Vårens härligaste träningsresa – Go Active Travel

Resebloggen

 • Vårens härligaste träningsresa

  I maj har du chansen att följa med på vårens härligaste träningsresa i soliga Spanien. Fyll på med inspiration och motivation i sköna omgivningar på Costa Brava och kom hem med ny energi och kroppen full av endorfiner. Med på resan är vår inspirerande och erfarna coach Sabina Dufberg. Hon är ett proffs på att leverera resultat utefter dina förutsättningar. Vi bad Sabina berätta om sig själv, sin syn på hälsa och vad du kan förvänta dig när du följer med i vår.

  För de som inte vet vem du är, kan du berätta lite om dig själv?

  Jag är en snart 50åring som njuter av livet till fullo och vet knepet till en hållbar livsstil och träningsresultat utan att ge avkall på livet. Det finns inga pekpinnar för mig och jag ser till det unika i varje enskild person. Jag har över 30års erfarenhet av att leda andra i träning och hälsa och ser det som en ynnest att få ha den möjligheten till att inspirera andra i min passion.

  Vad är hälsa för dig och vad får dig att må bra?

  En balans av njutning och träning. Jag älskar livets kulinariska läckerheter och att få utforska och upptäcka nya platser på jorden samtidigt som vardagliga rutiner med familjen, hemmet och träningen är av stor vikt.

  I början av ett nytt år är det många som lovat sig själva en livsstilsförändring, vad är ditt bästa tips för att etablera långsiktiga goda vanor?

  Ställ inte för stora krav på dig själv där dina redan inarbetade rutiner kastas omkull helt. Ta små steg/förändringar i taget och befäst dem innan du tar nästa. Ha tålamod och beröm dig själv och bedöm inte dig själv för de misstag som du upplever utan zooma ut och se alla positiva steg mot ditt mål. Du kommer att upptäcka att din lägsta ribba ändå är lite högre än när du började din resa mot ett starkare liv. Undvik allt eller inget fällan.

  I maj kan man följa med dig till Costa Brava, vad kan man förvänta sig under resan?

  Träningsresultat, träningsinspiration, flera träningsprogram som du enkelt kan träna på egen hand, en massa skratt, energi i livet, god mat, underbar miljö och en inre resa som du troligen inte förväntar dig!

  Vad tycker du själv ska bli roligast med resan?

  Att få träna, upptäcka, skratta och lära känna alla deltagare, man växer alltid av möten med andra människor.

  Relaterade resor

  • Spanien Sabina Dufberg Training Camp

   Välkomna på en härlig och energigivande vårboostresa till Costa Brava med vår grymma coach Sabina Dufberg. Det blir en kul och utmanande mix av styrka, kondition och rörlighetsträning. Vi bor ett stenkast från stranden och omges av vacker natur. Vårt hotell ligger på strandpromenaden i charmiga Palamós.

   5 dagar från 13 900 SEK
 • Alagna forever!

  Lottie Sundelöf, som driver Hotel Monterosa i Alagna, berättar om sin kärlek för orten och bergen runtomkring. Go Active har avresor till Alagna i juli och september.

  Läs hela inlägget
 • Yoga i den arktiska vildmarken

  Gillar du tanken på att komma nära dig själv och Svalbards magnifika natur på samma gång? Att ta en timeout för att vara 100 procent närvarande och samtidigt stärka kropp och själ med välgörande yogaövningar? Då kan vår yogaresa till Svalbard 2024 vara något för dig. Här är en intervju med Isabel, som höll i yogan ombord på M/S Quest i våras.

  Läs hela inlägget
 • Åkte på träningsresa, blev vänner för livet

  Kan man åka själv på en träningsresa? Absolut. Speciellt om man vill få nya vänner. Läs om Ann och Maritha som tog mod till sig och åkte var för sig till Mallorca, men kom hem tillsammans, med en stark vänskap i bagaget.

  Läs hela inlägget
 • Så tacklar du ”efter semester-syndromet” – tacksamhetsritualer för ett gladare liv

  Semestern är slut och det är dags att börja jobba igen. Sovmorgnar, lata dagar på stranden och härliga grillmiddagar med familj och vänner byts snabbt ut mot tidiga och kyliga morgnar, stresspåslag och snabbmakaroner. För många av oss kommer jobbångesten krypande och tillvaron kan plötsligt kännas meningslös och jobbig. Hur ska man orka? Och vad finns det att vara glad över? Med en positiv inställning och några dagliga tacksamhetsövningar kan du lära dig att leva ett lyckligare och mer stressfritt liv.

  Läs hela inlägget
 • 7 steg för att komma igång med din vardagsträning

  Vill du komma i form till din resa? Träningsexpert och naprapat Mattias, på Access Rehab, ger dig tips på 7 steg för att komma igång med din träning.

  Läs hela inlägget