Träningsresa till Rhodos med Go Active Travel

Rhodos Grekland Höstboost på vackra Rhodos

Upplev Rhodos solsäkra klimat och härliga stränder under en höstresa fylld med boostande och fartfylld träning! Vi varvar pulshöjande konditionspass och yoga med tuffare crossfit-pass i sköna omgivningar. Ladda om och kom hem med ny energi och kroppen full av endorfiner! På den här resan tränar vi tillsammans med våra inspirerande coacher Helena och Sara. Det här är den perfekta resan för dig som söker en aktiv men ändå avkopplande semester och uppladdning inför vintern!

Resans höjdpunkter

 • Boende vid stranden
 • Funktionell och varierad träning
 • Träning på Crossfitbox
 • All-inclusive på hotellet
 • Yoga i soluppgången
 • Boost för kropp & knopp
 • Mycket tid för återhämtning
 • Sköna bad i pool och hav

Kommande resa

Anmäl intresse så meddelar vi när resan är bokningsbar.

Samtliga flygtider är lokala. Reservation för tidtabellsändringar.

Transfer i restid från flygplats till hotellet ca 25 min.

Vid önskemål om avresa från annan flygplats, kontakta oss för individuella flyglösningar. Oftast innebär det ett flygtillägg. Flyget måste ankomma i god tid innan huvudgruppen landar och hemresan måste ske efter huvudgruppens avgång, för att man ska kunna åka med vår busstransfer. 

Vill ni ta er till resmålet på egen hand kan vi i de flesta fall erbjuda ett flygavdrag. Kontakta oss för exakt information för just det avresedatum ni önskar. 

Ingår i resan

 • Flyg t/r Stockholm/Arlanda - Rhodos
 • Flygskatter
 • Transfer t/r flygplatsen-hotellet
 • Boende i 4 nätter, del i dubbelrum superior med havsutsikt
 • All inclusive, dvs alla måltider inkl. dryck
 • Alla träningspass enligt program
 • 110% CO2-kompensation, det innebär att hela din resa är klimatkompenserad, inkl. alla transporter, boende & mat. 

Övrigt

 • Enkelrumstillägg: 1 600 kr
 • Ev dricks till hotellet/restaurangerna tillkommer

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa! Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd. Vi kommer även träna i en crossfitbox, där vi kan anpassa nivåerna efter deltagarna.

Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av resan. Du väljer själv vad och hur mycket du vill träna.

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa ensam är ett härligt sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen!

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, alla träningsaktiviteter är anpassade så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning, det finns inte tvättmöjligheter på hotellet. Du behöver även skor lämpade för träning. Eftersom det finns en pool på hotellet och vi har nära till havet bör du givetvis ta med både badkläder och badhandduk. Ombyte till kvällens middagar. En mer utförlig packlista kommer närmare avresa. 

Boende

 • Eden Roc Resort

  (Enligt grekiska klassificering femstjärnigt)

  På Eden Roc Resort  bor vi bekvämt med bra läge precis intill havet. Hotellet ligger på Rhodos östra kust, mellan Rhodos stad och Kalithea. Hotellet har flera pooler, privat strand och spa. För våra träningspass finns gräsytor utomhus, eller lokaler inne om vädret kräver. Våra middagar äter vi i någon av restaurangerna, antingen buffé eller à la carte. Då vi har all inclusive ingår alla måltider och drycker (lokala).

  Rummen är ljusa och trivsamma, alla med balkong mot omgivningarna eller mot havet. Man kan även välja att uppgradera sig (mot tillägg) till en rymlig bungalow, där man även har en sittdel med soffa.
  In till Rhodos stad med sin historiska gamla stadsdel är det ca 4 km.

Program

På denna resa till solsäkra Rhodos kommer du få prova en massa rolig och givande träning tillsammans med Helena och Sara. Det blir varierade träningspass med allt från crossfit till yoga. Roligt och varierande helt enkelt, där inget pass är det andra likt. 

Mellan träningspassen finns det tid för avkoppling, shopping i Rhodos Stad, vandra eller att bara njuta vid poolen eller på stranden.

Preliminärt dagsprogram

Lördag 8 oktober: 

Kl. 17.40 - Gruppen landar på Rhodos flygplats, transfer till hotellet. 

På hotellet välkomnas ni av våra coacher och efter incheckning ses vi på en gemensam middag i en av hotellets restauranger.

