Träningsresa till Rhodos med Go Active Travel

Rhodos Grekland Träningsresa på vackra Rhodos

Upplev Rhodos solsäkra klimat och härliga stränder under en kortvecka fylld av fartfylld träning! Vi varvar olika träningsformer under ledning av våra duktiga coacher, i sköna omgivningar. Kom hem med ny energi och kroppen full av endorfiner!  Det här är den perfekta resan för dig som söker en aktiv men ändå avkopplande semester!

Resans höjdpunkter

 • Boende vid stranden
 • All-inclusive på hotellet
 • Mycket tid för återhämtning
 • Sköna bad i pool och hav

Kommande resa

Anmäl intresse så meddelar vi när resan är bokningsbar.

Samtliga flygtider är lokala. Reservation för tidtabellsändringar.

Transfer i restid från flygplats till hotellet ca 25 min.

Vid önskemål om avresa från annan flygplats, kontakta oss för individuella flyglösningar. Oftast innebär det ett flygtillägg. Flyget måste ankomma i god tid innan huvudgruppen landar och hemresan måste ske efter huvudgruppens avgång, för att man ska kunna åka med vår busstransfer. 

Vill ni ta er till resmålet på egen hand kan vi i de flesta fall erbjuda ett flygavdrag. Kontakta oss för exakt information för just det avresedatum ni önskar. 

Ingår i resan

 • Flyg t/r Stockholm/Arlanda - Rhodos
 • Flygskatter
 • Transfer t/r flygplatsen-hotellet
 • Boende i 4 nätter, del i dubbelrum superior med havsutsikt
 • All inclusive, dvs alla måltider inkl. dryck
 • Alla träningspass enligt program
 • Klimatinvestering

Övrigt

 • Enkelrumstillägg:  kr
 • Ev dricks till hotellet/restaurangerna tillkommer

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa! Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd. 

Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av resan. Du väljer själv vad och hur mycket du vill träna.

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa ensam är ett härligt sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen!

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, alla träningsaktiviteter är anpassade så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning, det finns inte tvättmöjligheter på hotellet. Du behöver även skor lämpade för träning. Eftersom det finns en pool på hotellet och vi har nära till havet bör du givetvis ta med både badkläder och badhandduk. Ombyte till kvällens middagar. En mer utförlig packlista kommer närmare avresa. 

Boende

 • Eden Roc Resort

  (Enligt grekisk klassificering femstjärnigt)

  På Eden Roc Resort  bor vi bekvämt med bra läge precis intill havet. Hotellet ligger på Rhodos östra kust, mellan Rhodos stad och Kalithea. Hotellet har flera pooler, privat strand och spa. För våra träningspass finns gräsytor utomhus, eller lokaler inne om vädret kräver. Våra middagar äter vi i någon av restaurangerna, antingen buffé eller à la carte. Då vi har all inclusive ingår alla måltider och drycker (lokala).

  Rummen är ljusa och trivsamma, alla med balkong mot omgivningarna eller mot havet. Man kan även välja att uppgradera sig (mot tillägg) till en rymlig bungalow, där man även har en sittdel med soffa.
  In till Rhodos stad med sin historiska gamla stadsdel är det ca 4 km.

Program

På denna resa till solsäkra Rhodos kommer du få prova en massa rolig och givande träning tillsammans med våra duktiga coacher. Roligt och varierande helt enkelt, där inget pass är det andra likt. 

Mellan träningspassen finns det tid för avkoppling, shopping i Rhodos Stad, vandra eller att bara njuta vid poolen eller på stranden.

Väderkalender

Relaterade resor

 • Spanien Vårboost Costa Brava

  Weekendresa med en härlig mix av olika träningsformer, bl a crossfit, funktionell träning och konditionspass. Vi upplever även den vackra kusten med en vandring längs havet. Vårt hotell ligger precis på strandpromenaden i charmiga Palamos.

  5 dagar från 12 950 SEK
 • Spanien Mallorca

  Välkomna att följa med oss till fantastiska Mallorca med våra inspirerande coacher Magnus Hagström och Niina Eriksson. De står för ett stort utbud av roliga, tuffa och svettiga träningspass och under veckan kommer du få jobba med både kroppens och hjärnans muskler. 

  7 dagar från 14 990 SEK
 • Grekland Rhodos

  En härlig uppladdning inför den svenska vintern! På den här resan tränar vi tillsammans med våra inspirerande coacher Annika och Liv. Det här är den perfekta resan för dig som söker en aktiv men ändå avkopplande semester i vackra omgivningar!

  8 dagar från 16 490 SEK