Yogahelg Sverige | Go Active Travel

Körunda Sverige Yoga och träning på Körunda

Empowerment through breath and movement.

En perfekt komponerad weekend för dig som vill komma bort men inte åka så långt. En energigivande och avkopplande helg som leds av Gabriella Picano och Naofal Ouazzani.

Vi har satt ihop ett yoga- och träningsprogram där du jobbar med din inre och yttre styrka, flexibilitet och återhämtning, varvar ner, fyller på och landar i dig själv. En fullspäckad helg med yoga, träning, föreläsningar, bastubad och god mat. Detta bara 30 minuter från Stockholm på natursköna Körunda hotell i Nynäshamn. Varmt välkommen att följa med!

Körundas bästa

 • Omtyckta yoga- och träningsprofiler
 • Natursköna Körunda
 • Föreläsningar och vedeldad bastu
 • God mat och trevligt sällskap

Kommande resa

Anmäl intresse så meddelar vi när resan är bokningsbar.

Ingår i resan

 • Boende 2 nätter del i dubbelrum 
 • Helpension; frukost, lunch & middag exkl. dryck
 • Eftermiddagsfika fredag och lördag.
 • Yoga, meditation, träning, föreläsningar och workshops.
 • 110% CO2-kompensation, det innebär att hela din resa är klimatkompenserad, inkl. boende & mat. 

Övrigt

 • Enkelrumstillägg (dubbelrum för eget bruk): 900 kr

 

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa. Under resan kommer du få prova på yoga som passar alla nivåer. 

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en resa ensam är ett fantastiskt sätt att lära känna nya människor som delar lika intressen, samt att få välförtjänt egentid.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, alla aktiviteter är anpassade så att alla kan vara med utifrån sina förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för yoga (inomhus), samt yogamatta (finns även att låna). Bra skor för ev. löpning, samt badkläder och middagskläder. 

 

 

Boende

 • Körunda Hotell

  Körunda ligger vackert beläget i en naturskön miljö, omgivet av sjö och skog endast 30 min från centrala Stockholm och några minuter från Nynäshamn. Det ligger mitt i naturen, omgivet av långa vandring- och löprundor som man gärna börjar dagen med. Nere vid sjön finns en stor brygga som passar perfekt för utomhusträning.

  Rummen är komfortabla i en naturnära skandinavisk stil med enkla men varma färger som skapar balans och harmoni. Naturens tysthet ger dig den ro som du behöver när du vaggas till sömns efter en givande dag.

  Frukosten avnjuts i matsalen eller på verandan med sjöutsikt. Självklart med färskpressad juice, frukt, nybakat bröd och ägg av olika slag. Det serveras även en gedigen lunchbuffé och en trerätters middag med inslag av vegetarisk och ekologiskt.

  Bara en våning ner från lobbyn ligger relaxavdelningen med jacuzzi / bubbelpool, ångbastu, isdusch och lounge. Nere vid sjön finns en fantastisk bastuflotte och möjlighet till ett dopp. 

Preliminärt Program

Dag 1: Fredag

- Kl. 14.00 - Incheckning (från) 
- Kl. 15.00 - Välkomstfika
- Kl. 16.00 – Yoga med Naofal
- Kl. 17.00 – Soma Move med Gabriella
- Kl. 18.00 - Spa och ångbastu, fri tid
- Kl. 19.30 - Gemensam middag

Dag 2:

- Kl. 07.30 – Morning yoga flow med Gabriella
- Kl. 08.45 - Frukost
- Kl. 10.30 – Yoga med Naofal
- Kl. 12.30 - Gemensam lunch
- Kl. 13.30 - Föreläsning x 2
- "Yogans fördelar och de åtta grenarna”, med Naofal
- "Motivation till träning", med Gabriella
- Kl. 15.30 - Meditationsklass
- Kl. 16.00 - Cirkelfys med båda
- Kl. 17.30 - Bastuflotte, bad, spa och fri tid
- Kl. 19.00 - Gemensam middag

Dag 3:

- Kl. 07.30 - Morning yoga flow med Naofal
- Kl. 08.45 - Frukost
- Kl. 10.30 – Mindful Movement med Gabriella
- kl. 12.00 - Gemensam avslutning med Gabriella och Naofal
- Kl. 13.30 - Gemensam lunch och sedan hemfärd.

Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Yoga med Naofal Ouazzani

Naofal är yogalärare i Stockholm och uppskattad för sin varma personlighet och inspirerande yoga. Han har som ambition att skapa insikter och glädje såväl på som utanför yogamattan.

Med sina färdigheter inom yinyoga, vinyasa, ashtanga och rocket vinyasa bjuder han på upplyftande och utmanande yogasessions för såväl nybörjaren som den vana yogautövaren. Klasserna varieras mellan kul och utmanande till lugna och återhämtande. 

Yoga och träna med Gabriella Picano

Gabriella är yogainstruktör, personlig tränare och gruppträningsinstruktör, baserad i Stockholm. Hon leder klasser inom yoga, meditation, styrketräning, rörlighet, dans mm. I hennes klasser har hon ofta fokus på rörelse, att kroppen ska stärkas på det sätt som vi vill kunna använda den i vardagen. Hon kombinerar ofta styrka och rörlighet för att skapa flöde och närvaro i kroppen.

Gabriella är mån om att hennes deltagare ska hitta lekfullheten i träningen och yogan, att det kan vara utmanande utan att vara dödsallvarligt. Träning handlar om att utforska kroppens potential genom att utmana och anpassa, så att träningen är tillgänglig för alla.

 

Coacher

 • Gabriella Picano

  Träningscoach

  Gabriella är personlig tränare och gruppträningsinstruktör, baserad i Stockholm. Hon leder klasser inom styrketräning, rörlighet, dans mm. I hennes klasser har hon ofta fokus på rörelse, att kroppen ska stärkas på det sätt som vi vill kunna använda den i vardagen. Hon kombinerar ofta styrka och rörlighet för att skapa flöde och närvaro i kroppen. Gabriella är mån om att hennes deltagare ska hitta lekfullheten i träningen, att det kan vara utmanande utan att vara dödsallvarligt. Träning handlar om att utforska kroppens potential genom att utmana och anpassa, så att träningen är tillgänglig för alla.

 • Naofal Ouazzani

  Yogalärare

  Uppskattad för sin varma personlighet och inspirerande yoga har Naofal som ambition att skapa insikter och glädje såväl på som utanför yogamattan. Med sina färdigheter inom yinyoga, vinyasa, ashtanga och rocket vinyasa bjuder han på upplyftande och utmanande yogasessions för såväl nybörjaren som den vana yogautövaren. Naofal undervisar på studios runt om i Stockholm. Läs mer om Naofal på www.naofalyoga.se eller följ honom på Instagram: @naofalyoga.

Väderkalender

Relaterade resor

 • Sverige Selma Spa, Sunne

  En weekend för dig som vill stanna i Sverige, men ändå njuta av en helg fylld av rolig träning, motiverande utmaningar, skön yoga och avkopplande meditation med Shirin Djavidi och Magnus Hagström. Vi bor på Selma SPA i Värmland, som är Nordens största SPA. 

  Kommande resa
 • Spanien Mallorca

  Upplev Mallorcas praktfulla natur och Palmas pulserande stadsliv under en lång-weekend med varierande träning och återhämtning. Vi yogar, tränar och vandrar med vår coach och f.d Mallorcabo Shirin Djavidi. Hon hälsar att det blir allt från trappträning till Urban training och strandfys.

  5 dagar från 14 900 SEK
 • ItalienSamarbete Åldrandets gåta

  Följ med vetenskapsjournalisten och författaren Henrik Ennart på höstens spännande hälsoresa till italienska bergsbyn Acciaroli. Under en vecka varvar vi intressanta föreläsningar, vacker vandring och yoga med autentiska måltider. 

  8 dagar från 26 490 SEK