Tränings- och yogahelg Sverige | Go Active Travel

Körunda Sverige Tränings- och yogahelg på Körunda

Empowerment through breath and movement.

En perfekt komponerad weekend för dig som vill komma bort men inte åka så långt. Du slipper flygresan men kommer ändå långt bort från vardagens alla måsten. Detta bara 30 minuter från Stockholm på natursköna Körunda hotell i Nynäshamn. En energigivande och avkopplande helg som leds av Gabriella Picano och Siiri Soveri. Tillsammans har de satt ihop ett tränings- och yogaprogram där du både maxar din styrka, rörlighet och kondition och återhämtar, varvar ner och landar i dig själv. En fullspäckad helg med träning, yoga, föreläsningar, bastubad och god mat. Varmt välkommen att följa med!

Körundas bästa

 • Bästa kombon av träning och yoga
 • Natursköna Körunda
 • Föreläsningar och vedeldad bastu
 • God mat och trevligt sällskap

Avgångar

1 oktober 2021

/ 3 dagar

Egen transport

5 290 SEK 10+ platser kvar Boka resa

Ingår i resan

 • Boende 2 nätter del i dubbelrum 
 • Helpension; frukost, lunch & middag exkl. dryck
 • Eftermiddagsfika fredag och lördag.
 • Varierande träning och yoga, föreläsningar och dans.
 • 110% CO2-kompensation, det innebär att hela din resa är klimatkompenserad, inkl. boende & mat. 

Övrigt

 • Enkelrumstillägg (dubbelrum för eget bruk): 900 kr

 

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa. Under resan kommer du få prova på olika typer av yoga och träning som passar alla nivåer. 

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en resa ensam är ett fantastiskt sätt att lära känna nya människor som delar lika intressen, samt att få välförtjänt egentid.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, alla aktiviteter är anpassade så att alla kan vara med utifrån sina förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning utomhus och inomhus och yoga (inomhus), samt yogamatta (finns även att låna). Bra skor för träning och ev. löpning, samt badkläder och middagskläder. 

 

 

Boende

 • Körunda Hotell

  Körunda ligger vackert beläget i en naturskön miljö, omgivet av sjö och skog endast 30 min från centrala Stockholm och några minuter från Nynäshamn. Det ligger mitt i naturen, omgivet av långa vandring- och löprundor som man gärna börjar dagen med. Nere vid sjön finns en stor brygga som passar perfekt för utomhusträning.

  Rummen är komfortabla i en naturnära skandinavisk stil med enkla men varma färger som skapar balans och harmoni. Naturens tysthet ger dig den ro som du behöver när du vaggas till sömns efter en givande dag.

   

  Frukosten avnjuts i matsalen eller på verandan med sjöutsikt. Självklart med färskpressad juice, frukt, nybakat bröd och ägg av olika slag. Det serveras även en gedigen lunchbuffé och en trerätters middag med inslag av vegetarisk och ekologiskt.

  Bara en våning ner från lobbyn ligger relaxavdelningen med jacuzzi / bubbelpool, ångbastu, isdusch och lounge. Nere vid sjön finns en fantastisk bastuflotte och möjlighet till ett dopp. 

Program

Dag 1: Fredag

- Kl. 14.00 - (från) Incheckning

- Kl. 15.00 - Välkomstfika

- Kl. 16.00 – funktionell styrka/3D-träning med Gabriella.

- Kl. 17.00 - Soft Flow Yoga med Siiri

- Kl. 18.00 - Spa och ångbastu, fri tid

- Kl. 19.30 - Gemensam middag

Dag 2:

- Kl. 07.00 - Morgonpromenad eller morgonlöpning för de som vill

- Kl. 07.45 - Morning vinyasa yoga med Siiri

 - Kl 09.00 - Frukost

- Kl. 10.30 – Soma Move med Gabriella 

- Kl. 12.30 - Gemensam lunch

- Kl. 13.30 - Föreläsning x 2

- Yogans fördelar & 8-faldiga väg, med Siiri

- Motivation till träning, med Gabriella

- Kl. 15.00 – Dans med Gabriella

- Kl. 16.30 - Yin yoga med Siiri

- Kl. 17.30 - Bastuflotte, spa och fri tid

- Kl. 19.00 - Gemensam middag

Dag 3:

- kl. 07.00 - - Morgonpromenad eller morgonlöpning för de som vill

- kl. 07.45 - Morning vinyasa yoga med Siiri

 - kl. 09.00 - Frukost

- Kl. 10.30 – Styrka och Tabata med Gabriella

- kl. 12.00 - Gemensam avslutning med Gabriella och Siiri,

- Kl. 13.30 - Gemensam lunch och sedan hemfärd.

Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Yoga med Siiri Soveri

Siiri Soveri är certifierad av Yoga Alliance Professionals och finlandssvensk yogini, bosatt i Stockholm. Siiri undervisar främst lekfull, styrkebyggande och dynamisk Vinyasa, men även lugnare och mjukare flöden samt yin yoga.

Siiris yogaklasser är ofta flödande, varierande och stärks av härlig musik. Passen innehåller gärna armbalanser och inversioner och kan alltid modifieras utifrån nivå och behov. Hon väver in yogafilosofin, samtidigt som hon skapar ett utrymme där du både kan utmana dig själv, eller backa utifrån ditt unika behov.

Siiris mål är att skapa en lekfull, nyfiken och dedikerad klass för så väl nybörjare som erfarna yogisar. Ett utrymme där du får möjligheten att landa i dig själv och/eller helt enkelt röra dig till musik, bara för att det är kul. Du bestämmer vad du känner att du behöver i stunden.

Träna med Gabriella Picano

Gabriella är personlig tränare och gruppträningsinstruktör, baserad i Stockholm. Hon leder klasser inom styrketräning, rörlighet, dans mm. I hennes klasser har hon ofta fokus på rörelse, att kroppen ska stärkas på det sätt som vi vill kunna använda den i vardagen. Hon kombinerar ofta styrka och rörlighet för att skapa flöde och närvaro i kroppen.

Gabriella är mån om att hennes deltagare ska hitta lekfullheten i träningen, att det kan vara utmanande utan att vara dödsallvarligt. Träning handlar om att utforska kroppens potential genom att utmana och anpassa, så att träningen är tillgänglig för alla.

 

Coacher

 • Siiri Soveri

  Yoga Teacher

  Siiri Soveri är en av Yoga Alliance Professionals certifierad Yogalärare och finlandssvensk yogini, bosatt i Stockholm. Siiri undervisar främst lekfull, styrkebyggande och dynamisk Vinyasa, men även lugnare och mjukare flöden samt yin yoga. Siiris yogaklasser är ofta flödande, varierande och stärks av härlig musik. Passen innehåller gärna armbalanser och inversioner och kan alltid modifieras utifrån nivå och behov. Hon väver in yogafilosofin, samtidigt som hon skapar ett utrymme där du både kan utmana dig själv, eller backa utifrån ditt unika behov. Siiris mål är att skapa en lekfull, nyfiken och dedikerad klass för så väl nybörjare som erfarna yogisar. Ett utrymme där du får möjligheten att landa i dig själv och/eller helt enkelt röra dig till musik, bara för att det är kul. Du bestämmer vad du känner att du behöver i stunden. https://www.yogasiiri.com/

 • Gabriella Picano

  Träningscoach

  Gabriella är personlig tränare och gruppträningsinstruktör, baserad i Stockholm. Hon leder klasser inom styrketräning, rörlighet, dans mm. I hennes klasser har hon ofta fokus på rörelse, att kroppen ska stärkas på det sätt som vi vill kunna använda den i vardagen. Hon kombinerar ofta styrka och rörlighet för att skapa flöde och närvaro i kroppen. Gabriella är mån om att hennes deltagare ska hitta lekfullheten i träningen, att det kan vara utmanande utan att vara dödsallvarligt. Träning handlar om att utforska kroppens potential genom att utmana och anpassa, så att träningen är tillgänglig för alla.

Väderkalender

Relaterade resor

 • Sverige Selma Spa, Sunne

  En weekend för dig som vill stanna i Sverige, men ändå njuta av en helg fylld av rolig träning, motiverande utmaningar, skön yoga och avkopplande meditation med Shirin Djavidi och Magnus Hagström. Vi bor på Selma SPA i Värmland, som är Nordens största SPA. 

  3 dagar från 6 495 SEK
 • Spanien Mallorca

  Upplev Mallorcas praktfulla natur och Palmas pulserande stadsliv under en lång-weekend med varierande träning och återhämtning. Vi yogar, tränar och vandrar med vår coach och f.d Mallorcabo Shirin Djavidi. Hon hälsar att det blir allt från trappträning till Urban training och strandfys.

  5 dagar från 13 980 SEK
 • Italien Åldrandets gåta

  Följ med vetenskapsjournalisten och författaren Henrik Ennart på höstens spännande hälsoresa till italienska bergsbyn Acciaroli. Under en vecka varvar vi  intressanta föreläsningar, vacker vandring och yoga med autentiska måltider. Du som vill kan delta i ett helt unikt forskningsprojekt. 

  8 dagar från 25 890 SEK