Tränings- och yogahelg Sverige | Go Active Travel

Körunda Sverige Tränings- och yogahelg på Körunda

Empowerment through breath and movement.

En perfekt komponerad weekend för dig som vill komma bort men inte åka så långt. Du slipper flygresan men kommer ändå långt bort från vardagens alla måsten. Detta bara 30 minuter från Stockholm på natursköna Körunda hotell i Nynäshamn. En energigivande och avkopplande helg som leds av Gabriella Picano och Naofal Ouazzani.

Tillsammans har de satt ihop ett tränings- och yogaprogram där du både maxar din styrka, rörlighet och kondition och återhämtar, varvar ner och landar i dig själv. En fullspäckad helg med träning, yoga, föreläsningar, bastubad och god mat. Varmt välkommen att följa med!

Körundas bästa

 • Bästa kombon av träning och yoga
 • Natursköna Körunda
 • Föreläsningar och vedeldad bastu
 • God mat och trevligt sällskap

Avgångar

21 januari 2022

/ 3 dagar

Egen transport

5 290 SEK 10+ platser kvar Boka resa

Ingår i resan

 • Boende 2 nätter del i dubbelrum 
 • Helpension; frukost, lunch & middag exkl. dryck
 • Eftermiddagsfika fredag och lördag.
 • Varierande träning och yoga, föreläsningar och dans.
 • 110% CO2-kompensation, det innebär att hela din resa är klimatkompenserad, inkl. boende & mat. 

Övrigt

 • Enkelrumstillägg (dubbelrum för eget bruk): 800 kr

 

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa. Under resan kommer du få prova på olika typer av yoga och träning som passar alla nivåer. 

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en resa ensam är ett fantastiskt sätt att lära känna nya människor som delar lika intressen, samt att få välförtjänt egentid.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, alla aktiviteter är anpassade så att alla kan vara med utifrån sina förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning utomhus och inomhus och yoga (inomhus), samt yogamatta (finns även att låna). Bra skor för träning och ev. löpning, samt badkläder och middagskläder. 

 

 

Boende

 • Körunda Hotell

  Körunda ligger vackert beläget i en naturskön miljö, omgivet av sjö och skog endast 30 min från centrala Stockholm och några minuter från Nynäshamn. Det ligger mitt i naturen, omgivet av långa vandring- och löprundor som man gärna börjar dagen med. Nere vid sjön finns en stor brygga som passar perfekt för utomhusträning.

  Rummen är komfortabla i en naturnära skandinavisk stil med enkla men varma färger som skapar balans och harmoni. Naturens tysthet ger dig den ro som du behöver när du vaggas till sömns efter en givande dag.

   

  Frukosten avnjuts i matsalen eller på verandan med sjöutsikt. Självklart med färskpressad juice, frukt, nybakat bröd och ägg av olika slag. Det serveras även en gedigen lunchbuffé och en trerätters middag med inslag av vegetarisk och ekologiskt.

  Bara en våning ner från lobbyn ligger relaxavdelningen med jacuzzi / bubbelpool, ångbastu, isdusch och lounge. Nere vid sjön finns en fantastisk bastuflotte och möjlighet till ett dopp. 

Program

Dag 1: Fredag

- Kl. 14.00 - (från) Incheckning

- Kl. 15.00 - Välkomstfika

- Kl. 16.00 – Funktionell styrka/3D-träning med Gabriella.

- Kl. 17.00 - Restorative och Yin Yoga Naofal

- Kl. 18.00 - Spa och ångbastu, fri tid

- Kl. 19.30 - Gemensam middag

Dag 2:

- Kl. 07.30 - Morning vinyasa yoga med Naofal

 - Kl 08.45 - Frukost

- Kl. 10.30 – Soma Move med Gabriella 

- Kl. 12.30 - Gemensam lunch

- Kl. 13.30 - Föreläsning x 2

- "Yogans fördelar och de åtta grenarna”, med Naofal

- "Motivation till träning", med Gabriella

- Kl. 15.00 – HiiT med Gabriella

- Kl. 16.30 - Yin yoga med Naofal

- Kl. 17.30 - Bastuflotte, spa och fri tid

- Kl. 19.00 - Gemensam middag

Dag 3:

- Kl. 07.30 - Morning vinyasa yoga med Naofal

 - Kl 08.45 - Frukost

- Kl. 10.30 – Funktionell styrka/3D-träning med Gabriella

- kl. 12.00 - Gemensam avslutning med Gabriella och Naofal

- Kl. 13.30 - Gemensam lunch och sedan hemfärd.

Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Yoga med Naofal Ouazzani

Naofal är yogalärare i Stockholm och uppskattad för sin varma personlighet och inspirerande yoga. Han har som ambition att skapa insikter och glädje såväl på som utanför yogamattan.

Med sina färdigheter inom yinyoga, vinyasa, ashtanga och rocket vinyasa bjuder han på upplyftande och utmanande yogasessions för såväl nybörjaren som den vana yogautövaren. Klasserna varieras mellan kul och utmanande till lugna och återhämtande. 

Träna med Gabriella Picano

Gabriella är personlig tränare och gruppträningsinstruktör, baserad i Stockholm. Hon leder klasser inom styrketräning, rörlighet, dans mm. I hennes klasser har hon ofta fokus på rörelse, att kroppen ska stärkas på det sätt som vi vill kunna använda den i vardagen. Hon kombinerar ofta styrka och rörlighet för att skapa flöde och närvaro i kroppen.

Gabriella är mån om att hennes deltagare ska hitta lekfullheten i träningen, att det kan vara utmanande utan att vara dödsallvarligt. Träning handlar om att utforska kroppens potential genom att utmana och anpassa, så att träningen är tillgänglig för alla.

 

Coacher

 • Gabriella Picano

  Träningscoach

  Gabriella är personlig tränare och gruppträningsinstruktör, baserad i Stockholm. Hon leder klasser inom styrketräning, rörlighet, dans mm. I hennes klasser har hon ofta fokus på rörelse, att kroppen ska stärkas på det sätt som vi vill kunna använda den i vardagen. Hon kombinerar ofta styrka och rörlighet för att skapa flöde och närvaro i kroppen. Gabriella är mån om att hennes deltagare ska hitta lekfullheten i träningen, att det kan vara utmanande utan att vara dödsallvarligt. Träning handlar om att utforska kroppens potential genom att utmana och anpassa, så att träningen är tillgänglig för alla.

 • Naofal Ouazzani

  Yogalärare

  Uppskattad för sin varma personlighet och inspirerande yoga har Naofal som ambition att skapa insikter och glädje såväl på som utanför yogamattan. Med sina färdigheter inom yinyoga, vinyasa, ashtanga och rocket vinyasa bjuder han på upplyftande och utmanande yogasessions för såväl nybörjaren som den vana yogautövaren. Naofal undervisar på studios runt om i Stockholm. Läs mer om Naofal på www.naofalyoga.se eller följ honom på Instagram: @naofalyoga.

Väderkalender

Relaterade resor

 • Sverige Selma Spa, Sunne

  En weekend för dig som vill stanna i Sverige, men ändå njuta av en helg fylld av rolig träning, motiverande utmaningar, skön yoga och avkopplande meditation med Shirin Djavidi och Magnus Hagström. Vi bor på Selma SPA i Värmland, som är Nordens största SPA. 

  Kommande resa
 • Spanien Mallorca

  Upplev Mallorcas praktfulla natur och Palmas pulserande stadsliv under en lång-weekend med varierande träning och återhämtning. Vi yogar, tränar och vandrar med vår coach och f.d Mallorcabo Shirin Djavidi. Hon hälsar att det blir allt från trappträning till Urban training och strandfys.

  Kommande resa
 • Italien Åldrandets gåta

  Följ med vetenskapsjournalisten och författaren Henrik Ennart på höstens spännande hälsoresa till italienska bergsbyn Acciaroli. Under en vecka varvar vi intressanta föreläsningar, vacker vandring och yoga med autentiska måltider. Du som vill kan delta i ett helt unikt forskningsprojekt. 

  Kommande resa