivit ett flertal träningsanläggningar, författat flera böcker, är känd som Biggest loser-tränare  från flera säsonger, är en flitigt anlitad föreläsare och har sina egna event. Sabina har haft över 30 träningsresor som alla handlar om personlig kontakt och träning för bästa resultat utefter dina egna förutsättningar.


  www.sabinadufberg.com

 • Jeanette Sundkvist

  Färdledare

  Möt Jeanette Sundkvist, din pålitliga sidekick och en oumbärlig del av Sabina Dufberg Training Camp. Med en passion för att guida och inspirera andra på sin hälsoresa, leder Jeanette energigivande Power Walks som tar dig genom vackra landskap medan du får njuta av frisk luft och härlig natur. Utöver att vara din guide på Power Walks, är Jeanette också din reseguide och ansvarar för din trygghet under hela vistelsen. Hon är utbildad inom första hjälpen, hjärt- och lungräddning samt är rustad för att alltid vara behjälplig.  Med lång erfarenhet av att stötta på träningsevent och träningsresor tillsammans med Sabina Dufberg, kan du lita på att Jeanette är expert på att skapa en trygg, inspirerande och oförglömlig tid för dig på din träningsresa. 

Väderkalender

Relaterade resor

 • Spanien Palma Training Weekend

  Upplev Mallorcas vackra natur och Palmas pulserande stadsliv under en weekend med varierande träning och återhämtning. Vi yogar, tränar och vandrar med vår coach Magnus Hagström. En fullmatad resa med kul och varierad träning, avslappnade yoga till personlig coaching. 

  5 dagar från 13 500 SEK
 • Spanien Sabina Dufberg Training Camp

  Välkomna på en härlig och energigivande vårboostresa till Costa Brava med vår grymma coach Sabina Dufberg. Det blir en kul och utmanande mix av styrka, kondition och rörlighetsträning. Vi bor ett stenkast från stranden och omges av vacker natur. Vårt hotell ligger på strandpromenaden i charmiga Palamós.

  5 dagar från 13 900 SEK
 • Italien Toscana Wellness Retreat

  Följ med till härliga Riva del Sole på ett unikt och inspirerande Wellness-retreat för kropp och själ tillsammans med våra erfarna och härliga coacher Gabriella Picano och Siiri Soveri. Det här är den ultimata må-bra resan för dig som behöver en nystart och som vill må bra inifrån och ut. 

  6 dagar från 16 990 SEK