Helena och Sara berättar mer om vistelsen, programmet och träningen.

Söndag 9 oktober:

07.30 - Morgonjogg/powerwalk 
08.30 - Frukost
10.00 - Kicksstart Rhodos
12.00 - Lunch
13.00 - Tid för strandhäng, vandring eller utflykt
16.00 - Let's open the box 
18.30 - Gemensam middag

 

Måndag 10 oktober:

07.30 - Yoga/mobility
08.30 - Frukost
10.00 - Monday motivation @ the BOX 
12.00 - Lunch
13.00 - Fri tid för strandhäng, vandring eller utflykt
16.00 - Stronger than yesterday 
18.30 - Gemensam middag

Tisdag 11 oktober:

07.30 - Morgonjogg/powerwalk 
08.30 - Frukost
10.00 - No pain no gain @ the BOX
12.00 - Lunch
13.00 - Tid för strandhäng, vandring eller utflykt
16.00 - Animal flow
18.30 - Gemensam middag

Onsdag 12 oktober: 

07.30 - Poweryoga
08.30 - Frukost
10.00 - Departure Workout
12.00 - Utcheckning och transfer till flygplats
15.15 - Flyg avgår från Rhodos

*Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella ändringar.

 

Coacher

 • Helena Öberg

  Helena Öberg är född och uppvuxen i Umeå där hon spelat fotboll och innebandy under flera år. Ett brinnande intresse för lagspel och team gjorde att hon 2017 utbildade sig till gruppträningsinstruktör och har sedan dess arbetat på SATS med spinning, cirkelträning, HIIT, Abs/Core, strong mama etc. Sedan 2019 driver hon sitt egna träningsföretag Coach H med bl a Bootcamps, familjeträning, boxning, 1-1 samt duoträning mm. Helenas mål är att sprida rörelseglädje och leverera rolig samt utmanande träning. Hon står för peppande och energifyllda träningspass där hon pushar dig till nästa nivå. Hennes motto är att du inte ska komplicera din träning. Den bästa träningen är den som blir av och det finns något för alla oavsett träningsbakgrund. Att åka på en träningsresa är en fantastisk investering i sig själv och en rejäl träningsboost att ta med sig hem menar Helena. För att inte tala om alla nya träningskompisar och all inspiration man får med i paketet! Tillsammans är vi lite starkare!
 • Sara Nordin

  Sara kommer från Norrland, närmare bestämt Örnsköldsvik. Hon startade sin träningsresa när hon flyttade till Stockholm 2016. Där utbildade hon sig först till fys- och yogainstruktör, avancerade snart till  att bli licenserad personlig tränare med störst fokus på gymnastik, core, funktionell styrketräning och rörlighet. 
  Sara intresserar sig för kroppen i stort, av olika rörelsemönster och hur man bygger upp en stabil och funktionell kropp för varje enskild individ med olika förutsättningar - därför har hon även tagit certifiering i sportmassage och triggerpoint för att komplettera till träningen. Träningsglädje står alltid i första rummet och hon ser fram emot att dela den med alla deltagare på träningsresan till Rhodos. 
Väderkalender

Relaterade resor

 • Spanien Mallorca

  Välkomna att följa med oss till fantastiska Mallorca med våra inspirerande coacher Magnus Hagström och Niina Eriksson. De står för ett stort utbud av roliga, tuffa och svettiga träningspass och under veckan kommer du få jobba med både kroppens och hjärnans muskler. 

  7 dagar från 14 990 SEK
 • Spanien Marbella

  Häng med Madeleine Vall till den legendariska träningsanläggningen Mike's Gym i Marbella. Vi lovar  en fullspäckad träningsresa med tuff och allsidig träning, gemenskap, utmaningar, sol och bad på en av de bästa träningsanläggningarna i världen!

  Kommande resa
 • Italien Sluta stressa - Börja leva

  Välkommen till vackra Toscana i Italien på en kurs där Du under fyra dagar får tillgång till det just Du behöver för att en gång för alla släppa hinder och istället leva det liv du vill. Peppe Ekmark och Charlotte Fredriksson vet av egen erfarenhet och med grundläggande kunskap att det går att göra just de förändringar som krävs för att bli mer balanserad och lycklig. 

  5 dagar från 19 490 SEK